inzerce, prodej, prodám, bazar

Praktica L 2

Kategorie: Analogové fotoaparáty

Krásný nepoškozený stav. Funkční
Praktica L 2
Podobné inzeráty
PRAKTICA BX 20 + PRAKTICAR 2,8/28 MC, funkční stav (Baj. Pra
Prodám zrcadlovku PRAKTICA BX 20 + objektiv PRAKTICAR 2,8/28 MC + BATERIE + KRYTKA objektivu, pěkný funkční stav (Baj. Praktica "B"). Je to analogová zrcadlovka na filmy. Vyčištěno, vyzkoušeno... Přidávám ještě jednu 6V baterii navíc...
Zrcadlovky s M42 – Zenit, Praktica
těla: ZENIT TTL, ZENIT EM, ZENIT E, PRAKTICA PLC3, PRAKTICA Super TL ... od 699,- Kč za tělo. Objektivy s M42 na doptání. Vážní zájemci napište email či volejte.
Carl Zeiss Jena Tessar 50mm f2.8 silver + Praktica FX3 (M42)
Kinofilmový set Praktica a Zeiss s uchycením M42. Ruším sbírku fotoaparátů a objektivů. Carl Zeiss Jena Tessar 50mm f2.8 silver (M42): Zachovalý stav s drobnými kosmetickými nedostatky. Ostření tužší, ale ne tolik, že by se objektiv vyšrouboval z foťáku při přeostřování, v celém rozsahu stejný odpor. Clona funkční bez mastnoty. Preset clony v pořádku. Skla čistá a prach vzhledem ke stáří v normě. Bajonet M42, snadné použití pro fotografování na moderních fotoaparátech pomocí dostupné redukce. Praktica FX 3: Zachovalý stav. Netestováno vyvolání filmu. Závěrka cvaká, ale časy asi potřebují seřídit. Bulb režim funkční. Šachta čistá, obraz pěkný čistý. + Součástí je kožené pouzdro s popruhem Osobně: Hranice, Olomouc, Litovel Zásilkovna na pobočku a platba předem: 80kč Zásilkovna domů a platba předem: 110kč Dobírka + 40kč (poštovné předem)
kamery, objektivy a moc jiného retro, GDR
Praktica, pentacon, mir, helios Leningrad praktica plc 2, praktica plc 3, bairette vsn 2, Fujifilm x-t1 pentacon 50mm 1.8 jako nový mir-1v 37mm 2.8 jako nový helios-44-2 58mm 2 Expozimetry Leningrad 2x blesky metz a SL 4 a množství dodávek v originální krabičkách PENTACON
M42 film set po kompletním repase: Praktica MTL5 s objektivy
M42 film set po kompletním repase: Praktica MTL5 + Pentacon Auto MC 50/1.8 a 200/4 + příslušenství ------------------------ Jedná se o maloformátový analogový komplet, kompletně seřízený a vyčištěný odborníkem - p. Blažkem. Zahrnuje tělo MTL5 (nesmrtelná mechanika), 50mm a 20mm výměnné objektivy Pentacon. Dále pak brašnu, futrál na teleobjektiv, set makrokroužků, telekonvertor (2x), externí expozimetr (velmi hezký, ale netestovaný), pouzdro na tělo s kitovým objektivem, náhradní popruh plus pěknou hromádku nejrůznějších filtrů a krytek (vizte obr. č. 2). Vše je uloženo a bude případně odesláno ve zhruba stejně staré brašně. Posudek - Praktica MTL5, №574494: dotažení saní blesku - uvolněné. Vyčištění lamel závěrky, mastné. Oprava a uvolnění frikce (spojky) navíjecí cívky. Seřízení časů, expozimetreu (1 exp. stupeň byl mimo normu). Oprava R-klíče - rozpadlý. Nové těsnění zadních dvířek, vložení baterie, kontrola. Posudek - objektiv Pentacon 50/18 №486864: servis téměř zadřeného šneku ostření (pozn. šneky obou skel nyní fungují náramně hladce). Vyčištění a natukování. Oprava silně mastné a slepené clony. Výměna dvou lamel za lepší kusy (ze zásob ND technika). Vyčištění optiky. Posudek - objektiv Pentacon 200/4 №3143293: šnek ostření velmi tuhý - opraveno. Celková demontáž. Odstranění silného nánosu vazelíny. Vyčištění šneku, natukování a seřízení. Oprava mastné clony. Úplná demontáž optiky, přední člen silně mastný - vyčištěno. Lokalita: MS kraj (osobně, kurýrem, Zásilkovnou). Vzhledem k rozsahu provedeného servisu (prakticky kompletní restorace) prosím chápejte cenu jako pevnou. Až na minimální renoncy (slezlý lak nápisu "MTL5" na těle, pár velmi drobných mikroškrábanců na kraji předního členu padiny) jde prakticky o stav blízek novému (near mint, A-). Preferuji prodej celého kompletu tak jak byl nafocen.
Praktica MTL 50
Analógový kinofilm fotoaparát Praktica MTL 50 v bezchybnom stave. Objektív Pentacon 1.8/50 má clonu zaseknutú na 1.8, oprava odhadom na 500 Kč, no možno sa skôr oplatí kúpiť nový objektív (za 500 som našiel na bazári ten istý).