inzerce, prodej, prodám, bazar

Povinná četba k maturitě z českého jazyka 2021/22

Kategorie: Učebnice, skripta - SŠ

Prodám vytištěné vypracované rozbory knih k maturitní zkoušce z češtiny. Jsou vypracované poměrně podrobně i s dějem. Každé dílo je zpracované podle maturitní osnovy, některé rozbory obsahují i zpracované ukázky z knihy, které se objevují u ústní zkoušky.
K tomu je přidán rozbor neuměleckého textu, rozbor některých slohových útvarů (motivační dopis, vypravování, publicistická zpráva) a seznam a vysvětlení tělo a figur.
Povinná četba k maturitě z českého jazyka 2021/22
Podobné inzeráty
Prodám učebnice ,M,AJ,ČJ
Prodám 1. učebnice pro přípravu k maturitě a na přijímací zkoušky na VŠ z Matematiky 1, perfektní stav, cena 70 Kč 2. učebnice pro přípravu k maturitě a na přijímací zkoušky na VŠ z Chemie perfektní stav, cena 70 Kč 3. učebnice pro přípravu k maturitě a na přijímací zkoušky na VŠ z Českého jazyka perfektní stav, cena 70 Kč PRODANO 4. učebnice Cvičení z českého jazyka v kostce, perfektní stav, cena 70 Kč 5. učebnice Sbírka úloh z matematiky pro ZŠ, Fr. Běloun,perfektní stav, cena 45 Kč 6. učebnice Přehledné dějiny literatury I, vhodné i pro přípravu k maturitě a na přijímací zkoušky na VŠ z Českého jazyka perfektní stav, cena 80 Kč 7. učebnice Přehledné dějiny literatury II, vhodné i pro přípravu k maturitě a na přijímací zkoušky na VŠ z Českého jazyka perfektní stav, cena 80 Kč 8. učebnice pro přípravu k maturitě z AJ Topics for English Conversation cena 50 Kč 9. Practise your english grammar +stručný souhrn gramatických jevů pro ZŠ a SŠ cena 40 Kč 10. New Headway Student's Book cena 100 Kč 11. New Headway Workbook with key cena 100 Kč PRODÁNO 12. New Ways to Spoken English; Zrádná slova v AJ; slovník AJ; angličtina pro SŠ, velký AJČ-ČAJ slovník PRODÁN cena 50 Kč
Prodám učebnice a pracovní sešity + knihy k maturitě
Inzerát 1/2 kvůli kapacitě fotek Prodám následující knihy k maturitě a učebnice vhodně pro střední školy. Povinna četba: všechny kromě Krysaře jako nové Cena každé knihy: 80kč Krysař, Hamlet, Sen noci Svatojánské, Malý princ, R.U.R, Maryša Učebnice k maturitě: Angličtina ke státní maturitě a prijmackam na VŠ - jako nová - 150 Kč Tvoje státní maturita 2021 Matematika (shoduje se s r. 2023), jako nová - 150 Kč Maturita v pohodě 2021 Matematika (i pro 2023), jako nová - 190 Kč (v případě zájmu mohu poskytnou sešit výpočtu k teto knize za 10kč) Maturita z českého jazyka a literatury 2019-2020 ( témata se opět shodují s minulým rokem), jako nová, 200 Kč Maturita/Angličtina komplet vypracovaná témata - 150 Kč Atlas světa, odřené rohy - 150 Kč Obecná biologie pro gymnázia - 90 Kč Základní poznatky z matematiky pro gymnázia - 90 Kč Literatura pro 1. Ročník středních škol - učebnice a pracovní sešit - špinavý obal viz foto - každá 150 Kč Dějepis 1 pro gymnázia a střední školy (pravek a starověk) 100 Kč Komunikace a sloh - 120 Kč Maturita solution pre- intermediate a intermediate 2x pracovní sešit a 2x učebnice Učebnice každá 300 Kč PS pře intermediate - popsána první třetina knihy propiskou a gumovacim perem - 180 Kč PS intermediate - dvě stránky tužkou popsané - 250 Kč Ke všemu CD! Mluvnice, učebnice českého jazyka pro střední školy - 120 Kč Při koupi více knih najednou sleva jistá. O ceně jednotlivých knih jsem také ochotná vyjednávat. Inzerát pravidelně upravuji podle prodejů a platí do smazání.
Povinná četba k maturitě z českého jazyka z roku 2021/22
Nabízím materiály k přípravě na maturitu z českého jazyka. Jedná se o povinnou četbu, jež obsahuje 20 knih s podrobným rozborem (téma, motiv, časoprostor, kompoziční výstavba, literární druh a žánr, vypravěč/lyrický subjekt, postavy, děj, vyprávění způsoby, typy promluv, veršová výstavba, jazykové prostředky a jejich funkce, kontext autorovy tvorby, kulturní kontext) a ukázkami. Ve složce je přidána i analýza uměleckého a neuměleckého textu.
Prodám učebnice-maturita,přijímací zk,ČJ,M,Ch
Prodám 1. učebnice Testy na přijímací zkoušky na víceletá gymnázia z Matematiky , perfektní stav, cena 60 Kč 2. učebnice Testy na přijímací zkoušky na víceletá gymnázia Všeobecné, perfektní stav, 1 volný list,cena 60 Kč 3. učebnice pro přípravu k maturitě a na přijímací zkoušky na VŠ z Matematiky, perfektní stav, cena 70 Kč 4. Testy na přijímací zkoušky na víceletá gymnázia z Matematiky, cena 50 Kč 5. slovníková příručka Čeští spisovatelé 19. a počátku 20.st., vhodné pro přípravu k maturitě a na přijímací zkoušky na VŠ z Českého jazyka, perfektní stav, cena 40 Kč 6. stručná Česká mluvnice, vhodné i pro přípravu k maturitě a na přijímací zkoušky na VŠ z Českého jazyka perfektní stav, cena 50 Kč 7.slovník cizích slov, perfektní stav, cena 60 Kč 8. Pravidla českého pravopisu, perfektní stav, cena 60 Kč 9.Matematika v otázkách a heslech, perfektní stav, cena 30 Kč 11. Minilexikon matematiky, cena 10 Kč Prodáno 12. Minilexikon fyzikální chemie, slovensky, cena 10 Kč Prodáno
Kniha Připravujeme se k maturitě z českého jazyka 2
Nabízím velmi zachovalou příručku Připravujeme se k maturitě z českého jazyka 2, vhodnou jak k maturitě, tak k běžnému procvičování učiva.
povinná četba - maturita z ČJ
Prodám vypracované knížky do povinné četby k ústní maturitě z českého jazyka. Přehled vypracovaných knih - viz. foto + mám ještě vypracovanou i Kytici. Každá vypracovaná knížka obsahuje: něco o autorovi + jeho další díla, žánr, formu, druh literatury, dobu a místo díla, hl. a vedlejší postavy knihy a jejich charakteristiku, hl. myšlenku díla + motiv, námět, téma, obsah, jazykové a kompoziční prostředky, umělecký směr, století, kdy autor tvořil + další autory tohoto období. Cena je 20 Kč/téma v elektronické podobě. NYNÍ K DISPOZICI POUZE ELEKTRONICKÁ VERZE, tištěná forma prodána. Ještě mám na prodej i vypracované okruhy pro ústní část z anglického jazyka - 15 Kč/téma.