inzerce, prodej, prodám, bazar

Polička na kořenky

Kategorie: Kuchyně

Prodám použitou poličku na kořenky. Humpolec
Polička na kořenky
Podobné inzeráty
Výklopná polička na kořenky CupboardStore
Prodám poličku na kořenky. NOVÉ, NEPOUŽITÉ. Praktická vyklápěcí polička na kořenky k umístění do nevyužitého prostoru pod policí kuchyňské skříňky. Kapacita 7 kořenek běžné velikosti IKEA (nejsou součástí balení). Snadná instalace pomocí samolepící 3M pásky. Určena pro skříňky s vnitřní hloubkou alespoň 32 cm / max. tloušťka poličky 2 cm. Rozměry: 9 x 32 x 13,5 cm Osobní předání Praha 4 Michle nebo Podolí. Zaslání přes Zásilkovnou.
Nová kuchyňská polička chrom, na kořenky
Odkládací polička/ držák např. na kořenky, nová, nepoužitá. Bez nářadí a bez vrtání – praktické připevnění 2 přísavkami. Rozměry cca 32 x 12,5 x 10,5 cm (š x v x h). Nosnost max. 2 kg. Možnost osobního předání Brno, nebo Hodonín a okolí.
Polička TESCOMA MONTI 45 cm-černá
Nabízím poličku na kořenky TESCOMA MONTI 45 cm v černé barvě (prášková barva) včetně nosné trubky a úchytu do zdi. Viz. foto. Původní polička zde Předání Brno (Čechyňská), Slavkov u Brna Preferuji komunikaci emailem: SVD63@
Starožitné kořenky stojam věšák
Prodám Tento věšák stojan na kořenky š295 x v460 x h65 mm...prostor pro kořenky 45x105x255mm 642825 WhatsApp nebo sms nebo mail. Sleva možná.
KOŘENKY S POLIČKOU
Skleněné kořenky i s poličkou - po 10 (většinou je k sehnání max. 6 ks) lahvičkách rozmístěných ve dvou řadách nad sebou. Polička je zavěsitelná na stěnu - má 2 otvory na šroubky či hřebíčky. Rozměry poličky jsou 26,5 x 28,5 x 7,3 cm. Ke každé kořence je i vyjímatelné sítko na mleté koření. Lahvičky jsou úzké a dobře se drží v ruce, zároveň se dobře umývají (jsou hladké, rovné, bez zaoblení stěn). Navíc se velmi dobře vyndavají z poličky i se tam dobře znovu ukládají (mezi jednotlivými lahvičkami je dostatek místa). Cena 500 Kč. P.S.: Nejlépe osobní převzetí. Mohu dopravit do míst - Praha (za 200 Kč), Plzeň (za 100 Kč), Klatovy (zdarma), Sušice (za 50 Kč).
Kořenky
Kořenky, kupované v Ikei cena za kus