inzerce, prodej, prodám, bazar

Pračka se sušičkou

Kategorie: Pračky

Prodám pračku se sušičkou cca 3 roky používanou z důvodu stěhování za 10 000 Kč
Bližší informace podám vážnému zájemci, po dohodě možná i sleva
Pračka se sušičkou
Podobné inzeráty
Automatická pračka se sušičkou
Automatická pračka se sušičkou GORENJE SteamTech, display, cena 6200 Kč. Automatická pračka se sušičkou LG True Steam, display, cena 0 Kč. Automatická pračka se sušičkou Hisense 10kg, display, invertor, cena 6800 Kč. Plně funkční, záruka a záruční servis. K odběru v Liberci - osobní převzetí. Rezervace a dostupnost - předem volat. Tel., po-pá 9-18h, sobota 10-13h.
Pračka se sušičkou AEG L7WBE69S bílá
Pračka je velmi kvalitní, tichá, spolehlivá a pere i suší úžasně! Je plně funkční, jako nová, používaná minimálně a bez jakéhokoliv poškození. Předem plněná pračka se sušičkou • kapacita praní 9 kg / sušení 6 kg • energetická třída E • 1 600 ot./min. • doživotní záruka na motor • anglický panel • parní praní • technologie DualSense pro maximální péči • technologie ProSense pro úsporu času, vody a energie • rychlý program NonStop 60 Minute pro bleskové výsledky • možnost praní a sušení v rámci jednoho programu • V × Š × H: 84,7 × 59,7 × 66 cm DUÁLNÍ TECHNOLOGIE PRO CITLIVOU PÉČI Naše technologie DualSense přizpůsobí teplotu a pohyb bubnu různým tkaninám a upraví podle nich program. Je tak šetrná ke každému typu oblečení. Díky nižším teplotám a kontrolovanému pohybu lze pečlivě vyprat a usušit všechno od jemného prádla po outdoorové oděvy najednou. NEJVYŠŠÍ PŘESNOST I U NEJMENŠÍCH NÁPLNÍ Technologie ProSense® automaticky upraví délku praní a sušení podle velikosti náplně. Umožňuje tak velmi úsporné cykly, jimiž šetří čas, energii a spotřebu vody. MAXIMÁLNÍ FLEXIBILITA PRO KAŽDODENNÍ POHODLÍ Ujměte se kontroly pomocí tlačítka režimu praní a sušení: zvolte jeden z komplexních programu praní a sušení, aby se vaše oděvy vypraly najednou, nebo dle libosti zvolte samostatné programy praní a sušení. Maximální flexibilita vynikající pračky se sušičkou. POUZE HODINA A PRÁDLO JE PŘIPRAVENÉ K NOŠENÍ Program NonStop 60 Minute potřebuje k vyprání a usušení menších náplní pouze jednu hodinu. Díky tomu můžete mít připravené oděvy na počkání. PERTE A SUŠTE I VAŠE VLNĚNÉ A JEMNÉ OBLEČENÍ URČENÉ POUZE K RUČNÍMU PRANÍ Tato pračka se sušičkou je jediný spotřebič na trhu, který se pyšní certifikací Woolmark Blue pro praní i sušení a je schopen bezpečně vyprat a usušit i ty nejjemnější tkaniny jako např. vlnu k ručnímu praní.
Pračka se sušičkou WD90N642OOM
Prodám pračku se sušičkou, zakoupena 07/2020. Volně stojící pračka se sušičkou v energetické třídě A pojme 9 kg prádla při praní a při sušení 5 kg. Pračka se sušičkou Samsung WD90N642OOM/ZE zaručí špičkový výkon díky modernímu invertorovému motoru, na který se navíc vztahuje 10 let záruky. Díky funkci Bubble Soak se snadno a bez námahy zbavíte i odolných skvrn na oblečení.
