inzerce, prodej, prodám, bazar

Praga V3S fekal - Hovnocuc PV3S

Kategorie: Nákladní auta

Prodám vcelku zachovalý fekalni vuz Praga V3S 1989 s originálním vozovým sešitem od 0 km, pasparty cisterny a dobovým katalogem náhradních dllů, original zluta dobova SPZ.
Vozidlo jsem kupoval na jaře 2022 po prvnim majiteli - OBEC, ktera ho kupovala jako nový. Vozidlo jsem používal cca 3 měsíce, než jsem byl nucen přejít na větší. Od té doby je V3S odstavená. Chtěl jsem si ji ponechat jako záložní auto, ale je mi líto jí nechat stát, když by mohla někomu ještě plně posloužit - vývěva a cisterna je plně funkční, saje opravdu výborně. Rychloupínák na vzduch.
Auto je plně pojízdné, funkční, v zimě startuje dobře, loni jsem nechával dělat brzdy, aby fungovaly jak mají, loni měněny zadní gumy, měněný motorový olej - tekla mi nafta do oleje přes čerpadlo - opraveno, nové náplně v diferácích a převodovce.
Zavady - místy rez, jeden akumulátor pravděpodobně spatny, sjeté přední gumy, nefunkční uzávěrka - mám na ní komplet nové díly od táhel, lanka, kladek, pák na nápravách atd, mám to už rok nerozbalené, nedostal jsem se k tomu, přidám k vozu.
SPZ jsou v depozitu, STK koncila 10/22, nutno udelat novou, pripadne mohu s STK zájemci pomoci, od brezna 2023 neni nutno pro prevod vyndavat znacky z depozitu ci delat STK jako tomu bývalo drive, v pripade potreby je moznost dopravy na plataku kamionem.
Ideálně pro někoho, komu ještě poslouží na práci.

Praga V3S fekal - Hovnocuc PV3S
Podobné inzeráty
Praga PV3S
Prodam Praga PV3S stabak Od nova ma original 1.700 km (ano 1700 km) ulozenka Technicky nove auto, nema korozi, lak je taky ako je vidiet na foto, stala aj pod stromem ... Vsetko vratane pneumatik PUVODNI, su v stave novych - maju este drazku ktora po cca 5000 km zmizne ... Unikatny celkovy stav, bol to štabaček (nezariadeny) stabni vuz Ma nove baterie (akumulatory), vsetky oleje (aj v cerpadle atd) a filtre vyriesene, k autu dodam nove paraboly, blinkry, manzety atd Startuje ako ma, po chvilke chodu nevidiet ze motor beži - ziadny dym z vyfuku ! Momentalne nema SPZ ale za 25.000 bude mat riadne biele cisla, TP a novu STK samozrejme Nie je problem na veteranske cisla. Na ponuky dam hned 100.000 NEREAGUJEM. DOVOZ K VAM MOZNY ! Prosim jenom SMS nebo Whatsapp, ja zavolam ! Ak musite volat tak jenom pracovne dni 9 - 17h Inzerat aktualny do zmazania Auto je asi 100km od Bratislavy ale s dovozom si nerobte starosti. Jeno SMS nebo Whatsapp prvy kontakt - ozvu se. 00421907069996 Foto su realne aktualne, ked ju vymojkam, aktualizujem fotky. Pragovka praga v3s pv3s vetrieska vejda skrinova skrina skrinka ulozenka zanovni vuz M1 M2 prodam na prodej
Praga V3S Fekal - Cisterna
Praga V3S Fekal - Cisterna -najeto originál 10 000 kilometrů -neustále garážovaná -po částečné renovaci z nových originálních dílů -za příplatek možnost montáže zadní kropící lišty -Spz depozit při prodeji nová STK -vozidlo plně funkční bez dalších investic -odpočet DPH není možný soukromé vozidlo -dopravu mohu zajistit -⭐️Veškeré info po telefonu… Prosím pouze volat -⭐️nabídka platná do smazání
Prodám Praga V3S M2-Fekál
Prodám praga V3S M2 -fekál,více po tel.
6m3 fekál Eur5 Renault Ravo
Výklopný čistič kanalizace - fekální vůz Renault Midlum 270 Ravo od holandského provozovatele Rok 2011 Najeto 212 642 km Motor 194 kW / 264 PS / 7.146 cm³ / Eur5 Manuální převodovka Rozvor 350 cm Celková hmotnost 18t Klimatizace, ABS Ele okna a zrcátka Kalová nádrž 6000 litrů Vodní nádrž 1750 litrů Vyprazdňování formou sklápění ! Vakuové sací čerpadlo Sihi (typ: SLY 2700) 2080 m³/hod Vysokotlaké čerpadlo Pratissoli (typ KE28H) 61 l/min při 150 barech DOVOZ Z NL. Nová STK Předprodejní servis - olej + filtry Cena bez DPH. Možno výhodně financovat. Možný protiúčet za jakýkoliv stavební stroj, nákladní automobil - též i poškozený. Máte zájem o tento fekální vůz? Kontaktujte mě a rád si s Vámi o tom pohovořím. Volejte od Po-Pá / od 9-17 hod, nebo pište. Antonín Majer +420 ----- fekál, čištění kanalizace, komunál, kanály, jímky, septiky, žumpy, odvoz odpadu, revize odpadního potrubí, sací auto, hovnocuc, fekální vůz, sací vůz, čištění odpadů, šachty, sedimenty, kanalizace, aquatech, akvatech
Blatníky Praga V3S, pv3s
Přední blatníky na Praga V3S, včetně nosníku, sundané z uloženky (6000km)
Motor praga V3S,pv3s,s5t,M2
Dobrý den prodám motor Praga V3S.Motor po kompletní poctivé generální opravě z originálních dílů.Jedna se prakticky o téměř nové motory.