inzerce, prodej, prodám, bazar

Predám vláknové žiarovky

Kategorie: Svítidla, Lampy

Predám rôzne nepoužívané vláknové žiarovky (Edisonové) klasické číre aj bodové mliečne (typ E27 a E14, rôzne Watty).

Mám už iba:

25 Watt - 23 kusov (Číra) Závit: E-27

40 Watt - 10 kusov (Mliečna, bodová) Závit: E-27


Ostatné predané:

100 Watt - 1 kus (Číra) Závit: E-27

60 Watt - 9 kusov (Číra) Závit: E-27

60 Watt - 1 kus (Mliečna) Závit: E-27

40 Watt - 11 kusov (Číra) Závit: E-27

40 Watt - 2 kusy (Číra, sviečková) Závit: E-14

25 Watt - 5 kusov (Číra, sviečková) Závit: E-14

25 Watt - 5 kusov (Mliečna, sviečková) Závit: E-14

V prípade záujmu píšte nižšie na e-mail.
Predám vláknové žiarovky
Podobné inzeráty
Predám bodovú lampu s 3 svietidlami
Predám hnedú bodovú lampu s 3 nastavieľnými svietidlami pre žiarovky E27 - max. 60 Wattov - buď pre Edisonové vláknové žiarovky - klasické a bodové alebo aj pre novšie šetriace LED žiarovky. Svietidlá sú kovové, ostatné časti umelá hmota. Vhodné napr. na bodové nasvietenie priestoru, obrazov, nábytku atď. Píšte na formulár nižšie...
Žiarovky Philips GU01 všetko za 5,- Euro/ nové
Predám žiarovky značky Philips, model GU01, žiarovky sú nové, nepoužívané, otiginál. Žiarovky majú svietivosž 50 Wattov, 330 lumen, ECO Halogen, 230 V, biele svetlo teplé. Balenie obsahuje 3 kusy. K baleniu dám GRÁTIS ešte jednu žiarovku model GU01 v hodnote 6,99,- Euro. Cena v obchode za balenie je 25,- Euro, cena na intrenete 15,- Euro, moja cena za všetko, balenie 3 kusy + jeden kus GRÁTIS je 5,- Euro. Pozrite aj moje ostatné ponuky. Do Česka posielam na dobierku poštou alebo kuriérom.
Žárovky Tesla
Kúpim do zbierky obyčajné staré československé, ale aj české a slovenské žiarovky Tesla (aj 5000 alebo 2500 hodinové, dlhá životnosť), sovietske žiarovky Razno a akékoľvek žiarovky z bývalého východného bloku. Rumunské žiarovky Romlux( hlavne 75 W), nemecké Narva a pod. Číslo je vymyslené. PLATÍ DO ZMAZANIA !
Predám farebné bodové 60 W žiarovky
Predám 4 farebné bodové vláknové 60 Wattové žiarovky (závit E-27) vhodné napr. na nasvietenie diskogule alebo priestoru. Píšte na formulár nižšie...
Predám vianočné farebné svetlá na stromček - 100 žiarovkové
Predám nepoužívané elektrické vianočné farebné svetlá na stromček - 100 žiarovkové + 2 náhradné (vláknové žiarovky, príjemné teplé klasické farby, nie ostré blikajúce krikľavé LED-ky). Certifikované s hrubými káblami a objímkami. Vhodné aj na vyšší vianočný stromček cca 2,2 m. V prípade záujmu píšte na formulár (e-mail) nižšie.
Predám vianočné svetlá Zlatokov - Aladin
Predám vianočné retro svetlá na stromček značky Zlatokov - Aladin. Reťaz má 12 žiaroviek + 2 náhradné žiarovky (20 Voltové). Objímky sú pre 20 V žiarovky typu Aladin, Calla (Zvonček), Diana, Hríbik, Jela, Krystal, Limba, Narcis, Perla, Reflex, Snehuliak, Stromček, Šiška, ktoré sa dajú kúpiť ako náhradné na bazoši alebo v e-shopoch na internete a každý rok si môžete v reťazi meniť rôzne typy žiaroviek... V prípade záujmu píšte na formulár (e-mail) nižšie.