inzerce, prodej, prodám, bazar

Postroj pro psa vel. L

Kategorie: Chovatelské potřeby

Červený postroj vel. L.
Používaný na vlčáka.
Postroj pro psa vel. L
Podobné inzeráty
Elektrický výcvikový obojek pro psa Patpet T 2v1
Elektrický výcvikový obojek pro psa Patpet T 2v1 - TOP - [11.3. 2023] Smazat/ Upravit/ Topovat Elektrický výcvikový obojek pro psa Patpet T 2v1 - 1 Elektrický výcvikový obojek pro psa Patpet T 2v1 - 2 Elektrický výcvikový obojek pro psa Patpet T 2v1 - 3 Elektrický výcvikový obojek pro psa Patpet T 2v1 - 4 Elektrický výcvikový obojek pro psa Patpet T 2v1 - 5 Elektrický výcvikový obojek pro psa Patpet T 2v1 - 6 Elektrický výcvikový obojek pro psa Patpet T 2v1 - 7 Elektrický výcvikový obojek pro psa Patpet T 2v1 - 8 Elektrický výcvikový obojek pro psa Patpet T 2v1 - 9 Elektronický obojek 2v1 - Výcvikový obojek + obojek proti štěkání (protištěkací obojek) Patpet T. +2 EBOOKY o výcviku. Dosah dálkového ovládání až 1000m. Voděodolný. Tento obojek je kombinace výcvikového a protištěkacího obojku v jednom. Protištěkací funkci lze kdykoli zapnout či vypnout. 5 funkcí: - zvukový signál - vibrace (100 stupňů intenzity) - elektrický výboj (100 stupňů intenzity) - protištěkací funkce - světlo na dálkovém ovládání. VÝHODOU JE: že na každou funkci je k dispozici samostatný knoflík na dálkovém ovládání, což usnadňuje manipulaci a efektivitu ovládání, jelikož není třeba přepínat jednotlivé funkce. Velmi rychlá reakce funkcí na stisk tlačítka. Vhodný pro přesný výcvik psa. Dálkové ovládání lze spárovat na 3 obojky. Podsvícený displej + světlo na dálkovém ovládání. Vyměnitelné krátké a dlouhé elektrody + silikonový kryt na elektrody, který chrání krk psa před zraněním. Vhodný pro každou velikost psa, i pro největší plemena. Vhodný i na psy s velmi dlouhou srstí. Malý kompaktní lehký přijímač, který je vhodný i pro malé psy. Váží pouhých 40 g a rozměry má pouze 5x3 cm. Vestavěná Li-ion baterie, dlouhá výdrž na jedno nabití (více než 3 týdny). Dvojitý nabíjecí kabel - možnost nabíjet vysílač a přijímač současně. Protištěkací funkce: slouží k odučení nežádoucího nadměrného štěkání. Obojek po nasazení reaguje sám, detekuje štěkání a reaguje formou zvukové upozornění + elektrický výboj. Funkci lze zapnout či vypnout. Obsah balení: - vysílač (dálkové ovládání) - přijímač - obojek - dvojitý nabíjecí kabel - zkušební dioda - krátké elektrody - dlouhé elektrody - lanko na zavěšení vysílačky - silikonové kryty na krátké elektrody - silikonové kryty na dlouhé elektrody - chrániče na závity - český návod - krabice + ZDARMA 2 ebooky: 1. "Jak nejjednodušší vycvičit psa - návod jak se naučit psí řeč a rozumět si s vaším čtyřnohým mazlíčkem", který obsahuje řadu praktických typů a rad jak nejjednodušeji vycvičíte vašeho psa. 2. „Návod jak používat elektronický obojek při výcviku psa“, kde se dozvíte jak přesně postupovat a cvičit psa s elektronickým obojek. Prohlédněte si i další mé inzeráty.
Postroj pro psa Gimborn Komodo, vel. S (40-55 cm), vínová ba
Prodám postroj na psa Gimborn, velikost S. Barva vínová (resp. fialová až růžová). Rozepínání na zádech, nastavitelný (kolem obvodu hlavy, a kolem hrudníku). Štěňátku border kolie byl od 8 do cca 18 týdnů. V 19. týdnu už jí začínal tlačit na ramena. Původní cena 879 Kč. kw postroj postrojek kšíry kšírky Postroj Gimborn Komodo je nylonový postroj pro malé psy. Postroj je prodyšný, vysoce kvalitní a umožňující psovi přirozený pohyb. Je doplněn o reflexní prvky, díky kterým bude váš pes dobře vidět i ve tmě. Velikost S 40-55 cm ve vínové barvě. Praktický postroj ve vínové barvě pro malé psy Z prodyšné nylonové tkaniny Snadno se na psa obléká a je mu pohodlný Postroj je ve tvaru písmene Y, který umožňuje psu přirozený pohyb S reflexními prvky pro lepší viditelnost FAQ: - Předání: Brno-Královo Pole (cca 2 min od zastávky MHD Tylova). - Zaslání: Zásilkovna (předměty do 10 kg; těžší a/nebo nadrozměrné pak přes DPD). - Cena je pevná. - Telefon je vymyšlený – pro kontakt využijte prosím formulář „Kontaktovat inzerenta“ níže.
Reflexní postroj pro psy
