inzerce, prodej, prodám, bazar

Predám nový klarinet B ladenie- Bufet Crampon Paris R 13

Kategorie: Dechové nástroje

Predám nový klarinet B ladenie- Bufet Crampon Paris R 13- Francúzky systém, komplet s príslušenstvom, tak ako vidíte na fotografiách. Záruka 24 mesiacov.
Krásny zvuk, rýchla odozva, čistá intonácia.
V cene:
2 x nový súdok
5 x nové plátky
1 x loj na mazanie korku
4 kusy lepka na hubicu
1 pár nové rukavice
1 luxusný kufor
Nastaviteľná palcová opierka!!!
Nádherne vypracovanie, luxusný kufrík v cene, krásny zvuk, ideálny osobný odber, pošlem aj dobierkou. Poštovné a balné v cene.
Cena: 440,- Euro
Predám nový klarinet B ladenie- Bufet Crampon Paris R 13
Podobné inzeráty
Klarinet Buffet Crampon
E11 Buffet Crampon koupený nový před cca 10 lety. Dřevo a korek v naprostém pořádku. Mechanika plně funkční, ale na některých místech zoxidované stříbro. Podlepky opotřebované úměrně stáří, ale stále těsní a na klarinet se dá normálně hrát. Součástí je hubička Vandoren B40 a původní hubička Buffet Crampon, která nikdy nebyla použita. Baťůžek k nástroji s dalšími dvěma kapsami na noty a příslušenství. Při koupi byl vybírán z několika kusů a má hezký zvuk. Vhodný model pro sudenty nebo občasné domácí hraní.
Buffet Crampon B12 Klarinet
Prodam Bufet Crampon B12 Klarinet
klarinet BUFFET Evette
Prodám dřevěný klarinet jednoho z nejlepších výrobců Buffet Evette. Ne made in Germany, ne Sponsored by Buffet, ne Buffet&někdo - ale Paris Evette France Made by Buffet Crampon. Krásný měkký a sytý barevný tón. Slušný tón vyloudí i začátečník. Klarinet ve výborném stavu pouze kufřík je z venku poškozený - zevnitř v pořádku. Příslušenství - utěrka, čistící vymeták, mazadlo a impregnační olej. Předání Praha 4 nebo Průhonice
Predám nový klarinet B ladenie-Selmer Aristocrat 601
Predám nový klarinet B ladenie-Selmer Aristocrat 601- Francúzky systém, komplet s príslušenstvom, tak ako vidíte na fotografiách, krásny zvuk pošlem aj dobierkou. Poštovné a balné v cene. Pri osobnom odbere, dohoda možná zľava!!! 440 Hz nový súdok Kontakt: 0905/397 422 420,- Euro
B klarinet Cabart Paris
Ponúkam B klarinet francúzskej značky Cabart (vyrábali profesionálne klarinety, hoboje, v 70tych rokoch ich kúpila nejaká väčšia firma). Plne funkčný, po generálke od "vintage clarinet doctor", drevo v perfektnom stave bez prasklín, výborný zvuk aj ladenie. Pôvodný kufor. Na vyžiadanie môžem zaslať audioclip.
B - Klarinet BOOSEY & HAWKES + hubička  VANDOREN V-360
Prodám B - Klarinet BOOSEY & HAWKES , model EMPEROR-drevo bez prasklán,malo hraný nástroj,plne hratelný swtav + hubička VANDOREN V-360 a kufor Buffet Crampon.