inzerce, prodej, prodám, bazar

Porcelánová doza mušle

Kategorie: Doplňky

prodám dozu
Porcelánová doza mušle
Podobné inzeráty
dóza - srdíčko
Porcelánová dóza ve tvaru srdíčka Víčko je ozdobené kvítkem z růže. Dóza může sloužit buď jen jako ozdoba nebo třeba na odložení prstýnku, řetízku, tajnosti,....... Roztomilý něžný dárek. Šíře 4 cm, výška včetně květiny 4, 5 cm.
PORCELÁNOVÁ ŽARDINIÉRA S FIGURAMI Z MOSAZI
Velká porcelánová žardiniéra ve tvaru mušle s mosazným lemem na soklu a dvěma figurami, výška 49 cm, délka 37 cm, šířka 20 cm, sokl 22 x 18,5 cm, váha 6,5 kg, značeno, krásný dekorativní kus.
Plechová dóza na potraviny, krabice na špagety, piškoty, aj.
Modrá dóza na čokoládu Modré z nebe Výška 19cm, šířka 13,5cm x 7,5cm. Vysoká dóza na špagety. Zavírání s těsněním. Výška 26cm, šířka 9cm x 9cm. Používané krátce na pexesa a těstoviny a teď už mi tu jen leží, tak je čas, aby posloužily jinde:) Nekuřácké prostředí. Na ceně jsem ochotná se dohodnout, navrhuji 95Kč/ks nebo 175Kč za obě nebo klidně nabídněte svoji + doprava nebo osobní odběr v Plzni. Sledujete i mé ostatní inzeráty. Množstevní slevy.
Prodám váza větší,košíček zlacené,broušené sklo,
panenky velká 24cm 450,-Kč,menší 14cm 250,-Kč 1 -broušené sklo váza 850,-Kč popelník- DOZA 350,-Kč 2-doza 350,-Kč popelník doza 350,-Kč vše dohodou kytička v květináči 170,-Kč
Dóza TCHIBO, Kráječ LIDL, Váleček TUPPERWARE
Dóza na knäckebrot TCHIBO,Multifunkční kráječ LIDL, Váleček TUPPERWARE Cena různá v popisu. ČTĚTE! Podávám i jednotlivě.NESMLOUVEJTE, prosím. A:Multifunkční kráječ/ struhadlo ERNESTO LIDL –NOVÝ Původní cena: 229kč Cena nyní: 169kč. Na strouhání zeleniny,ovoce,čokolády a tvrdého sýru, Obsahuje: Struhadlo, jemné struhadlo, Plátkovací struhadlo jemné, Plátkovací struhadlo hrubé, Struhadlo na nudličky chránič prstů, Velká záchytná nádoba s protiskluzovými nožkami Ostří z nerezové oceli Výřezy pro fixování na míse B: Dóza na knäckebrot TCHIBO –JAKO NOVÁ Původní cena: 229kč Cena nyní: 139kč Dózu nepoužívám. Barva zelená. Š.19cm x v.14cm x h.8cm Vhodná na 1 běžné balení knäckebrotu nebo i na skladování jiných suchých potravin Z transparentníhoplastu – vždy perfektní přehled o obsahu a množství Bez obsahu BPA C: Váleček na těsto TUPPERWARE-TOP STAV Původní cena: 640kč Cena nyní: 279kč Délka samotný váleček: 29cm Délka s rukojetí: 50cm Průměr: 8cm PLNITELNÝ VODOU! Zde můžete váleček naplnit vodou pro jednodušší válení těsta. Některá těsta mají rády teplo, jiná studeno. Těsto se pak méně lepí na váleček. Po naplnění je váleček těžší, což také může usnadnit válení těsta. Rukojeti jsou odnimatelné pro snadné čištění Poštovné: Zásilkovna-výdejní místo-80kč nebo Do balíkovny: 70kč nebo ČP:Balík na poštu-99kč nebo ČP: Balík do ruky-119kč nebo osobní odběr JEN Brno Řečkovice
WALD Luxusní ŠPERK pro Dámy
Nabízím zcela NOVÝ nenošený skutečně LUXUSNÍ řetízek s přívěskem mušle s perlami - Wald Berlin, vzácnou značkou šperků. Každý kus je ručně vyroben ze vzácných materiálů, pravých mušlí, sladkovodních perel. Tento nádherný náhrdelník je skutečná skořápka mušle se 2 vodními perlami, na řetízku z pozlacené mosazi, stříbra 925, pravých mušlí a pravých sladkovodních perel.Doplňky z perel ocení každá dáma,která ví co je to LUXUS. Popis: Konečná úprava: leštěné provedení Druh korálků: Vypěstovaná perla Zapínání: na humří sponu / Háček / viz.foto Šířka: 3 cm Délka: 44 cm PC : 4.672Kč ,nyní za 1.550Kč + poštovné(při nákupu nad 2.000kč je pošt.ZDARMA) Vhodný,velice nádherný dárek-vše je NOVÉ v originálním obalu-krabička s LOGEM! V případě zájmu pište na : levnejsinenajdes@(můžete dopsat své tel.č.-zavolám zpět)...určitě se mrkněte i na další mou inzerci-viz:DOLE-Všechny inzeráty a hodnocení uživatele)).