inzerce, prodej, prodám, bazar

Predaj novostavby radového domu v Poprade

Kategorie: Domy

Ponúkame na predaj zaujímavú alternatívu voči klasickému bytu v bytovom dome.

Predávame domy v radovej výstavbe v Poprade. Radovka v mestskej časti Matejovce je už takmer dokončená, v súčasnosti tam prebieha proces kolaudácie.

V ponuke sú posledné štyri domy v úplne novej lokalite. Projekt Mathaus prináša dokonalý prienik moderného bývania v pokojnej lokalite s nádychom vidieka.

V novej lokalite bude postupne stáť 22 domov, z toho štyri samostatne stojace, desať dvojdomov a osem objektov v radovej výstavbe.

Základné informácie:

- Úžitková plocha radového domu je priestranných 176 m2.

- Veľkosť pozemku v závislosti od umiestnenia domu je od 209 po 369 m2.

- Na prízemí sa nachádza garáž, dva sklady, obývačka moderne prepojená s kuchyňou a kúpeľňa s toaletou.

- V spodnej časti domu je tiež terasa o veľkosti viac ako 16 m2. Na poschodí sa nachádzajú tri izby, toaleta s kúpeľňou, balkón a tiež terasa.

Technická špecifikácia:

- Vykurovanie domu je prostredníctvom vertikálnych radiátorov a vyhrievanie vody je zabezpečené plynovým kotlom Junkers/Bosch.

- Interiérové podlahy sú z lamino dosiek prípadne keramickej dlažby.

- Plastové okná sú navrhované v antracitovej farbe z vonkajšej strany, zasklené čírym izolačným trojsklom.

- Fasáda bude v sivej farbe zo silikónovej omietky.

Lokalita:

Celkom nová štvrť vznikne na Allendeho ulici v mestskej časti Matejovce, ktorá sa vyznačuje výbornou dostupnosťou a množstvom pracovných príležitostí.

Nachádza sa neďaleko diaľničného privádzača a len päť minút autom od centra Popradu, prípadne desať minút po cyklistickom chodníku.

V tejto časti mesta je dostupná všetka potrebná občianska vybavenosť a infraštruktúra.

Financovanie:

Pri kúpe nehnuteľnosti je potrebné zložiť rezervačnú zálohu vo výške 5 percent z ceny, pri podpise zmluvy o budúcej kúpnej zmluve ďalších 20 percent a zvyšná čiastka je komunikovaná individuálne podľa priebehu výstavby.

