inzerce, prodej, prodám, bazar

POTŘEBUJETE PRODAT,KOUPIT ,PRONAJMOUT NEMOVITOST?

Kategorie: Realitní služby

Nabízíme veškeré služby v oblasti realit (prodej, pronájem, koupi nemovitosti) a to včetně právního servisu. Dejte vaší nemovitost do rukou profesionálů a my vám prodáme za co možnou nejvyšší cenu. Nastavení dobré ceny a profesionální prezentace je základ úspěchu prodeje. Profesionální a individuální přístup.
POTŘEBUJETE PRODAT,KOUPIT ,PRONAJMOUT NEMOVITOST?
Podobné inzeráty
PRODÁVÁTE NEMOVITOST?
POTŘEBUJETE PRODAT SVOJÍ NEMOVITOST? RÁDI VÁM S TÍM POMŮŽEME. ZAJISTÍME HLADKÝ PRŮBĚH CELÉHO OBCHODU VČETNĚ PRÁVNÍHO SERVISU. PROFESIONÁLNÍ A INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP.
Oceňování nemovitostí
Potřebujete ocenit nemovitost? Díky 12 leté praxi v oboru realit Vám s tímto problémem pomohu za bezkonkurenční cenu. Oceňuji nemovitosti pro potřebu koupě, dědického řízení, rozvodu a jiné. Neváhejte mne kontaktovat na telefonu , nebo emailu: tom.skal@ :)
REALITY-AUKCE
DOBRÝ DEN, NABÍZÍM SLUŽBY V OBLASTI REALIT. Prodáváte či hledáte prodej nemovitosti, pronajímáte a nebo potřebujete prodat rychle v aukci? Se mnou máte možnost veškerých realitních služeb spojené s nemovitostmi. Váš prodej sjednám profesionálně a nic Vás to nebude stát! Prodej přes aukci nebo realitní společnost nebyla nikdy tak jednoduchá. Zanechte mi kontakt. Platí pro Prahu a Středočeský kraj.
Pronájem skladových prostor, vhodné pro e-shop, atd.
Pronajmu skladovací prostory celková výměra cca 521 m2. Celá plocha je zpevněná, objekt je kompletně oplocen. Vhodné pro e-shop, kde Vám jsme schopni zajistit i další služby s tím spojené: 1) Přivést zboží na sklad a poté ho dle Vašich potřeb převézt na pobočky 2) Můžeme dle Vašich objednávek kompletovat, balit a zasílat odběratelům (zákazníkům). Vše je na domluvě. Přístup je možný pro nákladní dopravu. Možnost zajištění nákladní i dodávkové dopravy nebo přeprava zboží kam potřebujete. cca 5 km od dálnice D5, exit 50. km od Plzně nebo exit 40.km od Prahy. V případě zájmu a dalších dotazů prosím volejte na tel.: +420 .
Inspekce nemovitosti, posudky, dozory staveb
Jako certifikovaný inspektor nemovitostí a poradce v oblasti stavebnictví Vám nabízím své služby v okresech: Tábor, Písek, Strakonice, České Budějovice,Český Krumlov, Prachatice, Příbram, Praha a široké okolí. Provádíme posouzení technického stavu nemovitostí (byty, rodinné domy, bytové domy, účelové stavby...), zabýváme se tvorbou posudků a expertní činností ve stavebnictví. Zajištuje převzetí novostaveb, společných prostor bytových domů, zastupování klientů při reklamaci stavebních prací apod. Jako kupující byste měli vědět jakou nemovitost doopravdy kupujete a zda-li technický stav nemovitosti odpovídá skutečnosti a zda-li je realitní transakce v souladu se zákonem. Nekupujte zajíce v pytli! Jiří Hlavín, DiS. certifikovaný inspektor nemovitostí autorizovaný stavitel v oboru pozemních staveb +420 jiri.hlavin@ více na: