inzerce, prodej, prodám, bazar

Praha 10, Dubeč rodinný dům 253 m²,pozemek 1107 m²

Kategorie: Domy

V krásné lokalitě pražské Dubče nabízím k prodeji samostatně stojící rodinný dům s garáží na rohovém pozemku v klidné lokalitě ul. U Lázeňky. Zateplený cihlový dům z roku 2002 s užitnou plochou 1NP 152 m², 2NP s plochou 101 m².Dům je na rovinatém rohovém pozemku, na pozemku jsou další 4 parkovací místa. Vytápění domu je plynovým kotlem, napojení na obecní vodovod, v celém domě je podlahové vytápění. Dům má vlastní čističku odpadních vod a vlastní studnu s užitkovou vodou. Dům je zabezpečen kamerovým systémem, alarmem, v celém přízemí venkovními bezpečnostními hliníkovými elektrickými žaluziemi včetně dveří. Vybavení domu je z kvalitních materiálů, v přízemí žulová podlaha, schodiště, zárubně, dveře, schodiště z masivního buku, krb z mahagonového dřeva. Na zahradě je vířivá vana, žulová venkovní dlažba. Vzdálenost do centra Prahy je 10-15 min autem.
Praha 10, Dubeč rodinný dům 253 m²,pozemek 1107 m²
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu, ul. Bukovická, Velké Losiny.
Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rodinné domy, které se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. První rodinný dům je nepodsklepený, zděný, se dvěma nadzemními podlažími a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je dvougenerační a byl postaven v roce 1986. 1.NP a 2.NP je po kompletně provedené vnitřní rekonstrukci, podkroví se nachází ve hrubém stavu rekonstrukce. Rodinný dům je vytápěn ústředně, má provedené podlahové vytápění (v 1.NP). Rodinný dům je napojen na veškeré rozvody inženýrských sítí. Na rodinný dům navazuje garáž a přístřešek pro parkování osobních automobilů. Druhý rodinný dům je nepodsklepený, přízemní, dřevěný (srub) a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je jednogenerační a byl postaven v roce 2018. Rodinný dům je vytápěn lokálně kachlovými kamny v 1.NP. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která slouží pro potřeby užitkové vody. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 1 133 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Jedná se o exkluzivní nabídku, kdy rodinné domy mohou sloužit kombinací možností trvalého bydlení a rekreačního využití (možnosti pronájmu/výnosu).
Rodinný dům 4+kk, Dubeč, Praha, 126618
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu rodinný dům s garáží o dispozici 4+kk v lokalitě Praha-Dubeč. Dům byl kolaudován v roce 1997. Dům má dvě nadzemní podlaží. V 1. NP - přízemí se nachází vstupní chodba, prostorná garáž, koupelna s WC a sprchovým koutem, ložnice, kuchyně propojená s obývacím pokojem. V 2. NP - podkroví jsou dvě ložnice, šatna, místnost na pračku, kotelna. Chodba v podkroví je prostorná, díky tomu může nový majitel její část využít např. jako pracovnu. Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem, který byl měněn v roce 2016. V přízemí domu je podlahové vytápění, v podkroví radiátory. V pokojích a na chodbě v podkroví je nově položena plovoucí podlaha. V přízemí na chodbě, v koupelně je položena dlažba, v obývacím pokoji mramor. Kuchyňská linka má nové vestavné spotřebiče. Po výměně je digestoř, indukční deska, elektrická trouba. V srpnu roku 2021 byla zbudována nová vjezdová elektrická brána a nové oplocení z ulice. Ve stejném čase byla nově položena venkovní dlažba okolo domu. V červenci 2021 byl na dům nainstalován kamerový a zabezpečovací systém. V dubnu 2022 prošla rekonstrukcí koupelna, která byla udělána celá nově, a dále ložnice v přízemí, která zde původně vůbec nebyla a vznikla nově. Parkování je možné jak před domem, tak i před garáží a samozřejmě v garáži. V blízkosti veškerá občanská vybavenost. Majitelé požaduji kauci, k ceně nájmu se budou přičítat poplatky za energie. V případě jakýchkoliv dotazů jsem k dispozici. Poznámka k ceně: + poplatky za energie + provize RK včetně právních služeb Číslo zakázky: 126618 Typ budovy: cihlová Poloha objektu: v bloku Typ domu: patrový Sklep: není Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Bazén: Ne Garáž: