inzerce, prodej, prodám, bazar

Postroj na starty Heavy Weight AKCE ČESKÝ VÝROBEK

Kategorie: Fitness, jogging

AKCE - SLEVA z 1790 Kč na 1390 Kč.
V České Republice ručně vyrobený postroj na starty Heavy Weight, který jsme vyvinuli dle požadavků elitních světových sportovních týmů a sportovců. Díky specifickému způsobu výroby drží na těle a přesto je pohodlný.

Dotažení k tělu zabezpečuje popruh s přezkou, čímž lze postroj dotáhnout přesně dle postavy sportovce. Postroj na starty Heavy Weight nespadne ani při běhu, takže po odpojení postroje od madla, které drží spoluhráč, můžete bezestrachu vyběhnout a pokračovat.

Součástí postroje je měkčené pohodlné madlo s odepínacím systémem a popruh, který spojuje tyto tvě komponenty. Hlavní tah produktu drží pevné kovové komponenty, které zajišťují odolnost.

ideální je kombinovat trénink i se zátěžovou vestou Heavy Weight a to v obou případech. V prvním případě má zátěžovou vestu sportovec, který vybíhá a tím se stává trénink ještě náročnějším. Ve druhém případě má na sobě zátěžovou vestu sportovec, který jej drží a díky ní je těžší a tím se stává trénink náročnějším nepřímo. Navíc se držící spoluhráč nemusí tak snažit při kladení odporu pro startujícího sportovce.

Použití:

Postroj pro starty Heavy Weight používají fotbalisté, hokejsté, basketbalisté, atleti a vlastně všichni sportovci, kteří posilují spodní polovinu těla. Při jeho využití se zvyšuje rychlost a akcelerace sportovců.

Výhody:

Vyroben v ČR ručně z evropského materiálu
Testováno profesionálními sportovci
Adaptabilní připevnění k tělu dle postavy
Pohodlný a komfortní při tréninku
Využitelnost při jakémkoliv tréninku
Univerzální velikost pro všechny typy postav
Posílené prošití a švy

DOPRAVA jsou dvě možnosti:
1) OSOBNĚ na Vinohradech - ZDARMA
2) DOBÍRKA přes zásilkovnu na odběrné místo 149 Kč.

