inzerce, prodej, prodám, bazar

Predam

Kategorie: Drobní savci

Predám činčili samycky snimi aj klietku a potravu kontakt sprava alebo mail ďakujem
Predam
Podobné inzeráty
Predam
Predám činčili jedna má 5 rokov a druhá 4 predám snimi klietku a potravu oby dve sú samycky kontaktovať sms alebo mail určite sa dohodneme máme na ne čas už
Predám T4 krabice
Dobrý deň. Predám 770 ks krabíc vo výbornom stave, bez prasklín. Sú umyté a pripravené na predaj. Viac info poskytnem mailom, alebo telefonicky. Prosím, kontaktujte ma iba vážni záujemcovia.
Činčili
Predám činčili jedna má 5 rokov a druhá 4 predám snimi klietku a potravu oby dve sú samycky kontaktovať sms alebo mail
Ježek bělobřichý  s PP
Dobrý den, prodávám z nedostatku času tady zde Káju, je přítulná, roztomilá a hodná. Přidám tulipytlík a rád poradím s případnou ubikací. Kája je narozena 5.3.2022 nikdy neměla děti (nenechal jsem ji nikdy připustit) papíry od káji předám buď online nebo papírově. osobní předání možné nebo přes dopravce :)
Plastbox Duna Multy
V super stavu. Předám čistou a vydesinfikovanou klec. Používaná krátce. Ideální ubykace pro křečky, pískomily nebo jedno morče. Nabízím i kompletní vybavení pro křečka, viz moje inzeráty. ROZMĚRY KLECE: délka 71 cm šířka 46 cm výška 31,5 cm výška vany 15 cm Osobní odběr v obci Bykoš (Středočeský kraj) nebo v OC Šestka (Praha 6, Fajtlova ulice)
Samec potkana
Daruji samečka potkana jménem Remy. Okolo 2. měsíců starý, pořídila jsem si ho ze zverimexu. Z důvodu alergie ho nemůžeme dále mít. Předám pouze do dobrých rukou, NE na zkrm!!