Cena: od 281.000 eur

Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na antoska.miroslav@ prípadne na telefónnom čísle +421948445878
Predaj novostavby radového domu v Poprade
Podobné inzeráty
Predaj najkrajších radových domov pod Vysokými Tatrami
Získajte dostupný a nadčasový rodinný dom v radovej zástavbe v krásnom prostredí na podhorí Vysokých Tatier. Ponúkame na predaj domy v úplne novom rezidenčnom projekte PRI LESE v obci Mlynica. V území je vybudovaná kompletná infraštruktúra a domy budú postavené v jednotnej modernej architektúre. Obrovským benefitom je lokalita - v tesnom dotyku s prírodou a zároveň výborne dostupná z väčších okresných miest či diaľnice. Rezidencia Pri lese ponúka výnimočný štandard bývania v elegantných jednopodlažných bungalovoch, dvojpodlažných rodinných domoch či radovej výstavbe. V pokojnej časti obce vyrastá nadčasová štvrť vizuálne atraktívnych a nízko energetických domov s priestrannými záhradami a terasami. Ponuka určite osloví široké spektrum záujemcov, každý má možnosť vybrať si presne to, čo mu vyhovuje. Jednotný projekt, čisté línie a minimalitické fasády umocňujú idylickú atmosféru výhľadu na tatranské štíty. Vďaka projektu získa nový majiteľ ideálne miesto pre život. V prvej etape výstavby nášho projektu je k dispozícii 21 dvojpodlažných 4-izbových radových domov s garážou. Radová zástavba svojou úspornou konštrukciou decentne zapadá do architektonickej línie rezidenčnej štvrte. Pri vstupe do domu vás už v predsieni zaujme príjemné denné svetlo spoločného priestoru kuchyne a obývacej časti. Veľkoplošné okná na prízemí radového domu zároveň slúžia aj ako prechod do záhrady so zastrešenou terasou. Toaleta v dennej časti domu je samozrejmosťou. Elegantné schodisko vedie do nočnej časti domu, ktorú predstavujú tri samostatné izby, šatník a kúpeľňa s toaletou. Súčasťou dvojpodlažného radového domu je parkovacie miesto pri vchodových dverách. Radový dom je čoraz obľúbenejšou alternatívou medzi bývaním v byte a rodinným domom. Radový dom pozostáva z dvoch poschodí, sú tam tri spálne, obývačka s kuchyňou. Dom má priestranných takmer 120 m2 a viac ako 300 m2 pozemok. Samozrejmosťou je parkovacie miesto pred vchodom a zastrešená terasa. V domoch bude zariadená príprava na krb, rekuperáciu a príprava na osadenie solárnych panelov. Na domy je udelené už aj stavebné povolenie. 3D obhliadka : Cena: od 247 000,- € Video: Obec má veľký potenciál z pohľadu rozvoja a aktuálne ťaží zo svojej výbornej polohy na podhorí Tatier. O bývanie, či už trvalé alebo rekreačné, je tam veľký záujem. Kúpou nehnuteľnosti v projekte Pri lese tak môže nový majiteľ získať plnohodnotný a nadčasový priestor na trvalé bývanie, ale aj príležitosť vybudovať si rekreačné sídlo pre celú rodinu. V prípade záujmu alebo ďalších otázok ohľadom cien či prípravy projektu ma neváhajte kontaktovať na antoska.miroslav@, prípadne telefonicky na čísle +421948445878.
Predaj dvoch samostatných domov v Poprade pod Tatrami
Ponúkame na predaj zaujímavý a moderný rodinný dom v mestskej časti Poprad – Veľká Nehnuteľnosť pozostáva z troch častí – rodinný dom postavený v roku 2004, samostatne stojaci dom, kde nájdeme 2-izbový apartmán a na pozemku sa nachádza aj plechová garáž. Ide o skvelú ponuku, ktorú je možné využiť investične aj na podnikanie, prípadne na dvojgeneračné rodinné bývanie. Základné informácie: Zastavaná plocha domu: 111 m2 Zastavaná plocha samostatného bungalovu s 2-izbovým apartmánom: 104 m2 Úžitková plocha oboch stavieb dohromady: cca 300 m2 Pozemok: 885 m2 Priestranný dvojpodlažný dom Jeho prízemie tvorí veľká kuchyňa prepojená s obývačkou a jedálňou. V obývačke sa nachádza krb, ktorý prostredníctvom prieduchov pomáha zabezpečovať teplo aj na hornom poschodí. Z druhej strany od kuchyne je kachľová pec. V kuchyni a obývačke sa nachádza drevený obklad z masívu a vitráže realizované umelcom z Gánoviec. Na mieste súčasnej jedálne bola v pôvodnom projekte navrhnutá izba, ktorú je v prípade potreby možné jednoduchou úpravou dobudovať. Okrem toho je na spodnom podlaží tiež technická miestnosť a kúpeľňa. Na hornom podlaží sa nachádzajú ďalšie tri samostatné izby a veľká kúpeľňa. Schody v rámci domu a tiež dvere sú tak isto z masívu. Na dvore sa nachádza drevený altánok. Kúpa zariadenia domu je otázkou dohody. Bungalov s 2-izbovým apartmánom Útulný moderný bungalov s 2-izbovým apartmánom s úžitkovou plochou 90 m2. Táto časť domu je vhodná nielen na samostatné bývanie pre členov rodiny, ale má tiež potenciál na krátkodobé či dlhodobé prenajímanie. Parkovisko + garáž Pred domom je veľké parkovisko vydláždené z kameňa o rozlohe cca 200 m2, ktoré pôsobí veľmi kultúrne a umožňuje v prípade potreby parkovanie aj pre osem áut. Je s ním prepojená aj plechová garáž. Technické parametre: - oba objekty sú postavené z pálených tehál wienerberger - obvodové múry majú hrúbku 43 cm, vnútorné priečky sú taktiež z pálenej tehly - nehnuteľnosti boli zateplené 8 cm polystyrénom - strecha je z nórskeho šindľa - dom aj prístavba majú vykurovanie prostredníctvom plynových kotlov - na oboch stavbách sú drevené eurookná - v hornej časti domu sú plávajúce podlahy, v spodnej drevené parkety z tiku kombinované s dlažbou - elektrická otváracia brána Lokalita Popradská mestská časť Veľká v sebe spája bývanie v okresnom meste s nádychom vidieka. Ide o veľmi pokojnú lokalitu, no zároveň má veľmi dobrú dostupnosť do centra mesta, na diaľnicu či na letisko. Zároveň je vzdialená len pár kilometrov od Vysokých Tatier. Cena: dohodou Bližšie informácie o pozemku a cene na +421948 445 878 prípadne na antoska.miroslav@ VIAC PONÚK NÁJDETE NA WWW.
Prodej novostavby rodinného domu v zajímavé lokalitě, pozeme
, Reality 11 Vám zprostředkují koupi novostavby velmi úsporného rodinného domu o dispozici 5+kk v obci Šimonovice, Liberec. Výstavba nízkoenergetické dřevostavby rodinného domu probíhala v letech 2018 a 2019, v témž roce proběhla kolaudace a od té doby je užíván k trvalému bydlení. Rodinný dům je stále v záruce a je možné při zjištění nedostatků využít reklamace. Celková plocha pozemku je 807m² (z toho 67m² zastavěná plocha domem a 740m² zahrada). Celková podlahová plocha domu je 114m² a má toto dispoziční členění: 1.NP - vstupní chodba, chodba, koupelna a WC (sprchový kout, umyvadlo, bojler, připojení pro pračku), pokoj I., obývací pokoj s kuchyňským koutem, terasa, komora, schodiště; 2.NP - schodiště, chodba, koupelna s WC (vana, umyvadlo) pokoj II., pokoj III., ložnice, šatna. Na pozemku se dále nachází stavba zahradního domku určeného ke skladování dřeva, zahradních potřeb a nářadí. Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina, obecní vodovod, odpad je řešen vlastní ČOV umístěnou na pozemku, vytápění domu je řešeno úsporným podlahovým topením - elektrické rohože, dále se k vytápění domu využívají krbová kamna umístěná v obývacím pokoji, ohřev teplé vody je řešen elektrickým bojlerem. Novostavba rodinného domu je umístěna na okraji nové zástavby rodinných domů, v sousedství pozemku s listnatými stromy. K dispozici pro Vás máme 3D virtuální prohlídku od společnosti 3Dvirtualcz, kde si rodinný dům můžete projít z pohodlí svého domova a v případě zájmu si domluvit osobní prohlídku, odkaz Vám zašleme na vyžádání. Samozřejmostí jsou půdorysy celého domu. V případě zájmu o více informací, zaslání 3Dvirtuální prohlídky, půdorysů, případně si rovnou domluvit osobní prohlídku, volejte makléře společnosti. Ev. číslo: 24771. Energetický štítek: B (116 kWh/m2/rok).
Prodej novostavby řadového domu ve vysokém standardu, ul. Ra
Novostavby řadových domů v Ostravě Michálkovicích na ulici Radvanická stojí od letošního roku a proběhly už téměř všechny dokončovací práce. Jestli vaše představy bydlení splní dům o dispozici 5+KK, s prostornou garáží, zahradou a bez nutnosti řešit hypotéku, čtete správný inzerát. Cílem majitele bylo postavit kvalitní domovy a ve spolupráci se studiem ATELIER 38 vytvořil devět rodinných domů, které prodáváme formou dlouhodobého pronájmu s převodem do osobního vlastnictví. Protože jsou fakt skvělé, čtyři už jsou pryč. Zbývá pět. Jak to myslíme s tím pronájmem a převodem? Je to jednoduché. Prvních deset let jste v nájmu a splácíte formou nájmu kupní cenu. Potom vám dům převedeme do osobního vlastnictví a pokračujete ve splácení zbylé části kupní ceny už jako majitelé. Kdyby se něco pokazilo, můžete dům vždy podnajmout. Domy o celkové užitné ploše 194, 81 m2 mají jedno podzemní a dvě nadzemní podlaží. Sice tady nenajdete bunkr, ale první podzemní podlaží tvoří prostorná garáž o velikosti 41 metrů čtverečních s elektrickými vraty. Zároveň je zde umístěno technické srdce domu (rozvaděč elektřiny i datových, televizních či satelitních služeb, bojler atp.). Mě nejvíce baví hlavní obytný prostor. V pokojích