inzerce, prodej, prodám, bazar

Pračka Zanussi LINDO 100 na opravu / náhradní díly

Kategorie: Pračky

Dobrý den,

nabízím pračku na opravu nebo náhradní díly. Před převozem v pořádku prala, po převozu se objevila chyba E41 (Zámek), zámek vyměněn, chyba zmizela, pračka ale dál neprala, udělal jsem diagnostiku a Pračka vypisovala E43,E6H,E6A. Dal jsme jí nějaký čas, zkoušel, četl na forech, nyní píše pouze E6A (což by souviselo s napájením, ale elektřina je tu na bytě pochybná),ale nejsem elektrikář a už mi došla trpělivost. Proto pračku nabízím na náhradní díly nebo na opravu, profík určitě bude vědět co s tím. Opraváře jsem nevolal, bylo mi líto peněz :)

Co se týče mechanického stavu pračky, tak není nikde rez, řekl bych, že skoro jako nová,pevná, uvnitř vypadá taky bez problémů. Topné těleso bylo venku, uplně vpořádku :).

Cenu zkuste nabídnout, třeba někomu pomůže, jinak si sám rozdělám a uschovám díly zvlášť.

Info:
Pračka Zanussi LINDO 100 na opravu / náhradní díly
Podobné inzeráty
Zanussi LINDO 100
Prodám pračku Zanussi LINDO 100 - 6kg, horní plnění. Rozměry: 40/60/89 cm (š/h/v) Energetická třída A++. Funkce rychlého praní - zkrácení délky pracích programů až o 50%. Technologie AirFlow. Program snadné žehlení. Odložený start. Ve velmi dobrém stavu.
Predám práčku Zanussi lindo
Predám používanú, plne funkčnú, zhora plnenú práčku Zanussi lindo. Nutný vlastný odvoz od Campusu. Cena 1300kč. Dohoda istá.
PRAČKA
Pračka prádla ZANUSSI, AEG, Electrolux. NÁHRADNÍ DÍLY pro pračky prádla Zanussi, AEG, Electrolux. Díly jsou z pračky ZANUSSI TL 853C, TYP 23P22353. K prodeji nabízím: - Celý ovládací panel (programátor, volič otáček, termostat, tlačítka 0/1 ). - Kompletní motor: SOLE Type 20584.056, 240V/50 Hz 480/14 000 otáček. Motor je funkční, uhlíky mají ještě 1cm délky na obrus = asi 1/2 délky nového uhlíku. - Bezpečnostní spínač horního krytu včetně plastového zobáčku. - Řemenice / Řemen - Tlakový spínač množství napuštěné vody - Topné těleso - Čerpadlo vody - Lopatky bubnu - A další díly ..., k prodeji je více dílů, než je vyobrazeno. Osobní odběr - Otrokovice. Po dohodě můžu díly poslat. CENA DÍLŮ DOHODOU. *NABÍDKA PLATÍ DO SMAZÁNÍ*
ZANUSSI A++ ZÁRUKA DOPRAVA INSTALACE PŘEDVEDENÍ
NA ZPRÁVY , EMAILY A SMS NEODPOVÍDÁM !!! KONTAKTUJTE MĚ POUZE TELEFONICKY DENNĚ I V SOBOTU, OD 8 - 20 H K PRODEJI KRÁSNÁ ZÁNOVNÍ PRAČKA , POUŽÍVANÁ 1 ROK ,TOP STAV, STAV NOVÉ PRAČKY BEZ ZNÁMEK POUŽÍVÁNÍ ZANUSSI LINDO ENERGETICKÁ TŘÍDA A++ ZÁRUKA 3 MĚSÍCE ( DOKLAD SAMOZŘEJMOSTÍ ) SERVIS, VÝMĚNA SPOTŘEBIČE DO 24 H V PŘÍPADĚ ZÁVADY NÁPLŇ NA 6 KG 1200 OTÁČEK ŠÍŘKA 40 CM KOMPLET PROFI VYČIŠTĚNÁ MOŽNOST DOVOZU A INSTALACE ( NENÍ V CENĚ )
ZANUSSI A++ ZÁRUKA DOPRAVA INSTALACE PŘEDVEDENÍ
NA ZPRÁVY , EMAILY A SMS NEODPOVÍDÁM !!! KONTAKTUJTE MĚ POUZE TELEFONICKY DENNĚ I V SOBOTU, NEDĚLI OD 8 - 20 H K PRODEJI KRÁSNÁ ZÁNOVNÍ PRAČKA , POUŽÍVANÁ 2 ROKY ZANUSSI LINDO ENERGET. TŘÍDA A++ ZÁRUKA 3 MĚSÍCE ( DOKLAD SAMOZŘEJMOSTÍ ) SERVIS, VÝMĚNA SPOTŘEBIČE DO 24 H V PŘÍPADĚ ZÁVADY NÁPLŇ NA 6 KG 1000 OTÁČEK ŠÍŘKA 40 CM KOMPLET PROFI VYČIŠTĚNÁ MOŽNOST DOVOZU A INSTALACE ( NENÍ V CENĚ )
Electrolux EW2TN5261FC
prodávám Pračka Electrolux EW2TN5261FC 6000 Kč. • kapacita 6 kg • energetická třída D • 1 200 ot./min. • český panel • technologie TimeCare s krátkými cykly • technologie AutoSense pro úsporu energie a vody • funkce TimeManager pro pbílá vrchem plněná pračka řizpůsobení času • 10 pracích cyklů • antialergický program • odložený start • V × Š × H: 89 × 39,7 × 59,5 cm Automatická pračka Electrolux EW2TN5261FC důkladně vyčistí vaše špinavé prádlo. Technologie TimeCare nabízí krátké cykly pro rušné každodenní praní. Tento volně stojící spotřebič s vrchním plněním je vybaven univerzálním motorem, se kterým lze dosáhnout vážené spotřeby energie 64,6 kWh a vody 40 litrů. Pračka je řazena do energetické třídy D. Pračka Electrolux nabízí snadné a intuitivní ovládání. K nastavení programu, výběru teploty, otáček a všech dalších funkcí slouží český panel, otočný ovladač a praktický LED displej. Nejšetrnější péče Šetrný buben pojme kapacitu 6 kg prádla. Díky technologii AutoSense se pračka dokáže přizpůsobit malé i velké náplni prádla a upravit cyklus tak, aby uspořila čas, energii i vodu. Vybírat lze z řady různých programů, k dispozici jich je 10. Všech bakterií z oděvů se zbavíte pomocí antialergického programu. S funkcí Quick automaticky urychlíte jakýkoliv zvolený cyklus o 50 %. Modrý certifikát Woolmark je zárukou toho, že se vašemu prádlu dostane nejšetrnějšího zacházení. Pračka je vybavena speciálními programy pro jemné oblečení. Předností je také velmi tichý chod, při odstřeďování na maximální rychlost 1 200 otáček/min. nepřesahuje 78 dB.