VIDEO POSTROJE:
Postroj na starty Heavy Weight AKCE ČESKÝ VÝROBEK
Podobné inzeráty
Medicinbal Heavy Weight 4, 6, 8, 10 Kg dle vybrané varianty
(neboli slam ball bumper ball, posilovací míč či gumový medicin ball) Představujeme Vám ten nejlepší posilovací míč/medicinbal/slambal/bumperball vhodný k univerzálnímu použití. Ať už trénujete doma, venku či v posilovně, bude Vám tento tréninkový parťák dělat tu nejlepší společnost, abyste dosáhli svých stanovených cílů. Je vyroben z kvalitní tvrzené syntetické gumy s protiskluzovou úpravou a obsahuje zátěž ve formě výplně. Jednotlivé váhové varianty mají různé velikosti dle váhy, tedy nejlehčí 4 kilový posilovací míč je nejmenší a nejtěžší 10ti kilový posilovací míč je největší. Přesto rozdíl ve velikostech není vůbec velký, tak aby byl tréninkem se všemi vahami co nejkomfortnější.  Výběr medicin ballu/slam ballu/ posilovacícho míče z různých hmotností: medicinbal/slambal/posilovací míč Heavy Weight 4 kg medicinbal/slambal/posilovací míč Heavy Weight 6 kg medicinbal/slambal/posilovací míč Heavy Weight 8 kg medicinbal/slambal/posilovací míč Heavy Weight 10 kg Medicinball/slamball/posilovací míč Heavy Weight je všestranná fitness pomůcka zařaditelná do jakéhokoliv tréninku. Je jedno jestli chcete budovat sílu, výbušnost, stabilitu či zlepšovat fyzickou kondici, protože jeho využitelnost je naprosto univerzální. Izolované nebo dynamické cviky pro něj nejsou žádný problém. Při silovém či kardio tréninku můžete ztížit cviky pro trénink celého těla od spodní poloviny těla (například dřepy, cviky na lýtka atd), středu těla (například sklapovačky neboli leh-sedy, cviky na zádá) či horní poloviny těla (cviky na ramena, biceps, triceps atd.) Medicinbally/slambally/bumperbally/posilovací míče Heavy Weight používají fotbalisté, hokejisté, basketbalisté, atleti, zápasníci či další sportovci a nesportovci, kteří chtějí rozvíjet sílu, vytrvalost, rychlost nebo také flexibilitu a mobilitu. Hojně se tyhle medicinbaly/slambaly používají při rehabilitacích a podobných cvičeních.   Výhody medicinbalu/slabalu/posilovacího míče/bumperbalu Heavy Weight: testován nejlepšími profesionálními sportovci univerzální využití silový i dynamický trénink kvalitní syntetický gumový materiál odolnost vůči nárazům posilovací míč s lehkým odskokem různé váhové varianty Použití slamballu, bumperballu, medicinballu je možné házením do země. Nicméně je lepší házet alespoň do tenké žiněnky, na umělku, tartan nebo nějaký měkký podklad. Určitě neházet na beton, kameny a tvrdý podklad. Zlepšíte si výdrž tohoto posilovacího míče.  4 KG ..... 1200 Kč 6 KG ..... 1400 Kč 8 KG ..... 1700 Kč 10 KG ..... 2000 Kč
Gymnastické kruhy Heavy Weight AKCE Český výrobek
Dřevěné gymnastické kruhy Heavy Weight ke crossFit tréninku či k tréninku wokourku a kalistenik vyrobeny ručně v České republice. I tento produkt vyrábíme již několik let a za tuto dobu jsme zesílili množství stehů na maximum a také jsme v oblasti kovových komponent zesílili popruh, aby nedocházelo prodření. Nosnost tohoto produktu je více, než je potřeba. Testovali jsme kruhy s naším nejtěžším sportovcem navíc i se zátěžovou vestou Heavy Weight. V balení se nachází dva kusy dřevěných kruhů i s popruhy a přezkami. Gymnastické kruhy jsou ideální pomůckou k tréninku a cvičení a pomáhají formovat tělo. Nicméně i u tohoto typu cvičení se můžete zastavit a přestat se posouvat. My začali se zátěžovými vestami, které vás nikdy nenechají stát a neposouvat se. Proto nejlepší kombinací při tréninku jsou gymnastické kruhy a zátěžová vesta. S gymnastickými kruhy Heavy Weight se dá odcvičit komplexní trénink kompletní horní části těla včetně břišních svalů, které zabírají téměř při každém cviku s kruhy. Velmi podobným produktem, se kterým můžete cvičit, tak jako s kruhy je závěsný systém neboli TRX. vyrobeno ručně v ČR dva kusy popruhů včetně kovové přezky 4-5 metrů dvojité upevnění k přezce kvůli posílení bezpečnosti zesílení švů kvůli bezpečnosti dvojnásobná vrstva u připevnění přezky DOPRAVA jsou dvě možnosti: 1) OSOBNĚ na Vinohradech - ZDARMA 2) DOBÍRKA přes zásilkovnu na odběrné místo 149 Kč.
