inzerce, prodej, prodám, bazar

Práce odkudkoliv

Kategorie: Práce v domácnosti

K sobě do týmu hledám komunikativní lidičky, který chtějí na sobě pracovat, posouvat se v životě dál, chtějí pracovat odkudkoliv.
Vše je pouze na tobě! Práce je v oblasti zdravého životního stylu. Pro bližší informace sms-zavolám vám zpět.
Těším se na odpovědi a spolupráci.
Práce odkudkoliv
Podobné inzeráty
Nabídka práce -  z domova
Dobrý den, hledám posily do týmu.Podpora silné čes. firmy i spolupracovníků.Práce na živnostenský list. Práce vhodná i pro důchodce,MD,nebo i vedlejší příjem.Náplň práce je pečovat o naše klienty. Možnost výdělků od 10-70tis kč
Hledáme operátora/ku, práce z domu
Oficiální obchodní partner společnosti Vodafone s.r.o. hledá vhodné kandidáty na pozici Telefonista/Operátor pro firemní klienty. Co u nás budete dělat? • Komunikovat s klienty, navrhovat řešení - domlouvat kontakt Obchodního zástupce. • Spolupracovat s obchodním týmem a naším BackOffice. • Zaznamenávat info. / administrace. Co požadujeme? - Musíš být komunikativní. - Musí tě bavit telefonovat, navázat příjemný rozhovor. - Musíš se dobře orientovat v tabulkách, administrace. - Musíš být pečlivý, budeš spolupracovat s našim obchodním týmem, který ti bude oporou. Co nabízíme? - Flexibilní pracovní doba, mezi 8-16h. - Odměna dle tvých výkonů, 150-250Kč/h. - Práce na pár hodin nebo i na full-time. - Dlouhodobou spolupráci, při dobrých výsledcích nový iPhone 14, MacBook Air nebo iPad, dle tvého výběru. V případě zájmu, se s tebou rádi setkáme. Prosím, pouze vážní zájemci, hledáme dlouhodobou spolupráci. V případě zájmu, zašlete vaše CV a kontaktní údaje na email. (jakub.mertl@)
Nabízíme veškeré stavební práce
Nabízíme různé stavební práce včetně rekonstrukcí bytů, baraku, vodoinstalace, obklady a mnoho dalšího.
Ponuka práce, upratovanie v domácnosti
Ponúkam upratovacie práce v domácnosti. Břeclav,okolie do 20 km.Prosím písať sms, späť zavolám.
Home office - práce přes PC pro maminky na mateřské, celá ČR
Hledáte možnost přilepšit si k mateřské? Pracovat pouze přes PC - dokumenty k práci jsou připraveny, vše zašlu vážným zájemcům. Administrativa, marketing, nic složitého, vysvětlím. Práce zabere cca 2 hodiny denně. Možný výdělek je pak dle snahy - i 10 tisíc měsíčně. Pište si o dokumenty k práci.
Posila do týmu
Hledáme pracovitou osobu na poloviční úvazek, která by nám pomohla s provozem penzionu v Železné Rudě. Náplň práce: úklid 12 hodin týdně pomoc v kuchyni 8 hodin týdně plus další práce související s chodem penzionu