inzerce, prodej, prodám, bazar

Přebalovací pult

Kategorie: Skříně

Prodám přebalovací pult, 3x šublík, nepoškozený, v dobrém stavu.
Přebalovací pult
Podobné inzeráty
Přebalovací pult a komoda - 2v1 - NOVÝ
Nabízím k prodeji krásné, nově vyrobené přebalovací pulty, vyrobené stolářem. Jedná se o kvalitní práci, pult je pevný, stabilní. Rozměry: hloubka 50 cm, výška 90 cm, šířka 100 cm. Přebalovací deska je vyrobena pro přebalovací podložku o rozměru 73 x 73 cm. Boční odkládací prostor je široký 22 cm, délka 75 cm. Celkový rozměr horní přebalovací desky je 75 cm x 100 cm. Šuplíky mají celovýsuv, panty jsou s dotlumením, úchytky nerezové, stavitelné nožky. V případě, že již nepotřebujete přebalovací pult, horní přebalovací deska se vymění za náhradní desku a přebalovací pult lze používat jako klasickou komodu (viz foto). (V ceně tedy dvě horní desky). Není nutná montáž, výrobek je slepený na pevno. Aktuální dostupné barvy - viz vzorník - 3. ACACIE. Přebalovací pulty v dekorech budou samozřejmě doplněny o úchytky. MOŽNOST VÝBĚRU PROVEDENÍ - varianta šuplíky nahoře, šuplíky dole, jeden nahoře, jeden dole.
Skříň a komoda - přebalovací pult
Úzká vysoká skříň 250 x 55 x 43 cm; Spodní šuple s průduchy, vhodné např. na špinavé prádlo, boty, cokoli. Komoda - přebalovací pult 100 x 70 x 56 cm. Vrchní desku (přebalovací pult) lze vyměnit za normální, vznikne tak standardní komoda. Oboje perfektní stav, kvalitní bytelné zpracování od truhláře. Cena za 1 ks.
Přebalovací pult / komoda
Přebalovací pult / komoda V: 85 cm (bez nástavce) Š: 86 cm H: 48 cm Přebalovací pult lze sundat, zůstane komoda. Pouze osobní odběr. Výborný stav.
Přebalovací pult
Prodám přebalovací pult se dvěmi šuplaty, později možné pult zvednout. Použité ale v krásném stavu!! Vzadu jeden škrábanec ale není skoro vidět. Pouze vážní zájemci!!!! Pouze osobní odběr! Nový Bydžov
Přebalovací pult Sundvik (Ikea)
Prodám přebalovací pult v zánovním stavu, K pultu nafukovací podložka s prostěradlem. Původní cena 5990Kč
Sundvik přebalovací pult + skříň
Nabízím přebalovací pult s úložným prostorem SUNDVIK. Lehké známky opotřebení. Místo vyzvednutí Praha 9.