inzerce, prodej, prodám, bazar

Ponožky dámské termo bambus 9 párů

Kategorie: Spodní prádlo

Prodám nové termo bambus ponožky 9 párů zdravotní, teploučké a pohodlné.
Můžete si vybrat velikosti mám 35-38 nebo 39-42
Ponožky jsou nové a hygienicky zabalené.
Bambusové termo ponožky pohlcují pach nohou, omezují pocení nohou.
Ponožky bambus termo jsou protiplísňové, antibakteriální zdravotní.
Ponožky termo mají volný lem netlačí a netvoří otoky nohou.
Mohu zaslat dle dohody
Můžete volat na tel:
Ponožky dámské termo bambus 9 párů
Podobné inzeráty
Ponožky na oteklé nohy pánské 43-46
Prodám ponožky nepoužité nové - výprodej s firmy. Sada obsahuje 9 párů 43-46 pánské Vysoce kvalitní ponožky zdravotní termo teplé. 100 % bambus kvalitní ponožky termo s volným lemem. Výrobce je soukromý výrobce Maďarsko EU Speciálně určeny pro osoby na otoky nohou, diabetiky, křečové žíly. Lze použít také pro osoby s nemocí studených nohou. Moje pocity s ponožek : Osobně jsem po operaci křečových žil a problém ponožek je že stahují jsou umělé potí se noha bolí noha a je těžké večer se vůbec pohybovat. Bambusové ponožky kvalitní zdravotní tento problém vyřeší a večer je mi dobře. Jemná mikrostruktura zajistí, že ponožky jsou příjemné na nohu. Zdravotní lem je výborný proti vytváření otoku nohou. Ponožky netlačí a nevytváří pocit těžkých nohou po celodením nošení. Mohu zaslat na dobírku nebo platba převodem je 79 kč poštovné. Můžete volat na telefon
Termo ponožky zdravotní rodinné balení 18 párů XL
Prodám termo ponožky zdravotní bambusové nepoužité nové - výprodej s firmy Teplé ponožky termo. Balení obsahuje za uvedenou cenu: 9 párů dámské 39-42 9 párů pánské 43-46 Ponožky jsou speciálně hygienicky zabaleny. Mám i větší velikosti na dotaz Mohu zaslat na dobírku nebo platba převodem poštovné 79 kč, osobní odběr v PRAZE Můžete volat na tel:
Termo ponožky zdravotní rodinné balení 18 párů
Prodám termo ponožky zdravotní bambusové nepoužité nové - výprodej s firmy Teplé ponožky termo. Balení obsahuje za uvedenou cenu: 9 párů dámské 35-38 9 párů pánské 39-42 Ponožky jsou speciálně hygienicky zabaleny. Mám i větší velikosti na dotaz Mohu zaslat na dobírku nebo platba převodem poštovné 79 kč, osobní odběr v PRAZE Můžete volat na
Ponožky termo zdravotní 39-42 dámské 9 párů
Prodám termo ponožky zdravotní bambusové nepoužité nové - výprodej s firmy Teplé ponožky termo DÁMSKÉ Balení obsahuje za uvedenou cenu: 9 párů dámské 39-42 Ponožky jsou speciálně hygienicky zabaleny. Mám i jiné velikosti na dotaz Mohu zaslat na dobírku nebo platba převodem poštovné 79 kč, osobní odběr v PRAZE Můžete volat na tel:
Ponožky termo zdravotní 35-38 dámské 9 párů
Prodám termo ponožky zdravotní bambusové nepoužité nové - výprodej s firmy Teplé ponožky termo DÁMSKÉ Balení obsahuje za uvedenou cenu: 9 párů dámské 35-38 Ponožky jsou speciálně hygienicky zabaleny. Mám i jiné velikosti na dotaz Mohu zaslat na dobírku nebo platba převodem poštovné 79 kč, osobní odběr v PRAZE Můžete volat na tel:
Ponožky termo zdravotní 39-42 pánské 9 párů
Prodám termo ponožky zdravotní bambusové nepoužité nové - výprodej s firmy Teplé ponožky termo pánské Balení obsahuje za uvedenou cenu: 9 párů pánské 39-42 Ponožky jsou speciálně hygienicky zabaleny. Mám i jiné velikosti na dotaz Mohu zaslat na dobírku nebo platba převodem poštovné 79 kč, osobní odběr v PRAZE Můžete volat na tel: