inzerce, prodej, prodám, bazar

Přebalovací stůl/komoda Stuva IKEA + podložka VÄDRA s potahy

Kategorie: Nábytek pro děti

Přebalovací pult IKEA Stuva s šuplíky, v bílé barvě. Později lze snížit desku a používat jako pracovní stůl, případně desku zcela odmontovat.
Pult je funkčně ve výborném stavu, pouze sem tam lehká oděrka.
Nyní je pult ve složeném stavu (dle foto). Pokud bude zájem, mohu rozložit.
Rozměry: šířka 90 cm, hloubka 80 cm (vč. pultu), výška 102 cm, výška pracovní plochy 93 cm.
Odvoz vlastní - Praha Petrovice.

K tomu přebalovací podložka Vadra IKEA po jednom dítěti. Měkká pěnová výplň a zvýšené okraje pro pohodlné a bezpečné přebalování vašeho dítěte. Vyrobeno z nezávadného plastu, který snadno otřete a omyjete. Přidám i dva pratelné froté potahy.

Přidám ještě prakticky nový černý kapsář Stickat IKEA 39x30 cm na různé nezbytnosti k zavěšení přes hranu pultu nebo třeba postýlky.

(Nabídnout mohu i cestovní nafukovací přebalovací podložku IKEA s potahy za 320 Kč - v dalším inzerátu.)
Přebalovací stůl/komoda Stuva IKEA + podložka VÄDRA s potahy
Podobné inzeráty
Přebalovací pult STUVA
Přebalovací pult IKEA STUVA, později lze snížit desku a používat jako pracovní stůl, případně desku zcela odmontovat. Přidám 2 sady praktických organizérů IKEA ÖNSKLIG (2 koše s víkem, 4 menší misky a 2 větší misky). Pult je bez přebalovací podložky IKEA VÄDRA na obrázku (možno přikoupit, inzeruji zvlášť). Nyní je pult ve složeném stavu (dle foto). Rozměry: šířka 90 cm, hloubka 80 cm (vč. pultu), výška 102 cm, výška pracovní plochy 93 cm. Cena za pult STUVA a přísl. ÖNSKLIG celkem 3900. Převzetí Sedlčany, příp. dle domluvy Praha - Nové Butovice. V případě, že si pro komodu přijedete na Sedlčansko (místo našeho bydliště), dám slevu.
Přebalovací podložka IKEA VÄDRA
Přebalovací podložka s potahem, IKEA VÄDRA, 48x74 cm je v pěkném stavu je po 1 dítěti. Kupovala jsem ji v září 2021, je používána do června 2022. Osobní odběr na Dobříši, připadně Příbram. Zasilani na dobirku.
Přebalovací pult/komoda
Ikea STUVA - přebalovací pult/ komoda - top stav, po 2 dětech, bez vad. 3 šuplíky, lze přestavět i na psací stůl. Rozměr (VxŠxH) - 102x86x80 cm. Přebalovací plocha - 81x75 cm. K pultu přenechám přebalovací podložku s napínacím pratelným potahem, odpadkový koš na pleny + další úložné praktické nádoby (koše) - vše Ikea. Horní desku lze snadno odmontovat kvůli přepravě. Váha je cca 30 kg.
Přebalovací podložka IKEA
Přebalovací podložka VÄDRA z IKEA. Přenechám ji společně se dvěma potahy (viz foto) za 500 Kč (původně 1.100 Kč). Podložka jako nová, na jednom potahu skrvna, ale není skoro vidět při natažení.
Přebalovací komoda Puppololina žirafka
Komoda je vyrobena z masivu borovice! Má tři velké šuplíky, vepředu motiv žirafky. Přebalovací komoda se skládá ze dvou částí- komoda a horní přebalovací deska, která jde odmontovat. Při demontáži zadního přebalovacího dílu, vám zůstane samostatná skříňka. Rozměry: 87x87x(48)70cm. Ke komodě zdarma přidám velkou přebalovací podložku 70x50cm. PC 6.500 komoda, 400 podložka. Vše super stav. Mohu dovézt do Brna, Blanska.
Přebalovací pult Sundvik Ikea
Přebalovací pult se dvěma šuplíky a úložným prostorem pod přebalovací deskou. Přebalovací deska je sklopná (viz foto). Ocenila jsem především dostatečně velké úložné prostory. Navíc při použití klasické přebalovací podložky je na přebalovací ploše ještě dostek místa pro uložení všeho, co je k přebalování potreba. Přebalovací deska je z vrchu dost poškrábaná, to ale není pod přebalovací podložkou vidět. Pouze osobní předání v Dobříši.