inzerce, prodej, prodám, bazar

Pomocník podlahář do DE na Žl

Kategorie: Řemeslné práce

Hledám pomocníka pro podlahářské práce na živnost do Německa. Fyzicky náročná práce. Není vhodné pro alkoholiky a uživatele lehkých drog! Okolí Kroměříže, max po cestě na Brno! Nástup 6.-13.3.Nutné osobní setkání. Napište prosím základní info o sobě jako odpověď na inzerát.40-100 tisíc.
Pomocník podlahář do DE na Žl
Podobné inzeráty
Zaměstnanec / podlahář pro společnost zabývající se po
Jako certifikovaný poskytovatel personálních služeb, hledáme pro našeho zákazníka zaměstnance na pozici: Zaměstnanec / podlahář m/ž/d pro společnost zabývající se podlahami Místo: 09603 Großschirma (Sasko) – využití na staveništi v Sasku a Berlíně Váš profil: - Německý jazyk minimálně A2/B1 (rozumět a komunikovat) - Řidičský průkaz skupiny B a CE, ale není povinný - řemeslné zkušenosti Zaměstnavatel nabízí: - pracovní smlouvu na dobu neurčitou (přímo se zaměstnavatelem) - Zkušební doba 6 měsíců - Výdělek 12,85 € 7h nebo 15,55 €/hod V závislosti na spolkové zemi, kvalifikovaní pracovníci až 17,00€/hod. (v závislosti na kvalifikaci a zkušenostech) - Příspěvek na montáž v Berlíně 10,00 EUR/den na pondělí a pátek (den příjezdu a odjezdu) a 20,00 EUR/den úterý až čtvrtek - Proplácení přesčasů - ubytování zdarma (Grossschirma a Berlín) - Dovolená 31 dní V případě zájmu posílejte své životopisy v německém jazyce.
Podlahár/betonár (Estrichleger) do Nemecka
Jako certifikovaný poskytovatel personálních služeb, hledáme pro našeho zákazníka zaměstnance na pozici: Podlahár/betonár m/ž/d (Estrichleger) Kde: celoštátne – štart Drážďany/Pirna (Sasko) Váš profil: - Nemecký jazyk minimálne A2 - Výhodou vzdelanie v stavebníctve ako betonár, murár a pod. - Prax v stavebníctve - Vodičský preukaz skupiny B alebo C, C1 Vaše úlohy: - Realizácia priemyselných poterov pomocou automatických pokladačov - Povrchová úprava pomocou strojov ako aj ručné úpravy hrán - Aplikácia základných náterov/spojovacieho materiálu Zamestnávateľ ponúka: - Pracovný pomer na dobu neurčitú (priamo so zamestnávateľom) - Skúšobná doba 6 mesiacov - Plat 16,00 – 17,00 €/hod plus diéty (> 8 hodín 14,00 € / > 24 hodín 28,00 €/hod.) - Pracovná doba 40 - 50 hodín/týždeň zvyčajne pondelok až piatok v závislosti od sezóny (7:00/8:00 - 17:00/18:00) - Čas cesty z Drážďan/Pirny služobným vozidlom (cestovné náklady na iné prílety podľa dohody) - ubytovanie zdarma (hotel) - Dovolenka 30 dní V případě zájmu posílejte své životopisy v německém jazyce.
Podlahář Německo, Rakousko
Hledáme posily. 1-2 podlaháře. Práce v AT a DE. Na živnost. Denní výdělek cca 300€. Nástup 27.3. Innsbruck. V případě vzájemné spokojenosti dlouhodobá spolupráce. Kontakt +420
Podlahář truhlář řemeslník
Podlahářská firma hledá spolupracovníky na trvalý pracovní poměr. Zajištěná práce po celý rok, nejen na sezonu. Podmínky při osobním jednání.
Podlahář
Dobrý den, sháním práci v oblasti podlahářství. Mám zkušenosti s pokládkou vinylových a zámkových podlah a něco málo z rekonstrukce parketových podlah. Jsem pracovitý, učenlivý a spolehlivý. Pokud hledáte do party kolegu, můžete mě kontaktovat telefonicky. Tel. číslo:
Podlahář, parketář
Hledáme pomocníka na parkety a podlahy. Praxe není podmínkou zaučíme po zaučení zajímavé výdělky. Mzda pravidelně. Pečlivý a pracovitý člověk.