inzerce, prodej, prodám, bazar

Poptávám půjčku 50.000kč

Kategorie: Zprostředkovatelské služby

Poptávám půjčku 50.000kč od soukromého investora, lichváře. Bez poplatku předem, bez ručení. Jsem zaměstnanec v insolvenci. Pouze prosím seriózní jednání. Úrok dohodou. Nabídněte.
Tel v inzerátu neplatný. Z důvodu ochrany soukromí.
Insolvence mi končí 4/2023, vrátím 9/2023
100tis. Podepíši cokoliv. Peníze potřebuji nutně na spotřebiče do domácnosti. Díky předem
Poptávám půjčku 50.000kč
Podobné inzeráty
Prosím o pomoc - darování financí, odpracuji atd.
Nenašla by se dobrá duše a nedarovala mě finance? klidně vám je odpracuji, udělám téměř cokoliv, snažím se dostat z těžké situace,bez peněz nelze,co vydělám nestačí a půjčku nedostanu,pomůžete dobré věci prosím o pomoc blbci, který se potřebuje postavit na nohy osobní schůzka samozřejmostí, velmi spěchá,snad se někdo najde, děkuji moc
Nemovitost bez dluhu
Nemovitost bez dluhu Banka vám neschválila žádost o půjčku, a přitom vlastníte nemovitost? Jste ve finančních problémech a potřebujete rychle vyplatit dluhy nebo ochránit nemovitost před věřiteli? Dokážeme najít řešení i v situaci, kdy standardní financování není možné.
Poptávám:dětský sortiment.Výrobce nebo obchodní společnocti
Popis:Výrobce nebo obchodní společnocti:Autosedačky Baby monitory, chůvičky Dětská literatura Hračky Chodítka a hopsadla Kočárky Kojenecké potřeby Kola Nábytek pro děti Nosítka Odrážedla Sedačky na kolo Sportovní potřeby Školní potřeby Ostatní Body, dupačky a overaly Bundy a kabátky Čepice a kloboučky Kalhoty, kraťasy a tepláky Kombinézy Komplety Mikiny a svetry Obuv Plavky Ponožky a punčocháče Pyžámka a župánky Rukavice a šály Spodní prádlo Sukýnky a šatičky Těhotenské oblečení Trička a košile Ostatní oblečení Lokalita: ostrava ale jinak celá ČR. Termín: Doplňující informace: (množství, rozměr, materiál, limit ceny, atd.)100 kusů,cena dohodou.Ideálně komisní prodej.Jedná se o zboží určeno pro další prodej,proto přeferuji KOMISNÍ PRODEJ,není podmí nově vznikající s.r.o.