Odporová guma (2080,45×4,5 CM) ODPOR 23-55KG
AKCE - SLEVA z 549 Kč na 449 Kč. Rad by si trénoval s našimi zátěžovými produkty jako například: Zátěžové vesty Heavy Weight, zátěže na kotníky Heavy Weight či na ruce? Nemáš dostatečnou sílu se třeba přitáhnout či bys chtěl dělat pokročilejší cviky jako muschle upy nebo různé planky či další cviky ze street workoutu? Že Ti to zatím nejde? No samo od sebe Ti to taky nepůjde. Musíš začít a časem se dopracuješ i k tomu, že dokážeš jakýkoli cvik i se zátěžovou vestou Heavy Weight! Odporový expandér (guma) ti pomůže se posunout na vyšší úroveň nebo si trénink zpestřit. Jak to funguje? U přítahů se připevní k hrazdě a dole provlečeš nohy tak, že ti guma pomáha při pohybu nahoru i dolů a ulehčí Ti dosáhnout přítahu. Nejedná se jen o přítah, ale také muscle up, plank, vlajka, sklapovačky. Nebo jej můžeš naopak použít i u cvíků aby sis je ztížil. Třeba u klilků, kdy expandér provlečeš rukama a dáš si jej přes záda. Guma najednou působí obráceně a tlačí tě k zemi. Dá se použít jakkoli, ale představivost je na tobě. Heavy Weight Nebo Nic! Rozměry: délka 208 cm šířka 4,5 cm tloušťka/síla 0,45 cm Guma zajišťuje odpor cca 23-55 kg DOPRAVA jsou dvě možnosti: 1) OSOBNĚ na Vinohradech - ZDARMA 2) DOBÍRKA přes zásilkovnu na odběrné místo 149 Kč.
Odporové lano + vesta/postroj HEAVY WEIGHT Český výrobek
Tréninková vesta na expándéry Heavy Weight + české odporové lano 3m Tato tréninková vesta se vyrábí ručně v České Republice z evropských materiálů ve spolupráci s nejlepšími sportovci ve všech sportovních odvětvích z celého světa. Díky specifickému a profesionálnímu způsobu výroby je tréninková vesta odolná a přesto pohodlná při tréninku. Připevnění k tělu slouží popruh se suchým zipem, který se dotáhne přesně podle postavy sportovce. Balení obsahuje odporovou gumu (odporové lano) potřebnou k tréninku, která se karabinou přichytí k vestě a druhou k pevnému předmětu.Odporové lano je 3 metry dlouhé a rozpíná se až na 7 metrů. Oporové lano, které se připevňuje k vestě je vhodné pro všechny atlety, sportovce i nesportovce. Změní tvůj trénink k nepoznání. Navíc je vesta s odporovým lanem velmi pohodlná při tréninku. Je vhodná pro ty, kterým nevyhovuje trénink s opaskem a odporovým lanem. Použití: Tréninková vesta na expandéry a odporové lano Heavy Weight se přichytí k pevnému předmětu. Slouží k silovému i kondičnímu tréninku, pro zlepšení startu, komplexního zrychlení a posílení či zlepšení stability. Naše tréninkové vesty a odporové lana používají atleti, fotbalisté, hokejisté, basketbalisté a další sportovci a kluby. Výhody: Vyrobena ručně v ČR Testováno profesionálními sportovci Včetně odporové gumy/lana 3m v balení Dotažení pomocí popruhu se suchým zipem Univerzální velikost Komplexní využití Zesílené a kvalitní prošití Robustní karabina k vestě DOPRAVA jsou dvě možnosti: 1) OSOBNĚ na Vinohradech - ZDARMA 2) DOBÍRKA přes zásilkovnu na odběrné místo 149 Kč. VIDEO VESTY plus odporových gum (PS: na videu není odporové lano, ale vesta je s ním dodávána)
Trenažer bruslení (klouzavá podložka)
Klouzavá podložka (trenažer bruslení) Heavy Weight 230 cm je další tréninková pomůcka, která tě posunu zase o level výš při kondičním i silovém tréninku. Horní vrstva tvoří skluzová část pro samotný kondiční čí "bruslení" a spodní část je protiskluzová část, která přilne k povrchu (podlaze), aby nedocházelo k pohybu podložky po podkladě. Pro bruslení (pohyb) po horní vrstvě slouží návleky na boty, které jsou součástí balení. Náš nejdelší regulovatelný trenažer bruslení (klouzavá podložka) má regulovatelnou délku od 0-230 cm, což umožňuje různý typ bruslení či jiného pohybu. Kratší délka například pro bruslení ve sprintu a delší pro pomalejší bruslení. Šírka kluzké plochy již už je stabilní a to cca 50 cm. Ačkoliv se klouzavá podložka používá nejčastěji jako trenažer bruslení