inzerce, prodej, prodám, bazar

Potápěčský neoprénový oblek IST - Proline 7mm

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Prodám pánský celotělový neoprén.
Manžety ulehčující oblékání a svlékání, odolné zipy YKK, barva černo-stříbrná, velikost M/L
(výška cca 185 cm).
Neoprén je ve velmi dobrém stavu, má za sebou pouze cca 10 ponorů.
Přidám zdarma suchý oblek „sucháč“, lze upravit.
Potápěčský neoprénový oblek IST - Proline 7mm
Podobné inzeráty
Neoprénový oblek
Prodám téměř nový špičkový neoprénový oblek Camaro Stingray tl. 7 mm se samostatným převlekem tl. 5 mm. Velikost obleku (XL - 27 short) je vhodná pro výšku postavy 180 - 185 cm. Díky integrované kapuce, speciální izolační vrstvě, těsným manžetám a zipům je oblek vhodný i do chladné vody. Oblek je vybaven množstvím užitečných detailů: 2 ventily na kopuce, ochranna kolen, vyztužení zad atd.
Suchý gumový potápěčský oblek
Prodám suchý gumový potápěčský oblek "MEDI Pinguin". Jde o historický oblek používaný armádou východního německa. Míry jsou změřeny na fotkách. Stav viz foto. Latexové manžety rukou a kalhot jsou prasklé a potřebují opravit/vyměnit. Krční manžeta je tužší, ale neporušená. Vnitřní manžeta bundy je v pořádku a pružná, vnější je prasklá. Prosím kontaktovat přes formulář. Zaslání přes Zásilkovnu nebo PPL.
Camaro 7 mm potápěčský neopren
Camaro Omega 7 mm potápěčský neopren prodám použitý, Velikost 50 M, ale vypadá jako nový, polosuchý potápěčský neopren, 7 mm. Neopreny nemá absolutně žádné vady, vypadá jak nepoužitý.
Potápěčský set Xfact
Prodám potápěčský set Xfact. Set je zhotoven z velmi kvalitních materiálů a velmi kvalitně zpracovaný. Potápěčský set Xfact , který kombinuje masku a šnorchl. Maska má atraktivní design, zvětšený zorník směrem dolů a umožňuje zvětšený úhel výhledu. Skvěle padnoucí lícnice je vyrobena ze 100% silikonu a umožňuje využití jak menších dámských, tak větších pánských obličejů. Šnorchl je velmi atraktivní svým designem a kvalitou se řadí k těm lepším. Funkce Ultra Dry zamezí vniknutí vody do dýchacích cest. Tento šnorchl je tedy doporučován i uživatelům, kteří neradi šnorchlují, protože nemají rádi riziko vdechnutí vody. Produkt je vhodný pro ty kteří hledají maximální kvalitu za rozumnou cenu. V nabídce máme různé druhy zboží a produktů. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat rádi zodpovíme případné dotazy. Ihned objednejte na telefonní lince případně na adrese inzercejer@
Suchý potápěčský oblek ursit
Prodám Suchý potápěčský oblek ursit velikost xxl botky 44/45. Nová krčí manžeta. K tomu rukavice a podoblek
Neoprénový oblek dámský Prolimit Full Raider
Neoprénový oblek dámský Prolimit Full Raider se zipem na zádech Tloušťka neoprenu 4/3 mm, velikost D38/S, barva šedo-červená, málo používaný, pouze na dovolené. osobní předání na Praze 4