Ano Velikost domu: 3 pokoje Druh domu: rodinný dům Počet podlaží objektu: 2 Stav objektu: dobrý Plocha pozemku: 442 m2 Zastavěná plocha: 166 m2 Užitná plocha: 332 m2 Umístění objektu: klidná část obce Obytná plocha: 226 m2 Kvalitativní standard: dům z klasických materiálů Počet pokojů: 3 K nastěhování: 05.01.2023 Nízkoenergetický: Ne Doprava: silnice, MHD, autobus Elektřina: 230V Voda: dálkový vodovod Odpad: žumpa bez přepadu Plyn: plynovod Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, supermarket Ostatní vybavení: plot Další nebytové prostory: garáž Vybaveno: Ne Topení: ústřední - plynové Měsíční poplatky: 5 000 Měsíční poplatky - počet osob: 4 Měsíční poplatky - poznámka: elektřina 2500,-; plyn 2000,- ; voda 500,-
Prodej rodinného domu, pozemky o výměře 382 m², obec Olomouc
Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům. Jedná se o nepodsklepený, zděný, rodinný dům, se dvěma nadzemními podlažími, bez využitého podkroví, se sedlovou střechou krytou taškou pálenou. Jedná se o dvougenerační rodinný dům. Rodinný dům je v dobrém stavebně-technickém stavu, avšak vhodný k rekonstrukci. V průběhu životnosti nebyla prováděna pravidelná údržba rodinného domu. Rodinný dům je napojen na elektrickou energii (světelný i motorový proud), obecní vodovod a kanalizaci. Nedaleko je možnost napojení na plynové vedení. Rodinný dům je využíván k trvalému bydlení. Rodinný dům se sestává ze dvou samostatných bytových jednotek o dispozicích 3+1 (I. nadzemní podlaží) a 2+1 (II. nadzemní podlaží). Možnost rozšíření obytné části do podkroví rodinného domu. Za rodinným domem se nachází torzo vedlejší stavby, které v minulosti sloužilo k trvalému bydlení. Pozemky tvoří funkční celek, nachází se v rovinném terénu a jsou přístupné po nezpevněné komunikaci. Jedná se o žádanou a velice klidnou lokalitu. Rodinný dům lze využít k různým účelům. Občanská vybavenost a dopravní dostupnost nedaleko.
Rodinný dům se zahradou a stodolou 1.116m2 + Rodinný dům 135
Ev.č. 544AD23180P Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rodinný dům se zahradou a stodolou o výměře 1.116 m2 a rodinný dům o výměře 135 m2 hned vedle. Elektronická aukce se bude konat dne: 11.04.2023 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb. Více informací na e-drazby. cz, nebo na emailu cz Rodinný dům č.p. 4 - Dva pokoje, kuchyň s linkou, chodba, veranda, koupelna s vanou a samostatné WC. Dále ve spodní části najdeme dílnu, kotelnu a sklad na uhlí. Možno vybudovat půdní vestavbu a prodloužit stávající část domu o další pokoje nad kotelnou. Stropy jsou pochozí betonové a krov se střechou v pořádku. Vytápění - kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Dům je podsklepen. Rodinný dům č.p. 42 - Starý převážně kamenný dům v udržovaném stavu v původním stavu. Dvě místnosti obytné a ostatní místnosti jsou využity pro skladovaní všeho možného. Přístup na půdu po dřevěných schodech. Krov v pořádku a střešní krytina též. Vytápění kamny na tuhá paliva. Voda a kanalizace obecní. Vlastní studna, elektřina 230/400. Ve spodní části zahrady najdeme ještě poslední stavbu - Stodola. Stodola je cihlová, krov v pořádku, krytina bobrovky. Všechny tři stavby jsou suché bez známek vlhkosti, udržované a připravené k rekonstrukci. Převážná část věcí v objektech bude vyklizena. Obec Všenice se nachází v okrese Rokycany v Plzeňském kraji, nad Korečným potokem ve vzdálenosti 9 km severně od okresního města Rokycany. Žije zde 283 obyvatel. Klidná obec obklopena přírodou pro relaxaci i každodenní bydlení s rodinnou. V dosahu 2km najdete veškerou občanskou vybavenost. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Rodinný dům může koupit fyzická i právnická osoba. Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. Tato nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva. Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí. GPS: 49.819745735, 13.558859113 Prohlídka se bude konat 3.4.2023 od 10:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu tel. pan Lukáš Přibyl. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nejnižší podání.
