inzerce, prodej, prodám, bazar

Postřikovač akumulátorový Hecht 10 l, jako nový

Kategorie: Zahradní technika

Výborný značkový aku zádový postřikovač. Velmi příjemná práce - není třeba pumpovat, tlak na trysce je stálý po celou dobu práce. Nabitý akumulátor bohatě postačí na velkou zahradu. Kompletní příslušenství (trysky) + krátký a dlouhý nástavec, nabíječka. Málo používaný, výborný stav. Stále v prodeji, cena v Hechtu 2.190 Kč - (popis i video). Jen osobní odběr, možno vyzkoušet.
Postřikovač akumulátorový Hecht 10 l, jako nový
Podobné inzeráty
Zádový postřikovač 20L 12V 8Ah AKU + TRYSKY + TURBO TRYSKA
Elektrický zádový akumulátorový postřikovač MAJSTER + VELKÁ SADA TRYSEK + TURBO TRYSKA. TURBO TRYSKA poskytuje vysoký postřikovací výkon srovnatelný s benzinovým postřikovačem. Má zabudovanou trysku s možností regulace rozptylu proudu - od jemné mlhy až po silný proud. Největší sada přídavných trysek + tryska s krytem na postřikování proti škůdcům - hubič plevele. Tato tryska dobře funguje při stříkání např. výkvětů dlažebních kostek v blízkosti keřů. Kryt chrání rostliny před poškozením. Je to nutné zejména ve větrném počasí. WIDE tryska s nastavitelnou šířkou rozteče trysek. Růžová vysoce výkonná tryska. Sada trysek pro mlhu, plochý sprej, distanční sprej, podélnou mlhu, příčnou mlhu. Vnitřní filtr zabraňuje ucpávání trysky. Lze snadno rozebrat a vyčistit. Bílá průsvitná nádrž, přes kterou vidíte nejen množství tekutiny, ale také její barvu, to je velmi důležité. Možnost výměny baterie (klapky) největší baterie ve třídě postřikovačů 8Ah 12V. Automatický tlakový spínač, zapne zesílené čerpadlo. Perforace v oblasti zad – umožňuje celodenní práci s nepřetržitou cirkulací vzduchu. Výpustný otvor s víčkem pro VYPRÁZDŇOVÁNÍ OBSAHU NÁDRŽE. Postřikovač je vybaven nastavitelnými popruhy pro nošení na zádech. KOVOVÉ DRŽÁKY NA RUKOTĚT. Zabudovaná 12V/8AH baterie. Objem: 20 litrů. Pracovní doba - výdrž akumulátoru až 6 hodin! LED indikátor nabití baterie - máte neustále pod kontrolou stav baterie bez obav, že se vybije. Kovová teleskopická tyč - délka tyče od 46 do 83 cm. + TURBO TRYSKA s možností regulace rozptylu proudu - od jemné mlhy až po silný proud, dosah 6m až 12m. Elektrická tryska funguje, když je připojena k postřikovači pomocí dodaného napájecího kabelu. Černou hadici od postřikovače našroubujte na vstup na trysce. Samostatnou trysku po připojení k externí baterii lze použít také jako foukač listí. Baterie se nabíjí pomocí adaptéru-rychlonabíječky, která je součástí balení. NASTAVENÍ VÝKONU - na boku krytu má postřikovač spínač i knoflík-potenciometr k nastavení výkonu. Nachází se zde také vstup pro připojení nabíječky nebo el. kabelu TURBO TRYSKY. Postřikovač je vybaven dvěma filtry – jeden větší při nálevu, který chrání nádrž před zbytečnými nečistotami a druhý menší, namontovaný ve středu nádrže, takže z nádrže nevycházejí nečistoty. TECHNICKÁ DATA: Výkon: 35W Typ čerpadla: membránové Pracovní tlak: 0,4 - 0,45 MPa Délka tyče: 460 - 830 mm Baterie: 12V - 8AH Objem nádrže: 20 L Výkon na jedné trysce: 1,5 - 1,6 l/min Výkon na dvojité trysce: 1,8 - 3,0 l/min Celkové rozměry: 350 x 220 x 520 mm Hmotnost zařízení: cca 6,2 kg Nový s dokladem. Uvedená cena je konečná včetně poštovního. Zasíláme na dobírku kurýrem. Platí se mu v Kč nebo kartou. .
Zádový postřikovač 16L s 12V 8Ah AKU +TURBO TRYSKA + vozík
Elektrický zádový akumulátorový postřikovač BASS + TURBO TRYSKA + 2-kolový vozík. Tryska poskytuje vysoký postřikovací výkon srovnatelný s benzinovým postřikovačem. Má zabudovanou trysku s možností regulace rozptylu proudu – od jemné mlhy až po silný proud. Postřikovač je vybaven popruhy pro nošení na zádech a navíc s 2-kolovým vozíkem, který umožňuje jeho přesun na další vzdálenosti bez námahy. Zabudovaná 12V/8AH baterie. Sada obsahuje 4 trysky pro různé aplikace, flexibilní hadici (guma) a teleskopickou násadu se spouští vybavenou zámkem. Objem: 16 litrů. Pracovní doba - výdrž akumulátoru až 6 hodin! Nastavitelné popruhy na obou ramenech. LED indikátor nabití baterie – máte neustále pod kontrolou stav baterie bez obav, že se vybije v tu nejméně vhodnou chvíli. VYSOKÝ TLAK - plná regulace výkonu pomocí POTENCIOMETRU. Kovová teleskopická tyč s vyměnitelnými tryskami je nastavitelná - délka tyče od 55 do 95 cm. + TURBO TRYSKA s možností regulace rozptylu proudu - od jemné mlhy až po silný proud, dosah 6m až 12m. Elektrická tryska funguje, když je připojena k postřikovači pomocí dodaného napájecího kabelu. Černou hadici od postřikovače našroubujte na vstup na trysce. Samostatnou trysku po připojení k externí baterii lze použít také jako foukač listí. Baterie se nabíjí pomocí adaptéru-rychlonabíječky, která je součástí balení. NASTAVENÍ VÝKONU - na boku krytu má postřikovač spínač i knoflík-potenciometr k nastavení výkonu. Nachází se zde také vstup pro připojení nabíječky. Rozprašovač je vybaven dvěma filtry - jeden větší u nálevu, který chrání nádrž před zbytečnými nečistotami a druhý menší, namontovaný ve středu nádrže, takže z válce nevycházejí nečistoty. TECHNICKÁ DATA: Typ čerpadla: membránové Pracovní tlak: 0,15 - 0,4 MPa Baterie: 12V - 8AH Objem nádrže: 16 L Účinnost: 0,7 - 1,7 L/min (v závislosti na typu trysky) Celkové rozměry: 350 x 220 x 520 mm Hmotnost zařízení: cca 5,5 kg Délka tyče: 55 - 95 cm Délka hadice: 115 cm Nový s dokladem. Uvedená cena je konečná včetně poštovního. Zasíláme na dobírku kurýrem. Platí se mu v Kč nebo kartou. .
Drtič větví - motorový benzínový HECHT 6159
Prodám štěpkovač - Drtič větví motorový benzínový HECHT 6159. Vyměna oleje a generalní servis 18.3.2020. Málo používaný. Momentalně nevyužitý a zabírá místo. 4-taktním HECHT OHV motorem s výkonem 5,0 HP s obsahem 159 ccm Popis produktu: Motorový drtič automatické natahování větví Motor HECHT OHV Parametry produktu drtič větví HECHT 6159: automatické natahování větví ano hmotnost (kg) : 40 motor HECHT: OHV motorová brzda: ne obsah (cm3): 159 ochrana proti přetížení: ne průměr drcené větve (cm): 5 sběrný vak (l): ne výkon (HP): 5 Roměr: 871 x 864 x 429 mm
Akumulátorový plotostřih - HECHT 6040 + nabíječka
Akumulátorový plotostřih s nabíječkou na údržbu živých plotů a okrasných dřevin. Délka lišty 55 cm, max průměr střihu 20 mm, napětí 40 V, hmotnost 4,3 kg. ACCU program Hecht 5040. Součástí balení je nabíječka (bez baterie Li-ion). Nabíječka pro li-ion akumulátory 005040B, 005025B, 005050G. Plotostřih i nabíječka 10 měsíců staré – v záruce, minimálně použité.
Zdarma damper, transportér HECHT 2950
Prodám nový hydraulicky sklopný pásový transportér HECHT 2950 sleva 5000.kč záruka, zdarma nádrž benzínu . K transportéru je možno dokoupit přívěsný vozík co je na fotce odpružená sedačka cena 4999. Pouze volat nebo SMS Výkonný transportér - pásové motorové kolečko hecht 2950. Jako pohon je použit silný 4-taktní motor Hecht OHV o výkonu 9 HP, který umožní v korbě o rozměrech 1000 x 700 x 450 mm přepravovat až 500 kg nákladu. Korba je ovládána hydraulicky. Pro pojezd je možné volit mezi 3 rychlostmi, pro pojezd vzad je k dispozici 1 rychlost. Tento pásový transportér je nenahraditelným pomocníkem všude tam, kde je díky neprostupnému terénu nemožné použití běžného stavebního kolečka. Je vhodný pro použití přepravy materiálu na stavbách, v lese, díky pásům, které rozloží hmotnost na velkou plochu je vhodný i pro použití v parcích, kde se minimalizuje poškození travnatého povrchu. Nedocenitelný je rovněž při odvozu sněhu. Pro tyto příležitosti je možné doplnit jej volitelným příslušenstvím - pluhem (není součástí dodávky). Neopomenutelnou skutečností při použití tohoto transportéru je rovněž fakt, že nejen podstatně zvyšuje efektivitu práce, ale zároveň snižuje pravděpodobnost vzniku některých úrazů spojených s použitím běžného stavebního kolečka. Tento transportér lze vybavit i přídavným pluhem (není součástí standardní dodávky), se kterým je možné transportér využít i jako velice účinný stroj k odhrnování sněhu.
Prodám nůžky na živý plot HECHT
Dobrý den, prodám nůžky na živý plot od fa.Hecht.Byli dvakrát použity prodávám za polovinu aktuální pořizovací ceny.