inzerce, prodej, prodám, bazar

poptáváme řidiče VKD i MKD

Kategorie: Doprava a logistika


Dobrý den,

poptáváme řidiče VKD i MKD - s možností i každodenního návratu domů.
Fyzicky nenáročná práce vhodná především pro řidiče z Pardubicka a blízkého okolí.
Nabízíme více druhů tras (kontejnery / plachta), možnost přivýdělků, opravy vozidel, parkování.
Požadujeme: řidičské oprávnění C+E, slušné jednání.
Bližší informace na tel.: 495297
poptáváme řidiče VKD i MKD
Podobné inzeráty
Poptáváme řidiče VKD i MKD
Dobrý den, poptáváme řidiče VKD i MKD - s možností i každodenního návratu domů. Fyzicky nenáročná práce vhodná především pro řidiče z Pardubicka a blízkého okolí. Nabízíme více druhů tras (kontejnery / plachta), možnost přivýdělků, opravy vozidel, parkování. Požadujeme: řidičské oprávnění C+E, slušné jednání. Bližší informace na tel.: 495297
Přijmeme řidiče na tahač skupiny C+E MKD a VKD.
Přijmeme na HPP řidiče MKD a VKD. Vozidlo Scania R450 (vysoká kabina) a návěs frigo. Práce je možná od pondělí do pátku nebo dle dohody i 6+2 (6 dnů práce dva dny volno doma) plat cca 50-55tis. i více. Pravidelná mzda. Tankování v síti Shell. Všechny mýta v automatickém režimu. Příspěvek na dopravu k vozidlu. Platební karta na vozidle pro případ nečekaných výloh. Požadujeme: Zodpovědného řidiče s kladným přístupem k práci a vozidlu, platné dokumenty k řízení vozidla C + E, kartu řidiče do tachografu, zdravotní způsobilost, praxi s návěsem. Pro více info volejte na p. Poustku tel.
Přijmeme řidiče  MKD a VKD skupiny C+E na HPP.
Přijmeme na hlavní pracovní poměr řidiče VKD a MKD. Auto Scania R450 (vysoká kabina) a návěs chladírenský návěs. Práce od pondělí do pátku nebo dle dohody i 6+2 (6 dnů práce dva dny volno doma) plat cca 50-55tis. i více. Příspěvek na dopravu k vozidlu. Platební karta na vozidle pro případ nečekaných výloh.Pravidelná mzda. Tankování v síti Shell. Všechny mýta v automatickém režimu. Požadujeme: Zodpovědného řidiče s kladným přístupem k práci a vozidlu, platné dokumenty k řízení vozidla C + E, kartu řidiče do tachografu, zdravotní způsobilost, praxi s návěsem. Pro více info volejte na p. Poustku tel.
Přijmeme řidiče C+E - VKD + MKD
Přijmeme řidiče sk. C+E na Daf SSC VKD + MKD • Možnost parkování doma. Lze se dostat i přes týden domů. • Víkendy vždy volné. • Vlastní auto – nestřídá se. • Bonus (motivační složka řidiče za přístup ke svěřené technice, spolehlivost apod.) • Služební telefon s datovým tarifem • Základ dle dohody • Řádný výplatní termín (možnost výplaty po týdnu) • Osobní a přátelský přístup • Pravidelná školení řidičů • Vyžadujeme dodržování nařízení 561/2006 sb. (AETR) Více info ve zprávě nebo na tel:
Nabídka práce pro řidiče na VKD i MKD na sklápěčky.
LAGARDE SPEDITION spol. s r.o. přijme řidiče/řidičky na VKD i MKD na sklápěčky. Nabízíme pracovní místo na dobu neurčitou, na kolonu sklápěcích přeprav. Práce cca 80 % po tuzemsku a 20 % do zahraničí. Jedná se o práci od pondělí do pátku v kamionu, víkendy jsou volné. Práce zajištěna celoročně. Budete mít vlastní přidělené auto značky VOLVO, s 50 cbm návěsem. Opakující se přepravy. Region práce: Praha, Plzeňský, Ústecký a Karlovarský kraj. K měsíčnímu příjmu do 50 000 Kč čistého Vám nabízíme další výhody ve formě zaměstnaneckých benefitů – příspěvky na doplňkové penzijní spoření, výhodné tarify na volání a internet, právní pomoc, příspěvky na letní tábory a další. Zavolejte nám na číslo: 800 888 527 (VOLÁTE ZDARMA) Více nabídek práce pro řidiče najdete na portálu
Přijmu řidiče C+E na MKD nebo VKD
Přijmu řidiče na plachtový návěs na MKD nebo na VKD (včetně Slovenska),bližší info na telefonu nebo osobně