Prodej rodinného domu, obec Bernartice.
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. Jedná se o částečně podsklepený, zděný, rodinný dům, bez využitého podkroví, se sedlovou střechou krytou plechovou krytinou. Rodinný dům je samostatně stojící. Rodinný dům je ve velmi dobrém stavebně-technickém stavu, po provedené kompletní rekonstrukci. Rodinný dům je napojen na elektrickou energii, vlastní studnu, žumpu na vyvážení a plynové vedení. V místě je možnost napojení na obecní/veřejný vodovod a obecní/hloubkovou kanalizaci. Rodinný dům je vytápěn plynovým kotlem a krbem s ústředním rozvodem. Podzemní podlaží se sestává ze schodiště a sklepní místnosti. První nadzemní podlaží se sestává z bytu o dispozici 3+1 a technického zázemí. V podkroví je provedena půda pro potřeby skladování a manipulace, s možností rozšíření obytné plochy. Na obytnou část navazuje technická a hospodářská část. Na pozemku je situována stodola, která slouží pro parkování osobního vozidla a pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 3 205 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Pozemek vpravo od rodinného domu (pohled z přístupové komunikace) může sloužit jako samostatná parcela pro potencionální stavbu rodinného domu. Rodinný dům může sloužit k trvalému bydlení, ale také k rekreačním účelům. Jedná se o exkluzivní situování na okraji Rychlebských hor.
Prodej, domy/rodinný, 120 m2, Sokolská 253, 35135 Plesná, Ch
Prodej, domy/rodinný, 120 m2, Sokolská 253, 35135 Plesná, Cheb [ID 44934] Hledáte klidné místo v přírodě pro Vaše bydlení, odpočinek a rekreaci? V krásné lokalitě se nachází tento rodinný dům. Pokud pojedete od Chebu, budete projíždět okolo Františkových lázní, které se nachází 15 kilometrů po cestě do obce Plesná. V dojezdové vzdálenosti 45 minut od obce můžete navštívit Mariánské lázně nebo si udělat výlet do Karlových Varů. 15 km od obce ve Františkových lázních můžete využít Aquapark. Prodávaný rodinný dům můžete využívat i jako chalupu během celého roku. Výhodou umístění domu je, že se nachází stranou od hlavní cesty. Díky tomu je zde dostatek ticha. Projíždí okolo jen majitelé ostatních domů. Další výhodou je, že si dům můžete upravit podle svých představ, protože je v původním stavu a vyžaduje rekonstrukci. Je umístěn v krásném prostředí lesů, kde rostou houby a borůvky. Do jednoho kilometru jsou státní hranice s Německem. Dům se nachází ve svažitém terénu. Díky tomu jsou pokoje rozmístěny do více podlaží. Z přízemí domu se chodbou dostanete do kuchyně z které je vstup do dvou samostatných pokojů. Z chodby je dále vstup do sklepa, koupelny a na WC. U něj se nachází zadní vstup do domu přes dvorek. V přední části chodby se nachází schody do mezipatra, kde jsou dvě průchozí místnosti. Po schodech nahoru se dále dostanete na chodbu do druhého patra. Zde se nachází jeden samostatný pokoj a prostory k uložení věcí. Z chodby je vstup na půdu. K domu patří i garáž. Díky svažitému terénu je přes boční vjezd na dvorek možnost využít i garážování druhého auta nad spodní garáží. Zastavěná plocha na pozemku včetně garáže a hospodářské budovy je 242 m2. V obci je městská kanalizace a vodovod. Obojí je přivedeno na hranici pozemku před dům. Dům je více jak rok prázdný a jsou odpojeny elektrické hodiny. V obci se nachází několik restaurací, pizzerie, večerka, obecní úřad, pošta, stavebniny, základní a mateřská škola a sběrný dvůr. V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvyšší nabídce. Pokud vás zaujala lokalita a umístění domu, pište nebo zavolejte. Cena: 1 950 000 Kč včetně provize RK Možnost hypotéky: Ano Typ domu: patrový Velikost domu: 5 a více pokojů Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Před rekonstrukcí Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: samostatný Plocha zahrady: 368 Plocha pozemku: 610 Plocha zastavěná: 242 Užitná plocha: 120 Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.11.2022 Doprava: vlak, silnice, autobus