inzerce, prodej, prodám, bazar

Poradenství

Kategorie: Esoterika

Máte problémy? Nevíte, jak ze začarovaného kruhu? "Vesmírná síla nás nekritizuje ani nesoudí" /možný výklad/. Nabízím pomoc po emailu, telefonu 124364.
Poradenství
Podobné inzeráty
Výklad - poradenství
Výklad s kartami i bez plus numerologie, poradenství ve všech oblastech života (po telefonu, emailu, případně i osobně)
VÝKLADY Z KARET, PORADENSTVÍ, HOROSKOPY, NUMEROLOGIE
Nabízím výklady z karet, numerologii, horoskopy. Výkladům z karet se věnuji 30 let, dělám numerologii - karmická, osobní, horoskopy - vztahové, osobní, na dané období. Pracuji formou osobních výkladů, popřípadě přes mail nebo telefonicky. Cena dle náročnosti od 600,- Kč - 1200,- Kč.
Ráda pomohu v každé situaci
Každý z nás občas stojíme na rozcestí a nevíme jakou cestou se vydat, která je ta správná?! Každý z nás si také pokládáme otázky na které nemůžeme najít odpověď. Moc ráda vám v obou případech pomohu. Nabízím profesionální výklad karet,poradenství v oblasti duševního rozvoje a mnoho, mnoho dalšího. Dokáži pracovat se všemi energiemi a napojit se jak situace vyžaduje. Dostanu Vás z tíživé situace, dokáži duševně uzdravit Vás i vaše blízké. Tomuto oboru se věnuji přes 20 let a pomohla jsem již mnoha lidem. V případě zájmu mě prosím kontaktujte emailem. Cena za výklad je 500kc, cena za ostatní služby záleží na domluvě a kombinaci. Mohu zaručit naprostou diskrétnost a pochopení v jakékoliv situaci. Je možno přes email, skype,whatsapp ale i přes telefon. Prosím jen ty co mají opravdu zájem ať zbytečně neplýtváme energií. Monika
Výklad karet a partnerská poradna Ml.Boleslav
Přijímám nové klienty na výklad karet a poradenství v oblasti vztahů a osobním rozvoji. Cena výkladu 900,-/60 min. Cena poradny 600,-/60 min Objednávky sms zprávou zavolám zpět.