se píšou úkoly nebo spí, ale v hlavní zóně se žije. A přesně tomu je 1. NP přizpůsobeno. Na 83 metrech čtverečních tady je jídelna pro osm lidí, vybavená moderní kuchyně, obývací pokoj se vstupem na terasu, jedna ložnice a koupelna se sprchovým koutem. S tímto prostorem se dá skvěle pracovat a jak to může vypadat, vidíte na fotkách nebo na videu. Jeden z domů mám na ukázku plně vybaven a vaše představa na prohlídce bude o to jasnější. Nahoře jsou tři pokoje, koupelna s vanou, sprchovým koutem a terasa s přístupem ze všech místností. Krásně tam zapadá slunce. Celek dotváří zahrada s kvalitní pergolou, kde je osazena elektrická markýza a také sklad na zahradní náčiní se zabezpečením. Všechny domy jsou vybaveny elektrickými roletami, rekuperací, klimatizacemi, elektrickým podlahovým vytápěním s termostaty v každém pokoji, alarmem Jablotron, pergolami s elektrickou markýzou, zařízenými kuchyněmi a vestavěnými skříněmi. Domy jsou postaveny ve vysokém standardu a energetické třídě A. Protože prodáváme tyto domy formou dlouhodobého pronájmu s následným převodem do osobního vlastnictví nepotřebujete se trápit s neřešitelnými podmínkami hypoték. Před nastehováním složíte nájmy za první kvartál a jistotu ve výši tří měsíčních nájmů. To vše v dnešní době dává jedinečnou možnost pořízení vlastního, nového a kvalitního bydlení. Tak hurá do toho. prodej formou dlouhodobého pronájmu s převodem do vlastnictví Třída energetické náročnosti: A - mimořádně úsporná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 10 500 000 Kč
Prodej novostavby rodinného domu 3+kk, Drnov okr. Kladno
Zprostředkuji exkluzivní prodej novostavby rodinného domu 3+kk na pozemku o výměře 1102 m2 v obci Drnov okr. Kladno. Dům je řešen velice moderně se zaměřením na praktičnost a úsporu nákladů na energie. Byl zkolaudován v roce 2022. Jedná se o přízemní rodinný dům, kde se nachází vstupní hala, technická místnost, šatna s vestavěnou skříní, prostorná koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, dvě ložnice a obývací pokoj propojený s kuchyní. Vytápění domu zajišťuje tepelného čerpadla, jež slouží i k ohřevu vody, elektřina 220/380V, dům je napojen na městkou vodu a kanalizaci, u domu je jímka na dešťovou vodu, určená ke splachování WC a zalévání zahrady. V celém domě je podlahové topení. V domě zůstane vybavení, které je součástí kupní ceny kuchyňská linka včetně spotřebičů, jídelní stůl, sedací souprava, obývací stěna, TV, postel K domu náleží prostorná zahrada s krásným výhledem do zeleně, kde je možnost příjemného posezení, dále k domu přiléhá dvou garáž. Vzhledem k atraktivitě lokality, doporučujeme prohlídku domu. Obec Drnov je velmi klidnou lokalitou ideální pro rodinné bydlení. Občanskou vybavenost najdeme v obci Žižice, kde je základní občanská vybavenost, např. mateřská školka, základní škola je v nedaleké Zvoleněvsi (cca 5 min. autem), kompletní občanská vybavenost najdeme ve Slaném, Kladně, Kralupech nad Vlt. V okolí Drnova je krásná příroda a několik rybníků. Pro milovníky golfu cca 5 min. od domu je golfové hřiště v obci Beřovice. Výborné spojení na Prahu, autem do Prahy cca 20 min., Ústí nad Labem cca 30 min., dálnice D8 v blízkosti domu, letiště Václava Havla cca 20 min. Dům je možno financovat hypotékou, kterou Vám v případě Vašeho zájmu zdarma vyřídíme. Pro bližší informace či prohlídku kontaktujte makléřku. Třída energetické náročnosti: B - velmi úsporná (dle ) Cena: 9 690 000 Kč
Prodej řadového rodinného domu 3+1, 210 m², Jedlová
Prodej řadového rodinného domu 3+1 v obci Jedlová, 6 km od města Polička. Celková plocha pozemku včetně zahrady je 210 m². Dispozice přízemí: vstupní zádveří, chodba, prostorný obývací pokoj, kuchyň s jídelním koutem a spíží, samostatné WC, komora, technické zázemí; patro: chodba, koupelna s WC, dětský pokoj, ložnice, pracovna a půdní prostor. Severní stěna domu zateplena. Střecha vyměněna před cca 8 lety. Napojeno na vodovod, kanalizaci a elektřinu. Plyn cca 10 m od domu. Udržováno ve slušném technickém stavu. K domu náleží prostorná garáž za domem a zahrada pro vybudování venkovního posezení nebo zeleninových záhonků o celkové ploše 110 m² Obecní přístupová cesta. Lze využít k bydlení nebo jako investici na pronájem. Více informací a domluvení termínu prohlídky u makléře. Lokalita: Jedlová u Poličky Evidenční číslo: 827427 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná