inzerce, prodej, prodám, bazar

Pouzdro

Kategorie: Turistika, horolezectví

cestovní pouzdro, např. na doklady
Pouzdro
Podobné inzeráty
Petzl Noctilight - pouzdro/lampa na čelovky Petzl
NOVÉ, NEPOUŽITÉ V ZÁRUCE! Petzl Noctilight - pouzdro/lampa na čelovky Petzl. Pouzdro na čelovky Petzl, které se velmi jednoduše promění na praktickou svítilnu. Pouzdro může stát, viset či být připevněno na opasku, nebo popruhu. Čelovka jde také ovládat když je uvnitř. Kompatibilní s těmito modely čelovek: TIKKINA, TIKKA, ZIPKA, ACTIK, ACTIK CORE, REACTIK, REACTIK +, TACTIKKA, TACTIKKA +, TACTIKKA +RGB Váha: 85 g Záruka 3 roky DODÁNÍ BEZ ORIGINÁLNÍHO BALENÍ ( papírová krabička) DOPRAVA & PLATBA : Balíkovna 65,-Kč při platbě předem Balíkovna - Dobírka 85,-Kč Platba: Převodem na účet. U DOBÍRKY SI PROSÍM PLATBU 85,- Kč předem jako zálohu. ZA KVALITU RUČÍM. POCTIVÉ JEDNÁNÍ JE SAMOZŘEJMOSTÍ. KONTAKTUJTE MNE PROSÍM POMOCÍ EMAILU.
Nepromokavé pouzdro na doklady
Nepromokavé pouzdro na doklady, dokumenty, peníze, kreditní karty a jiné cennosti. Pouzdro má svařované švy, takže vaše věci budou chráněny proti vodě, prachu a jiným nečistotám i v těch nejnepříznivějších podmínkách. Uzavírá se překládáním a suchým zipem. Součástí je i nastavitelná šňůra na krk. Není určeno pro plavání nebo potápění. Odolnost proti vodě: IP65. Parametry Materiál: plast Barva: transparentní Rozměr: 12 x 17 cm Hmotnost: 32 g Nabízím 4 kusy, 1 kus za 110 Kč, všechny za 400 Kč
Hodinky Zeppelin Automatické. Automatic
Prodám ještě rok v záruce, doklad samozřejmostí. Pánské hodinky Zeppelin Night Cruise Automatic 4-5 zajímavě doplní každodenní i elegantní styl. Mimo jiné vynikají robustní konstrukcí - pouzdro je odlito z kvalitní nerezové oceli a je zavěšeno na tmavě hnědém koženém řemínku. Analogový ciferník je vybaven datumovkou a dobře čitelnými indexy a ručičkami s luminiscenční vrstvou Super-LumiNova. Pouzdro je chráněno tvrzeným minerálním sklem K1. Srdcem přístroje je japonský automatický strojek Miyota 9015. Součástí nákupu je originální krabička a roční záruka. Důvod prodeje : Koupě jiného modelu Zeppelin. PC 9000.
Tactical MOLLE vak na vodu
Prodám 4x nový vak / pouzdro na vodu se systémem MOLLE s ramenním popruhem z nylonu. Vojenský taktický turistický lovecký cestovní rybáršký vak / obal na vodu. Původní cena za kus 800 Kč.
Ledvinka MAXPEDITION Proteus Versipack
Ledvinka / taška Maxpedition Proteus Versipack je velmi modulární a má výborně organizovaný úložný prostor. Je to ideální společník na výlety do přírody, na městské procházky, na nákupy i na každodenní nošení. Nosit lze klasicky kolem pasu, v ruce nebo jako pouzdro upevněné třeba k batohu. Nová. Přidám popruh originál. Inzerát platí do smazání. Cena na netu 2500kc. Nyní 2000kc.
Kvalitni rusky dalekohled Tento 7x50 s pouzdrem
Dalekohled 7x50 binokulár TENTO SSSR USSR Sovětský svaz. Optika vybavená MC (multi-povlakem) antireflex pro eliminaci odlesků , který, podle mnoha odborníků na toto téma je považováná za nejlepší optiku, které byla použita v TENTO v období, kdy SSSR spolupracoval s věhlasnou značkou Carl Zeiss Jena (DDR). binokulární dalekohled pro použití i za zhoršených povětrnostních podmínek tělesa jsou odlita z lehké slitiny dalekohled s pravým a středním okulárovým zaostřováním s vysokou světelností vhodný pro použití i za šera korekce v pravém okuláru, kožené pouzdro. Cena je za kus