inzerce, prodej, prodám, bazar

Poptávám práci / přivýdělek v IT, spíše z domova

Kategorie: IT, webdesign

Dobrý den,
poptávám nějakou práci nebo brigádu v IT, spíše z domova. Znalosti grafických / střihových programů, ms office,... Komunikativnost, marketing (nákup, prodej), anglický jazyk, učenlivost čemukoli novému patří mezi mé přednosti.
Poptávám práci / přivýdělek v IT, spíše z domova
Podobné inzeráty
Sháním práci jako IT
Sháním práci nejlépe v oboru IT, osobně je mi totiž nejbližší. Něco k mé osobě: Disponuji vyhláškou 50 paragraf 8 Mám maturitní vysvědčení Orientaci v technologiích samozřejmostí Zkušenosti s instalací a správou Windows na bázi poloprofesionála, umím programovat (bohužel ne objektově) v PHP, MySQL, HTML, CSS disponuji lehkými základy Javascriptu, pythonu. Rád se vzdělávám. Mam zkušenosti se spoušténím hernich serverů (Lineage, World of Warcraft). Pojmy veřejná IP adresa, VPN, LAN, Wifi orientace skvělá.. krymplování RJ45 - barevný srandard znám nazpaměť. Mám svůj vlastní notebook s Win 10, osobní auto kombi (řidičský průkaz), zkušenosti s montážemi FVE (střídače). Zkušenosti se skládáním PC, orientace v hardwaru.. Bohužel většinu z těchto věcí si nemohu dát do CV protože pracovně IT zkušenosti nemám, jsem samouk. V případě zajmu své CV mohu zaslat. Aktuální pobyt: Rakovník (Středočeský kraj). Hezký den
Tvorba moderních webových stránek
Potřebujete moderní a funkční webové stránky, které přilákají více zákazníků, zvýší viditelnost Vaší firmy online, klasickou rolovačku pro Vaši práci na vysoké škole, eshop či profesní, profilový web? Nabízíme kompletní řešení tvorby webových stránek, včetně návrhu, vývoje, testování a nasazení na hostingovou platformu. Jsme mladý tým, zabývající se tvorbou webových stránek s více než 5 letou praxí. V rámci zhotovení webových stránek pro našeho klienta si zakládáme na bezproblémovosti, kvalitě, rychlosti a komunikaci. Vždy přizpůsobujeme práci tak, aby vyhověla všem požadavkům a potřebám klienta. - Moderní systém WordPress - Kvalitní obsah - Grafika - Responzibilita - Copywriting - logo, vizitky Zviditelníme Vás na internetu - SEO - Reklamy (Google, FB, IG) Zajistíme kvalitní překlad jakéhokoliv textu: - Z/Do CZ, SVK, DE, PL jazyků A mnoho dalších služeb Neváhejte nám nezávazně napsat, my s Vámi nejdříve Vaše požadavky rádi zkonzultujeme.
Práce pro SW/HW a pro mech.konstruktéry
Hledám hardveráře, softwaráře a mech. konstruktéry pro práci na TPP anebo na živnost. Práce ve firmách v celé ČR v klidu i celá SR/DE/AT., formou externí spolupráce. Mzda za práci od 600 do 800 Kč/hod. dle seniority a schopností, popřípadě dohodou. Volat od 8:00 do 21:00 každý den i víkendy. Budu se těšit na spolupráci.
Firma co je vidět vydělává
Firma co je vidět vydělává!! Situace se díky coronaviru a nynější krizi změnila, potencionální klient bude spíše hledat služby a produkty na internetu než tomu bylo v minulosti, kdy si raději zašel do konkrétního obchodu. Toto je výzva k zamyšlení, jak této situace využít. Pokud je vaším cílem zaujmout potencionální klienty, kteří aktivně hledají konkrétní služby a produkty, je toto dobrá volba pro vás.Tvoříme cílené kampaně ve vyhledávači GOOGLE.
⭐Tvořím levné a profesionální WWW stránky⭐
✅AKTUÁLNÍ STAV: Přijímám nové poptávky. ⭐⭐⭐NEZÁVAZNÁ KONZULTACE ZDARMA : info@⭐⭐⭐ ☎️ 342 615☎️ Dobrý den. Je mi ctí, že si čtete popis právě mého inzerátu. ⭐ Nabízím Vám tvorbu profesionálního webu, kterým se budete ochotni propagovat, a na který budete pyšní. Součástí mé práce je: ⭐ Konzultace o Vaší představě o webu, textech a obsahu ⭐ Zpracování návrhu a finální verze projektu ⭐ Instalace Wordpress a webové prezentace na Váš hosting PROFESIONÁLNĚ, LEVNĚJI NEŽ OD IT AGENTURY Tvorba webových stránek po celé ČR. Praxe přes 5 let. SKUTEČNÉ REFERENCE !! Wordpress servis.d ✅Pravidelná správa Vašeho webu nebo e-shopu ✅WhatsApp/E-mail/TELEGRAM/VIBER V případě zájmu dokážu projekt dokončit v EXPRESNÍM čase Za sebou mám přes 100 úspěšných projektu. Vývoj Vašeho projektu na míru. Zajímám se o realizace webových stránek a e-shopů, – postarám se o Váš celkový digitální obsah projektu od A – Z. Vše, co tvořím je vždy na míru Vašim požadavkům, tak aby odevzdaná práce odpovídala přesně Vašemu oboru podnikání. Vždy projekt směruji tak, aby Vám pomohl uspět a neudělali jste si na internetu ostudu. Pro realizaci používám nejnovější technologie a nebojím se tvořit projekt žádných rozměrů. Mám za sebou velké projekty, kde jsem nabral bohaté zkušenosti. Moje projekty jsou vždy svižné, stabilní a dlouhodobě udržitelné. Videonávod - mohu Vám poskytnut jednoduchý videonávod, kde přehledně ukáži základní správu webu. ✅Co nabízím? 〽Tvorbu webů V EXPRESNÍM ČASE (24 hodin) 〽Responzivní design (pro mobilní zařízení) 〽Moderní design 〽Tvorba webů na redakčním systému WordPress 〽grafické služby - logo, vizitky, bannery, letáky, jídelní lístky apod. 〽Správa sociálních sítí. 〽Nejnovější reference. 〽Vývoj e-shopů 〽Přijatelná cena 〽HTTPS protokol, SSL certifikát 〽Webové stránky s redakčním systémem pro psaní vlastních článků a úpravu obsahu s rezervačním systémem nebo s e-shopovým a katalogovým systémem ✅Ceny: Jednostránkový web od 1999,-Kč Vícestránkový web od 5999,- Kč Web na míru: od 10000,- Kč Eshop: od 18999,- Kč Vektorové Logo od 3000,- Kč Png logo od 1500,- Kč Návrh na vizitky od 5000,- Kč Jaké výhody vám přinese osobní web, který vám sestavím? ⭐Prezentuje vás a vaši práci ⭐Získá vám nové zájemce a klienty ⭐Dá vám náskok před konkurencí, díky modernímu designu ⭐Zvýší důvěryhodnost ⭐Dá vám možnost budovat komunitu prostřednictvím blogu Proč já? Ušetřím vám spoustu času a financí, nemusíte platit statisíce za úspěšný web nebo e-shop. Nejsem žádná předražená a specializovaná firma tvořím webové stránky levně a efektivně. V případě zájmu mohu zaslat reference ✅Služby ⚙️Tvorba webových stránek na míru ☎️ 342 615☎️ ⭐⭐⭐info@⭐⭐⭐
Prodám web pro stavební firmu - včetně úprav
Prodám dva roky starý web Web je kompletně na míru a zaručí Vám vysoké procento úspěchu při domlouvání zakázek. U zákazníků vzbudí důvěru velké firmy. Zákazníci také web nachází sami od sebe (a web je teď bez jakékoli reklamy) a zavolají, či napíšou. Web je plně responzivní - lze použít i na mobilu. V CENĚ JE PŘEPIS TEL. ČÍSEL NA WEBU, EMAILU, REFERENCÍ A VŠEHO CO BUDETE POŽADOVAT! Web prodám společně s mnoho dalšími co k tomu patří: Vizitky na míru Logo Doména a Vzorovou smlouvu o dílo s logem Excel pro zhotovení nabídky s logem Ceník prací Banner "zde staví stavební firma Praha"(design - případný tisk plachty s oky na lešení 2x1,5m +1200Kč) V případě dotazů jsem k dispozici. Na celý nákup vystavím fakturu (nejsem plátce). Přepis okamžitý a nástup do hotové firemní identity. Mohu pro Vás i nastavit reklamy, aby se zvýšil počet kontaktů.