inzerce, prodej, prodám, bazar

Polorámečkové, kovové, dioptrické brýle v pouzdru.

Kategorie: Zdraví a krása

Filtr ve sklech absorbuje část modrého světla vycházejícího z digitálních přístrojů, a tak ulevuje unaveným očím. Provedení je velice kvalitní. Pro všední nošení jsou velice příjemné a pohodlné.
Tyto brýle mají 2.00 dioptrie a mohu je předat nebo poslat ihned.
Možno objednat i více či méně dioptrií nebo jinou barvu (šedá, cihlová, hnědá, modrá, černá). Možno objednat i tyto brýle bez dioptrií jen s filtrem modrého světla.
Info na tel.: 222 420
Cena pouze 480,- DOPRAVA ZDARMA
Platba při převzetí nebo předem na účet.
Polorámečkové, kovové, dioptrické brýle v pouzdru.
Podobné inzeráty
Dioptrické brýle Forever čtecí FLEXI kovové, dioptrie
Brýle dioptrické Flexi kovové +1,0 +1,5 +2,0 +2,5 +3,0 +3,5 +4,0 Čtecí brýle jsou určeny pro poškození zraku, které vzniká s přibývajícími léty - presbyopie. Materiál rámešku : kov Materiál skla : anorganické sklo (plast) Hmotnost : 23g Nožičky : FLEXI (pružinové) Lépe se přizpůsobují tvaru obličeje Dioptrie : +1,0 (pro obojí skla) Rozpětí:135mm Nožičky:145mm Sklo:51x32mm Vždy musíte mít dioptrie na obě oči stejné!! Tyto brýle jsou vhodné např. :Do dílen,garáží,zahrad,na nákup,prostě tam,kde si nechcete ničit svoje drahé brýle od optika.
Dioptrické brýle GUCCI - Nové
Nabízím nové dioptrické obroučky GUCCI, model GG0301O 003 matte grey, z nejnovější kolekce. Brýle byly zakoupeny přímo v optice, jsou nenošené. Komplet obsahuje dioptrické obruby, Gucci hadřík na čištění, zelený semišový obal na brýle, dust bag. Pořizovací cena 9.800,- Kč. Nabízím za 4.500,-Kč. V případě zájmu volejte, nebo piště na . Materiál: kov Šířka čočky: 55mm Šířka nosníku: 17mm Délka stranice 150mm
Prodám dioptrické brýle
Prodám nové dioptrické brýle multifokaly na dálku +2, na blízko +4,5 + pouzdro. Původní cena 9498, - nyní cena 6500, - ,při rychlém jednání 6000, - Důvod prodeje - operace oči
Dioptrické brýle na dálku
Prodám dioptrické brýle na dálku, dioptrie -1.5. Pište sms.
Dioptrické brýle Lipsy
Prodam nové nenošené dioptrické brýle značky Lipsy. Velikost 53 nosnik 17 růžová a modrá barva
Dioptrické brýle na blízko i na dálku
Nabizím dioptrické brýle se skly na blizko i na dálku s kovovými obruby značky Okula eyewear .Skla jsou z důvodu opotřebení trochu poškrábaná.Případně upřesním dioptrie.