inzerce, prodej, prodám, bazar

Popelářské auto

Kategorie: Odrážedla

Velké plně multifunkční popelářské auto s odnímatelnou popelnicí a kontejnerem na kolečkách vyrobené zn LENA. Možné použít jako odrážedlo. Rozměry balení cca: 65 × 35 × 23 cm, nosnost 50kg. Jako nové, používané pouze v bytě...
Popelářské auto
Podobné inzeráty
LENA Odrážedlo - popelářské auto
Velké plně multifunkční popelářské auto s odnímatelnou popelnicí a kontejnerem na kolečkách. Výborný stav. Ježděno jen v interiéru. OS.ODBĚR Cena: 280 Kč.
Odrážedlo R-Sport J10 nákladní auto - Oranžové
Prodám rok staré Odrážedlo R-Sport J10 nákladní auto - Oranžové
Hrací auto s držadlem na vození
Prodám červené, hrací auto, s úložným prostorem v sedle a s držadlem na vození dítěte. Auto je zachovalé po 1 dítěti.
Jezdítko odrážedlo Mercedes + helma
Multifunkční auto MERCEDES Odrážedlo pro děti ve tvaru autíčka. Dětské odrážedlo je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Skvělá a bezpečná hračka může sloužit jako odrážedlo i jako chodítko pro nejmenší. Tvar hračky pomáhá rozvíjet motorické schopnosti dítěte. Pod sedadlem je úložný prostor na hračky a jiné drobnosti. Dětské jezdítko má volant, díky kterému je možné auto ovládat. Kola jsou otočná. Tlačítka na volantu umožňují přehrávání různých melodií. Provoz na 2 baterie typu AA, které nejsou součástí balení. Délka: 64 cm Šířka: 28 cm Výška: 37 cm Využití: multifunkční - odrážedlo, jezdítko, chodítko pro nejmenší Doplňující informace: volant, otočná kola, přihrádka pod sedadlem, klakson, 3 melodie. Nové,originál zabaleno.Možný osobní odběr nebo lze poslat poštou za 200 kč.
Dětské plastové odrážedlo auto - Mercedes
Prodáme dětské plastové odrážedlo auto - typ Mercedes. Jezděné venku, od sluníčka mírně vybledlé. Bylo velmi oblíbené, malé chlapce určitě potěší :). Preferuji osobní odběr Žirovnice, po dohodě lze Praha.
Odrážedlo auto
Auto je funkční, jen trochu odřené viz foto. Super pro řádění mrňousů. Nejlépe osobní převzetí,mohu dovézt ve Vysokém Mytě a na trase do Pardubic. Zaslání též možné po dohodě.