inzerce, prodej, prodám, bazar

Potravinářské nádoby

Kategorie: Potraviny

Prodám potravinářské nádoby cca80ks na 35-40kg medu.V 46cm průměr víka 35cm
Potravinářské nádoby
Podobné inzeráty
Gourmet Liqua -Gel Food Coloring (potravinářské barvivo)
Uvedené zboží je úplně nové, jedná se o kvalitní potravinářské barvivo,zakoupené v USA
prodej potravinářské výroby.
Prodej firmy/potravinářská výroba 20 let na trhu,výrobky jsou chráněny osvědčením o zápisu o užitném vzoru.Zaškolím do tajů výroby,nálevy,koření,zelenina,okurky,receptury. Výroba možná po celé ČR.Přenechám odběratele. Odběr výrobků ve Znojmě sklo 0,7,2L,4L. Prodej domácího kysaného zelí a šťávy ze zelí,žádná chemie ani konzervanty, zelí je plné vitamínů "C" a minerálů.Po zelí se krásně hubne.Zelí. Dodáváme 4L sklo,šťávu natočíme do přinesené nádoby. Nezapomeňte vykvašené zelí je vyjimečný lék! Pro restaurace i 50kg. Znojmo a okolí.
Nerezové nádoby
PRODÁM nerezové nádoby cca35l cena za kus 1500 Tel
Pšenice
Prodám pšenici potravinářské kvality. Pytle po 50 kg. Cena 800 Kč/100 kg.
Plastový kelímek s víčkem
Plastový kelímek s víčkem - polypropylen, plnící objem 100ml, barva průhledná, průměr 75mm, vhodný pro potravinářské i nepotravinářské účely, víčko velice dobře těsní, nepropustí ani vodu :).
Včelí med
Nabízím med od svých včel, z panenských, nikdy nezaplodovaných plástů, po medobraní zabalených do potravinářské folie. Plněno do nových a ještě vymytých sklenic na cca 1kg medu. Jarní květový a pastový. Zaslání do 16ks v balíku možné - nic se nerozbije. Osobní odběr v Katovicích. Strakonice a Prachatice po domluvě přivezu.