inzerce, prodej, prodám, bazar

PŘENECHÁM PROMÁJEM ZAVEDENÉ PRODEJNY TOČENÉ ZMRZLINY

Kategorie: Hotely, penziony, restaurace

ZA ODSTUPNÉ PŘENECHÁM ZAVEDENOU PRODEJNU TOČENÉ ZMRZLINY, CUKROVINEK, BALENÝCH NÁPOJŮ, KÁVY.
MOŽNOST ROZŠÍŘENÍ SORTIMENTU. PRODEJNU PROVOZUJI JEDENÁCTOU SEZÓNU. PŘENECHÁVÁM Z DŮVODU DŮCHODOVÉHO VĚKU.
VOLEJTE PROSÍM ODPOLEDNE
PŘENECHÁM PROMÁJEM ZAVEDENÉ PRODEJNY TOČENÉ ZMRZLINY
Podobné inzeráty
Přenechám pronájem zavedené restaurace
Přenechám pronájem zavedené restaurace ve Vysoké nad Labem. Restaurace kompletně zařízená a vybavená, se zrekonstruovaným sálem pro cca 200 lidí. V restauraci 40 míst. Letní terasa, parkoviště. Nulové odstupné, pouze odkoupení zařízení a vybavení. Možno ihned provozovat. Více info telefonicky nebo osobně.
Prodej zavedené restaurace ve Zdounkách u Kroměříže
Prodej zavedené restaurace ve Zdounkách u Kroměříže o CP 2.247m2 Ve výhradním zastoupení majitele nabízím prodej zavedené restaurace s vlastním parkovištěm, venkovním posezením, komerčním a vlastním bydlením a zahradou s možností rozšíření stávajícího stavu. Restaurace je v současné době plně funkční a navštěvovaná jak turisty tak i místními návštěvníky. Přes týden kuchyně chystá obědy na rozvoz i každodenní polední menu pro své hosty, kteří se do restaurace vydají za skvělým jídlem. Restaurace je také vyhlášena svými vynikajícími steaky. Restaurace má salónek kde je až 60 míst a pivnici, která nabízí až 64 míst k sezení. V teplých dnech je možno posedět na zastřešené zahrádce. Díky rekonstrukci střechy, na levé straně budovy, započalo zbudování podkrovního bydlení. V pravé části budovy se nachází zbudované tři pokoje + sprchový kout a WC, které slouží jako ubytování pro turisty, kteří obec pravidelně navštěvují. Budova prošla před 5 lety rekonstrukcí včetně nové střechy a venkovního posezení. Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mne kontaktovat a vše si domluvíme. REALITY Martinovičová tel. +420 7
Obecní hospoda s bytem
Obecní hospoda v Myštěvsi k pronájmu. Jedná se o velmi zachovalý objekt. Hospoda leží na hlavním tahu z Nového Bydžova do Hořic a na křižovatce směr Petrovice a Hradec Králové. Vede tudy několik cyklistických tras. Je 20km od Hradce Králové, 25km od Jičína, 9km od Nového Bydžova a 10km od Hořic. Vedle obce je velké golfové hřiště. Do objektu se vchází centrální chodbou, ze které můžete vstoupit do prostoru hospody s výčepem, kde jsou stoly a další místnost, která sloužila jako salónek. Z chodby můžete vstoupit do velikého sálu s pódiem, kde se konají společenské akce a hraje divadlo. Z chodby se taktéž vchází na WC. Součástí budovy je i byt, do kterého se vchází z prostoru dvora, který je taktéž součástí nájmu. Na dvoře se nachází stodola a venkovní posezení s výčepem a prostorem pro prodej točené zmrzliny. Vytápění restaurace je zajištěno krbovými kamny na dřevo a byt je vytápěn kotlem na dřevo/uhlí.
Foodtruck na cyklostezce
Pronajmu vybavený karavan na prodej zmrzliny v zahradě na cyklostezce Greenway Jizera v oblasti Malá Skála - Křížky. Podmínkou je velkoobchodní odběr naší řemeslné zmrzliny. Karavan je vybaven vitrínou na zmrzlinu, lednicí na nápoje, dřezem a umyvadlem s teplou a studenou vodou. Je možné zapůjčit také vybavení na výrobu vaflí na špejli.
Foodtruck na cyklestezce
Pronajmu vybavený karavan na prodej zmrzliny v zahradě na cyklostezce Greenway Jizera v oblasti Malá Skála - Křížky. Podmínkou je velkoobchodní odběr naší řemeslné zmrzliny. Karavan je vybaven vitrínou na zmrzlinu, lednicí na nápoje, dřezem a umyvadlem s teplou a studenou vodou. Je možné zapůjčit také vybavení na výrobu vaflí na špejli.
Prodej zavedené restaurace, Mnichovice u Říčan
Prodej zavedené restaurace Hospůdka u Koupadla v Mnichovicích u Říčan, okres Praha východ. Restaurace se nachází přímo na proti koupališti v obytné zóně, ale zároveň v krásné přírodě. Kapacita je 90 míst, vybavení restaurace je kompletní a je připravena ihned k provozování. Kuchyně je vybavena základním vybavením pro přípravu a výdej jídla. Nemovitost byla rekonstruována, nové zateplení a sociální zařízení, nové podlahy. Vytápění je plynovým kotlem. Zahrádka o velikosti 200 m2 je pronajímána od města Mnichovice na základě nájemní smlouvy na dobu neurčitou. Samotná výměra restaurace je 125 m2 a je napojená na všechny inženýrské sítě. V Mnichovicích je veškerá občanská vybavenost. Doporučujeme prohlídku nemovitosti.