inzerce, prodej, prodám, bazar

Pouzdro

Kategorie: Rybaření

na rybařinu délka 150cm používané ale v pořádku. Zelené. Materiál Oxford.
Stačí jen vyprat.
Pouzdro
Podobné inzeráty
rybářské pouzdro 130cm,   pouzdro 140cm  NOVÉ tříkomorové
Prodám rybářské pouzdro délka 130cm tříkomorové, rybářské pouzdro 140cm tříkomorové, nelze poslat,polámala by se výstuž, osobní odběr, nebo předání na D1 HRANICE n. Mor.
Pouzdro na pruty Nash
Porodám pouzdro NASH Dwarf R9 Transporter . Pouzdro je používané cca jednu sezónu . Stav podle mě hodně slušný spíše není poznat že bylo používané. Je to ten první model s pruty dole a ne na víku . Původní cena 4700+- nyní 2500 Kč . Neposílám !!! Osobní odběr poblíž Berouna . Více foto mohu zaslat . Tel. 895161
Pevné pouzdro na pruty
ZAMLUVENO - Nabízím pevné pouzdro na pruty výrobce FLambeau Bazuka Case. Bazuka Fishing Rod Case je ideální pro přepravu vašich drahých prutů. Prakticky nezničitelný, nebude se nic ohýbat nebo lámat. Ideální i pro přepravu do letadla. Pouzdro na pruty má pěnové polstrování na každém konci pro maximální ochranu prutů. Nastavitelná délka v rozmezí 160-220cm. Vnitřní průměr 103mm. Předání v okolí Náměště nad Oslavou nebo v Brně.
Dvoukomorové feederové pouzdro Delphin ATOMA
Prodám skoro nepoužité pouzdro na pruty za poloviční pořizovací cenu. Délka 120 cm. Neposílám, jen osobně.
Pouzdro na 12ft prut
pouzdro MAD na 12ft prut s 50mm očkem a velkokapacitním navijákem, pouzdro velmi dobře vypolstrované a jako nové
Pouzdro na 3 pruty Giants Fishing
Prodám tříkomorové pouzdro značky Giants Fishing. Pouzdro je v dobrém stavu, všechny zipy jsou v pořádku a nepotrhnané, vnitřní izolace je též v pořádku. Na délku má poudro 110 cm. Není problém poslat.