Reflexní postroj pro psa pro noční venčení a pohyb venku zabezpečí výbornou viditelnost psa ve světle baterky i světlech aut, a tím mnohem větší bezpečnost v případě pohybu v blízkosti silničního provozu. Postroj je vyroben z 4cm široké oranžové pruženky s reflexním pásem uprostřed širokým 1,5cm a má na obou stranách krku a pasu plastové průvlečky, díky nimž jde postroj velikostně doladit podle momentální potřeby - a třeba tak použít i přes pláštěnku nebo zimní obleček. Díky pružnému materiálu je postroj lehoučký a psa při správném nastavení velikosti nijak neomezuje v pohybu. Velikost německý ovčák (hrudník 90cm+-5cm, krk 75cm+-5cm) cena 290Kč. Ráda ušiju i jakoukoliv jinou velikost na přání a je možné použít kromě reflexní oranžové pruženky i reflexní žlutozelenou anebo černou. Upozornění - postroj není určen k vedení psa na vodítku. Je určen pouze ke zviditelnění psa jako bezpečnostní prvek.
POSTROJ GIMBORN KOMODO L 63-80 CM ČERVENÝ
Prodám postroj Gimborn Komodo. Nylonový postroj pro velké psy. Postroj je prodyšný, vysoce kvalitní a umožňující psovi přirozený pohyb. Je doplněn o reflexní prvky, díky kterým bude váš pes dobře vidět i ve tmě. Velikost L 63-80 cm v červené barvě. Praktický postroj v červené barvě pro velké psy. Z prodyšné nylonové tkaniny. Snadno se na psa obléká a je mu pohodlný. Postroj je ve tvaru písmene Y, který umožňuje psu přirozený pohyb. S reflexními prvky pro lepší viditelnost. Třinec.
Postroj pro psy CURLI se spon. Air-Mesh XS, S, taška pro psa
Chcete svému pejskovi dopřát při aktivitách větší komfort? Dobře ušitý postroj pomůže lépe rozložit sílu u pejsků, kteří při venčení více táhnou. Nejen při večerních procházkách přijde vhod reflexní úprava pro maximální bezpečí. Rozměry postroje Curli jste schopni upravit podle potřeb psa. Velikost "XS" pro obvod hrudi od 33,9 do 38,2 cm, velikost "S" pro obvod hrudi od 38,3 do 43,3 cm. Co se týče materiálu, postroj Curli tvoří nylon, polyester, kov a plast s dostatečnou odolností i snadným čištěním. Jeden postroj byl pořízen za bez mala 700,-Kč v . v prosinci r. 22, těsně před Vánoci, záruka 2 roky. Prodám za 500,-Kč kus. Byly jenom vyzkoušeny, máme Francouzského buldočka, nestihl je nosit, vyrostl rychleji. ;-) Můžu zaslat na dobírku. Účtenka v inz. pouze pro orientaci o co se jedná a náhled na cenu, pořizovali jsme nový u Alzy. Taška pro malého psa, čivava a pod., v moc pekném stavu, nepoškozená, prodám za 200,-Kč.
NOVÝ MODEL Patpet 776 - Elektrický výcvikový obojek pro psa
Elektronický výcvikový obojek pro psa. Nový model Patpet 776. +2 EBOOKY o výcviku. NOVÝ VYLEPŠENÝ MODEL! Rychlejší reakce, silnější výboj, spořič baterie, delší výdrž baterie, silnější vodotěsnost. Vzdálenost dosahu vysílačky až 800m. Vodotěsný - pes se s ním může koupat. Vodotěsnost s označením IPX7. Přístroj lze ponořit pod vodu do hloubky 1 metru na 30 minut. Silikonové elektrody, které chrání krk psa před zraněním. 4 funkce: - zvukový signál - vibrace (99 stupňů intenzity) - elektrický výboj (99 stupňů intenzity) - světlo na vysílačce i na obojku VÝHODOU JE: že na každou funkci je k dispozici samostatný knoflík na dálkovém ovládání (zvuk, vibrace, elektrický výboj), což usnadňuje manipulaci a efektivitu ovládání, jelikož není třeba přepínat jednotlivé funkce. Další výhodou je, že vysílačka má na zadní straně klipsu, díky čemuž ji můžete upevnit na opasek, na oblečení a mít ji při ruce, aniž byste ji museli držet v ruce. Dálkové ovládání lze spárovat na 3 obojky. Podsvícený displej. Vhodný pro každou velikost psa, i pro největší plemena. Délka obojku až 72 cm. Pro menšího psa jednoduše odstřihnete nadbytečnou část obojku. Malý kompaktní lehký přijímač, který je vhodný pro každou velikost psa, i pro malé psy. Váží pouhých 42 g a rozměry má pouze 5x3 cm. Vestavěná Li-ion baterie, dlouhá výdrž na jedno nabití (cca. 3 týdny). Dvojitý nabíjecí kabel - možnost nabíjet vysílač a přijímač současně. Obsah balení: - vysílač (dálkové ovládání) - přijímač - obojek - dvojitý nabíjecí kabel - adaptér - zkušební dioda - nástavce na elektrody pro vyšší vodivost - český návod + ZDARMA 2 ebooky: 1. "Jak nejjednodušší vycvičit psa - návod jak se naučit psí řeč a rozumět si s vaším čtyřnohým mazlíčkem", který obsahuje řadu praktických typů a rad jak nejjednodušeji vycvičíte vašeho psa. 2. „Návod jak používat elektronický obojek při výcviku psa“, kde se dozvíte jak přesně postupovat a cvičit psa s elektronickým obojek. Prohlédněte si i další mé inzeráty.