PRAČKA SE SUŠIČKOU HOOVER PC17000,- V ZÁRUCE
PRODÁM PRAČKU SE SUŠIČKOU HOOVER HDPD696AMBC/1-S PŮVODNÍ CENA KOLEM 17000,- STÁLE SE JEŠTĚ PRODÁVÁ KOLEM 14000,- VIZ ODKAZ: *KAPACITA PRANÍ 9KG *KAPACITA SUŠENÍ 6KG *MOŽNOST DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ PŘES WI-FI A SKVĚLOU APLIKACI V ČEŠTINĚ, KTERÁ MÁ OBROVSKÉ MNOŽSTVÍ PROGRAMŮ S DALŠÍ MOŽNOSTÍ JEJICH INDIVIDUÁLNÍ ÚPRAVY KDY MÁTE NEJEN INFORMACE O AKTUÁLNÍM STAVU PRAČKY, ALE JSTE SCHOPNI JÍ I NA DÁLKU OVLADAT, UPRAVOVAT AKTUÁLNÍ PROGRAM ATD. * AUTOMATICKÉ DÁVKOVÁNÍ PRACÍHO PROSTŘEDKU A AVIVÁŽE ZE ZÁSOBNÍKŮ ( LZE SAMOZŘEJMĚ I VYPNOUT A POUŽIT JINÝ NAPŘ.SPECIALNÍ PRACÍ PROSTŘEDEK ZE SAMOSTATNÉHO DÁVKOVAČE) *OVLÁDÁNÍ KOMPLETNĚ V ČEŠTINĚ . POZOR!! BOHUŽEL PRAČKA MÁ MOMENTÁLNĚ PORUCHU SUŠENÍ :-(( (SUŠÍ, HŘEJE, PROGRAM JEDE NORMÁLNĚ, ŽÁDNOU CHYBU NEHLÁSÍ, ALE PRÁDLO JE NA KONCI ÚPLNĚ MOKRÉ :-( PRAČKA JE STÁLE JEŠTĚ V ZÁRUCE DO KVĚTNA TOHOTO ROKU, TAKŽE POKUD BY NĚKDO CHTĚL, LZE VYUŽÍT ZÁRUČNÍ OPRAVU SERVISNÍM TECHNIKEM Z AUTORIZOVANÉHO SERVISU. Z DŮVODU STĚHOVÁNÍ A PRACOVNÍHO VYTÍŽENÍ, TOHLE NEMÁM ČAS ŘEŠIT, PROTO JÍ PRODÁVÁM POUZE JAKO SKVĚLOU, BEZVADNĚ FUNGUJÍCÍ PRAČKU ( MOHU POSLAT I VIDEO JAK PÉRE) POKUD BUDETE MÍT JAKÉKOLIV DOTAZY NEVÁHEJTE MĚ KONTAKTOVAT. OSOBNÍ ODBĚR V DĚČÍNĚ A OKOLÍ JSEM OCHOTEN JÍ ZA MALÝ POPLATEK DOVÉZT. PODÍVEJTE SE I NA MOJE DALŠÍ INZERÁTY, V PŘÍPADĚ ODBĚRU VÍCE JE MOŽNÁ SLUŠNÁ DOHODA NA CENĚ.
Pračka se sušičkou electrolux dualcare 10kg 2v1
Pračka electrolux DualCare pračka + sušička 2v1. Pračka se sušičkou je na 10kg praní a 6kg sušení, je min.využita ve 100% stavu, kupovala jsem úplně novou do svého bytu, pak jsme se s přítelem sestěhovali a již jsem nevyužívala, je těsně po záruce, prodej z důvodu prodeje bytu. Pračka má nejnovější technologie, je energetické třídy A, má i parní program, obrovský xxl buben, velký displej, 1600 otáček odstřeďování, invertor motor, šířka 60cm, výška 85cm, hloubka 60,5cm. 15 programů. Prodám bez jediné vady za 7999kč
Pračka se sušičkou AEG
Prodám - Pračka se sušičkou AEG 9/6kg. Pračka byla minimálně používaná. V provozu byla 2 roky. Nyní je pračka odstavená rok. Rez na pravé spodní hraně.. vybroušeno a přetřeno.. pračka/sušička je plně funkční.. Kapacita praní 9 kg, Kapacita sušení 6 kg, Hlučnost praní 76 dB, Vestavěný displej , Výška 847 mm, Šířka 597 mm, Hloubka 660 mm Energetická třída praní E a sušení A S kapacitou praní pro 9 kg prádla s přehledem vypereš pro celou rodinu Kapacita sušičky je pak 6 kg, se kterou si bohatě vystačíš Vyberte si z široké škály programů Technologie DualSense přizpůsobuje teplotu a pohyb bubnu různým tkaninám Praní i menšího množství prádla - automatické přizpůsobení programu Hodinový program, který prádlo vypere a vysuší za pouhých 60 minut Parní program snižuje pomačkání prádla a zároveň ho osvěžuje Jendoduché ovládání pomocí LED displeje