inzerce, prodej, prodám, bazar

Pomocná síla

Kategorie: Pohostinství a ubytování

Do penzionu a restaurace Na Horské v Karlově pod Pradědem hledáme šikovného brigádníka/brigádnici na pozici pomocné síly. Nabízíme dlouhodobou a stabilní brigádu. Směny pak dle vzájemné dohody. Jedná se především o víkendy. Podmínkou je spolehlivost. Praxe v oboru je vítána, ale není nutná, zaúčíme. Nástup možný ihned. Mzda od 150,-kč/hodina.
Pomocná síla
Podobné inzeráty
Pomocná kuchařka.
Pomocná kuchařka. Přijmeme pomocnou kuchařku do teplé kuchyně. Pracovní doba 4:00 - 10:00 (Soboty, neděle volné). Firemní stravování. Plat: 17000,-Kč čistého. Další info na tel:
hotel Křížový vrch v Jeseníku
nabízí zaměstnání na pozici pokojská 140kč/hod , recepční 160/hod , pomocná síla do kuchyně 130 kč/hod pro podrobnější info tel.
Pomocný kuchař-kuchařka / pomocná síla - Brno - Řečkovice
Do našeho skvělého mladého týmu hledáme - pomocného kuchaře - kuchařku, který bude naladěný na stejnou vlnu jako my. Praxe v oboru výhodou. Směny dle domluvy. Baví tě novodobá, moderní gastronomie, rád vymýšlíš nové věci? Do našeho skvělého mladého týmu hledáme - pomocnou sílu do kuchyně a na úklid. Směny dle domluvy. Měl/a by si zájem? Zavolej nám. Děkujeme Nová Chaloupka
Nabídka práce - Pomocná kuchařka / síla do Školní jídelny
Školní jídelna při ZŠ Dobiášova, Liberec – Rochlice, příjme na hlavní pracovní poměr POMOCNOU KUCHAŘKU / SÍLU do kuchyně. Zkušenosti a praxe ve ŠJ výhodou, ne podmínkou, zaučíme! Minimální vzdělání vyučení. Jednosměnný provoz, víkendy a svátky volné, 5 týdnů dovolené a jiné benefity. Pracovní doba 6,00 - 14,30 hod. Nástup dle dohody. Mzda 18.500,- + prémie. Tel. kontakt 485132957, 802167
Servírka/číšník + Pomocná síla do kuchyně
Přijmeme na dlouhodobou brigádu: číšníka, nebo servírku - dlouhý a krátký týden. Neděle zavřeno. Mzda 1x měsíčně. Pomocnou sílu do kuchyně - pondělí až pátek, cca od 11:30 do 14:00 hod (cca 6 tisíc měsíčně) Mzda 1x měsíčně. Nástupy dle dohody, ostatní dořešíme na osobním pohovoru. Volejte pondělí až pátek mezi 9 až 16 hodinou na . Jedná se o malou restauraci v Brně střed, poblíž Moravského náměstí.
Pomocná síla v kuchyni- Bayerisch Eisenstein
Do hotelové restaurace v Bavorské Rudě přijmeme pomocnou sílu do kuchyně. Náplní práce je příprava snídaní na další den, mytí nádobí, příprava zeleniny, salátů, dezertů a udržování čistoty v kuchyni a skladech. Plat 13,00 € hrubého / hodina. Měsíčně cca 120-140 hodin. Němčina není nutná. Pracuje se i o víkendech.