inzerce, prodej, prodám, bazar

Predám dizajnové držiaky na bajk CYCLOC ENDO

Kategorie: Ostatní cyklistika

Predám 2ks dizajnových držiakov na bicykel CYCLOC ENDO bielej farby. Kúpil som ich, ale nakoniec nepoužil. Úplne nové a nepoužité, zabalené. Pôvodná cena: 59€/ks. Nová cena: 39€/990CZK/ks, 70€/1750CZK/2ks.

- materiál: recyklovaný plast
- balenie: držiak a podložka pod druhé koleso
- hrúbka: 32 mm v zloženom stave
- rozmery: 95 x 32 x 36 mm
- nosnosť: maximálne 18 kg

píšte na michaldaniel1988@
Predám dizajnové držiaky na bajk CYCLOC ENDO
Podobné inzeráty
Designový držák CYCLOC na kolo na zeď nepoužitý
Nový nepoužitý držák na kolo značky CYCLOC HERO black. K zavěšení kola na zeď horizontálně za pedál. Vhodné pro silniční, horská, městská kola i fatbike. Pravá či levá orientace, kompatibilní s klasickými pedály, SPD, Look i Speedplay. Osobní předání Vysoký Újezd nebo Uhříněves, zaslání zásilkovnou 79 Kč.
Bajk
Prodám bajk pouze volat
Držák na kolo CYCLOC SOLO zelený
Prodám použitý designový držák pro kolo v zelené barvě. Vlastnosti: * vodorovné nebo svislé zavěšení kola * možnost natočení držáku podle sklonu rámové trubky * kontaktní plochy držáku z měkké gumy * podložka v barvě držáku pro použití kol s širokými řidítky * možnost uložit si příslušenství uvnitř držáku * možnost uzamčení kola k držáku Součástí dodávky není materiál pro upevnění ke stěně. V případě dotazů mě, prosím, kontaktujte.
Detske kolo Rascal 14”
Ultralehke detske kolo Rascal 14 (5,5 kg!), jezdeno dve sezony. Idealni prvni bajk pro budouci cyklisticke sampiony. Bezne opotrebeni, polepy proti odreni. Plne funkcni a pripraveno k provozu. K videni v Brne-Kralove Poli.
BMX
komponenty na bajku: Rám: Federal Stevie Churchill “21” Vidlica: odyssey Hlavové zloženie: primo Predstavec: Shadow top load Riadítka: Stranger “8,5” Gripy: Shadow Šimon B. Kľuky: Fiend Prevodník: Federal Reťaz: Shadow Pedály: Shadow Stredové zloženie: Animal Sedlovka: Rant Sedlo: Federal Predné koleso Ráfik: Eclat Náboj: Eclat Guardy: Eclat Výplet: Eclat Pegy: Eclat Plášť: Shadow Šimon B. Zadné koleso Ráfik: Shadow Náboj: Shadow raptor Guardy: Shadow a primo Výplet: Shadow Pegy: primo Plášť: Shadow Šimon B. Bajk je pripravený na jazdenie, netreba nič meniť kupovať. Treba vyskúšať, príď sa povoziť. Osobný odber - Hodonín Cena 800€
Predam TACX FLUX S SMART
Predam TACX FLUX S SMART velmi malo pouzivany, super stav.