inzerce, prodej, prodám, bazar

pokoj~pokoje neprůchozí~úroveň bydlení

Kategorie: Podnájem, spolubydlící

Planá nad Lužnicí - cena 190/den
BUS blízko
pokoj~pokoje neprůchozí~úroveň bydlení
Podobné inzeráty
Pronájem pokoj 12 m2 Želešice, okr. Brno - venkov
Pronajmeme pokoj v nájemním dvoupodlažním RD, obec Želešice, okr. Brno - venkov. Samostatný, uzamykatelný, neprůchozí pokoj v prvním patře, bez výtahu. K pokoji patří společná vybavená kuchyně se sporákem, lednicí, jídelním stolem se židlemi a s balkonem, samostatné WC, koupelna s vanou a sprchovým koutem a hala s vestavěnými skříněmi. V přízemí prádelna s pračkou a ještě jedno WC. Pokoj je zařízený vč. postele (po dohodě se ale může pronajmout nezařízený). Plocha pokoje 12 m2. Pokoj je volný ihned. V dobrém stavu pokoj i dům (bez majitelů, určený jen k pronájmu). Klidná poloha, slepá ulice. Pěkné přírodní prostředí okolo, pokoj otočený do zahrad. Klidné bydlení a klidný dům. Asi 5 km od Brna. PENB G. Občanská a sociální vybavenost v místě. Spojení autobus. K dispozici zahrada (k relaxaci i k pěstování zeleniny, ovoce a květin), terasa, udírna a letní kuchyně za domem plus místnost na kola. CENA: 7.000 Kč měs. vč. en. + provize RK. Jednoměsíční vratná kauce. Kontakt K-REAL tel.
Pronájem pokoje s balkónem Zlín, Česká (bez provize RK)
Nabízím pronájem pokoje na Jižních Svazích ve Zlíně na ulici Česká. Pokoj je kompletně vybavený. V pokoji je postel, psací stůl, skříně, židle. Byt je taktéž kompletně vybavený - mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem. Na chodbě se nachází řada úložných prostor a skříní. V bytě je samostatná koupelna a samostatná toaleta s umyvadlem. Jedná se o pronájem pokoje v bytě 4+1. Jedná se o prosvětlený pokoj, který je orientován na jižní stranu, takže v pokoji je dostatečné množství denního světla. Trolejbusová zastávka je od bytu vzdálena, kde se pokoj nachází asi cca 200 metrů (trolejbusové linky 6, 7, 8). V blízkosti se nachází řada fotbalových hřišť, nohejbalové hřiště nebo lesní stezka na kolo nebo na běh. Obchod a potraviny jsou vzdáleny jednu zastávku trolejbusem nebo 10 minut svižnou chůzí. V blízkosti se nachází také řada hospod a restaurace nebo letní koupaliště. Jedná se o bydlení ve vyhledávaném a příjemném prostředí v blízkosti hřišť a lesa. Pokoj je vhodný jak pro pracující, tak pro studující.
Samostatný pokoj v rod.domě
IHNED VOLNÝ neprůchozí pokoj jednolůžkový v podkroví rod.domu na okraji O.-Michálkovic,bus 23-MHD,centrum 7km.Samostatný hl.vchod do patra spolubydlení slušných pracujících.Rozšířené soc.vybavení (2xWC,sprchy i umyvadla),spol.kuchyň.Atyp.pokoj ve dvou úrovních je oddělen od spol.prostor ještě předsíňí zajišťující klid a soukromí.Proto vhodný např.i pro pracující na směny, atd.Bez investic.Internet a služby již v ceně,kauce 1 nájem.Klid, čistota a úroveň samozřejmostí,zahrada,zeleň.Tel.
Neprůchozí pokoj 16m
Pronájmu neprůchozí pokoj 16m.Praha 5 Stodůlky metro Hůrka. Klidné bydlení,5patro.3min.metro i bus. Internet a TV v ceně. Kuřácký. Dózařídím.
Nabízíme dlouhodobý pronájem pokojů
Nabízíme dlouhodobý pronájem pokojů v našich ubytovacích zařízení. Praha 5, Praha 6 minimální doba pronájmu = 2dny CENY: JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ - 9500,-/Kč/měsíc DVOULŮŽKOVÝ POKOJ - 2 OSOBY - 12 000,-/Kč/měsíc TŘÍLŮŽKOVÝ POKOJ ZA 1 OSOBU - 5500,-/Kč/měsíc ČTYŘLŮŽKOVÝ POKOJ ZA 1 OSOBU - 5500,-/Kč/měsíc ŠESTILŮŽKOVÝ POKOJ ZA 1 OSOBU - 5500,-/Kč/měsíc CENA OBSAHUJE: PRONÁJEM POKOJE PEŘINY, POLŠTÁŘE, RUČNÍKY, LOŽNÍ PRÁDLO (JEDNORÁZOVĚ) WI-FI PŘIPOJENÍ ZDARMA SPOLEČNÉ PROSTORY - KUCHYŇ, KOUPELNA, WC
Pronajmu neprůchozí pokoj
Pronajmu neprůchozí pokoj v bytě 2+1 po kompletní rekonstrukci.Pracujici/mu české národnosti bez pohledávek atd.Promajem 5000kc plus vratná kauce 5000kc