používají jej jak muži, tak i ženy třeba i pro trénink ve skupinách, specifický trénink pilates popřípadě kruhový kondiční trénink. Celkově s touto sportovní pomůckou posilujete celé tělo, ne jen nohy jak se může zdát. Ačkoliv trenažer bruslení (klouzavá podložka) je známá jako trénink s vlastní váhou, tak se pro posílení efektu současně používá zátěžová vesta Heavy Weight. Díky zátěžové vestě se celý trénink posune na vyšší úroveň, protože se zvýší vaše tělesná hmotnost a díky tomu musíte vyvinout mnohem větší úsilí v tréninku, což vede k rychlejšímu spalování či většímu posílení svalstva. Takže lze použít zátěže na ruce Heavy Weight nebo zátěže na kotníky Heavy Weight. Výhody: používáno nejlepšími světovými sportovci regulovatelná délka kluzké plochy nejdelší varianta klouzavé podložky zlepšení fyzické kondice i posílení svalstva spolupráce s profesionálními sportovci univerzální využití pro různý pohyb trenažer pro pohyb bruslení i v létě. DOPRAVA jsou dvě možnosti: 1) OSOBNĚ na Vinohradech - ZDARMA 2) DOBÍRKA přes zásilkovnu na odběrné místo 149 Kč.
Zátěžové kraťasy 0,5-8 kg Heavy Weight
Naše zátěžové kraťasy mají rovnoměrné rozložení zátěže a jsou ručně vyrobené v České republice z kvalitních evropských materiálů za účelem dosažení maximální odolnosti. Díky specifickému způsobu výroby jsou kraťasy co nejmenší a tím skvěle drží na těle i při běhu, ale i jinému kondičnímu cvičení. Vysokou přilnavost a přizpůsobivost tělu zabezpečují dva pásy s širokým suchým zipem na každé nohavici plus hlavní popruh kolem pasu s přezkou. Rozměr a velikost zátěžových kraťas je univerzální a vhodný pro všechny typy postav. Zátěžové kraťasy jsou určeny pro zvýšení efektivity při jakémkoli sportu, tréninku a pohybové aktivitě. Během několika let procházejí produkty Heavy Weight mnoha změnami a inovacemi, na kterých se podíleli profesionální sportovci ze všech sportovních odvětví. V inovacích nadále pokračujeme a produkty stále zlepšujeme a zdokonalujeme. Ideální je mít jak zátěžové kraťasy tak i zátěžovou vestu a trénink kombinovat i s našími dalšími produkty závěsným systémem nebo s gymnastickými kruhy ve dvou variantách: gymnastické kruhy s užším úchopem nebo gymnastické kruhy s širším úchopem. Kombinujte trénink také s odporovými gumami nebo odporovým lanem s vestou či odporovým lanem s opaskem. Závaží: Hmotnost zátěžových kraťasů je libovolně nastavitelná od 0,5 kilogramu až po maximální váhu až 8 kg. Šestnáct kusů závaží v balení. Jako závaží používáme speciální kovový produkt v sypkém stavu uložený do sáčků z technické tkaniny, aby bylo dosaženo lepší přizpůsobivosti a měkkosti. Narozdíl od konkurence nepoužíváme písek a sypký odpad, který je příliš lehký, objemný a práší. Také nepoužíváme kovové pláty ani cihličky, které jsou příliš nebezpečné a mohou způsobit zranění. Naše výplň zajistí bezpečnost při tréninku a vysokou pohyblivost, které s jinými typy výplně nedocílite. Použití při: Neomezené využití zátěžových kraťas při jakémukoliv typu tréninku: hokeje (na ledě i mimo led), fotbalu, florbalu, basketbalu, amerického fotbalu, rugby, bojových sportů, atletice, cvčení s vlastní váhou, workoutu, kalistenice, s TRX, silovém i kondičním tréninku. Profesionální i amatérští sportovci i nesportovci doplňují trénink se zátěžovými kraťasy a zátěžovou vestou o trénink s českým odporovovým lanem Heavy Weight a opaskem. Dalším doplňkem pro kondiční trénink se zátěžovou vestou Heavy Weight jsou MMA, boxovací gumy (expandéry), které používají zápasníci, boxeři i jiní fajteři a vlastně všichni, kteří chtějí zlepšit svou fyzickou kondici. Výhody: Vyrobeny v ČR ručně z evropského materiálu Testováno profesionálními sportovci Regulace váhy zajišťuje motivaci ke zlepšení Dvojitý typ přizpůsobení a připevnění k tělu Využitelnost při jakémkoliv tréninku Univerzální velikost pro všechny typy postav Bezpečný a nejvhodnější typ zátěže DOPRAVA jsou dvě možnosti: 1) OSOBNĚ na Vinohradech - ZDARMA 2) PPL s platbou předem na účet + 250 Kč.