inzerce, prodej, prodám, bazar

poptávám letošní beránky mastné plemeno

Kategorie: Ovce a kozy

Koupím 2 letošní(prosincové) beránky nejlépe mastného plemene na výkrm.
poptávám letošní beránky mastné plemeno
Podobné inzeráty
Prodej beránků
Prodám beránky na spásání pozemku. 7 kusů. Mastné plemeno texel, krásné, urostlé.
Clun Forest jehnata s POP beran ovce Beranek jehne beran
Clun Forest jehnata s POP beran ovce Beranek jehne beran. Narozeni 03/2022. Prodej: cistokrevna jehnata. Beranci, beran ovce plemeno 100% Clun Forest. Prukaz o puvodu /POP list/, Zootechnicky list. Beranci nebyli bonitovani, protoze dle narizeni EU, berani z chovu, kde je mene nez 10 ovci ve stade nepodlehaji bonitaci. Berani jsou narozeni v nasem hobby chovu. Chov je veden v KONTROLE UZITKOVOSTI CHOVU. Otec: linie Gary (GAR-0001) - nová linie v ČR! Otec a matky jehňátek jsou nas přímý dovoz z Holandska. Nova nepribuzna linie v CR. Na fotografii nize je videt jejich otec beran Gary v 1. roce veku. Beran Gary - je z trojcat. Vsechna jehnata jsou 100% Clun Forest. Mozno i s prukazem puvodu /POP list/, Zootechnicky list. Plemeno Clun Forest je idealni, nenarocne plemeno pro chov ovci v Ceske republice i na Slovensku. Cistokrevna jehnata jehne beran berani beranek PSČ 511 01, Turnov, Ceska republika. Facebook: Clun Forest Bukovina u Turnova.
Letošní jehňata na vypásání
V dubnu začnu prodávat letošní jehňata (rozená leden, únor) z našeho eko chovu. Otec plemenný sufolk, matky zwartbles (černé plemeno), merinolandschaft, sufolk. Přijeďte si vybrat. Vhodné na vypásání i do chovu. Budou odčervená.
Kamerunské beránky
dva beránky,stáří 3 měsíce plus
Prodám beránky
Prodám dva kamerunské beránky. Stáří 3 měsíce. Rodiče na fotce. Otec čistý, matka kříženka Kamerun x Texel. Předpoklad po matce vlna na zimu a na léto srst. (Přes jaro vlna sama opadá) cena za kus 1500.
Beránky
Prodáme dva beránky ovcí kamerunských z registrovaného chovu. Odběr možný do domluvě. Cena za jednoho 800,00. Prosím pište na email nebo SMS