inzerce, prodej, prodám, bazar

Přenechám pronájem zavedeného baru

Kategorie: Hotely, penziony, restaurace

Přenechám pronájem zavedeného baru v Praze - Černý Most - ulice Maňákova. Více informací telefonicky nebo osobně.
Přenechám pronájem zavedeného baru
Podobné inzeráty
Pronájem, zavedený koktejlový bar, 222 m2 - Praha - Nové Měs
Ev.č. 08529110 Pronájem zavedeného koktejlového baru v centru Prahy kousek od Národní třídy a Národního divadla. Vyhlášené koktejly, stálá klientela, unikátní místo, exkluzivní vybavení, to je jen malý výčet hlavních předností tohoto baru. Díky širokým zdem, kvalitním oknům a úsporným spotřebičům vč. kompletního osvětlení v LED jsou náklady na energie i v dnešní době nízké. Skládá se ze 2 místností v přízemí a hezkého sklepního prostoru, který se nyní využívá pro soukromé a VIP akce - má vlastní bar. Prodává se celá společnost, která byla založená pouze pro provoz baru. Nájemní smlouva s majitelem budovy je na více než 10 let dopředu, nájemné činí 67 600 Kč/měsíc. Prohlídky jsou možné pouze po předchozí dohodě s makléřem, kontaktujte mě kdykoliv. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: plus cena za prodej s.r.o., bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Odstoupím nájem zavedeného bistra v Kyjově
Odstoupení zavedeného bistra v Kyjově. Z důvodu stěhování do větších prostor odstoupíme pronájem zavedeného bistra Prostě BURGER v Kyjově na velmi frekventované ulici směrem k autobusovému nádraží. Za odstoupení inventáře a klientely požadujeme odstupné. Pro bližší informace zanechte vzkaz v poptávkovém formuláři.
Prodej restaurace 147 m², Kraslice, ul. nám. T.G.M
Nabízíme Vám prodej zavedeného sportovního baru, jehož nedílnou součástí je byt o dispozici 1+kk v centru města Kraslice, nedaleko hranic s Německem. Sportbar dlouhodobě spolupracuje se šipkařským klubem, jehož členové tvoří stálou klientelu a to i ze sousedního Německa. Velkou bonitou tohoto baru je i zavedená sázková kancelář, která je hojně využívána. Bar je plně vybaven se sociálním zařízením a zázemím pro personál a je připraven k vašemu okamžitému startu nového podnikání. Před barem je menší terasa s roletou s příjemným posezením na náměstí města Kraslice. Byt se nachází v zadní části nemovitosti, přistup do něj je možný, jak přímo z baru, tak i samostatným vchodem z parkoviště za domem. Byt nabízí plnohodnotné, komfortní bydlení a je též plně vybavený. Nespornou výhodou je možnost koupě na splátky, informujte se o této možnosti u makléře.. Topení a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Pokud Vás zaujala tato ojedinělá nabídka, tak nás kontaktujte ještě dnes. Lokalita: nám. T. G. Masaryka, Kraslice Evidenční číslo: 829154 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Pronájem baru Co Kdyby, 192 m², Ostrava, ul. Porubská
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory zavedeného a oblíbeného podniku "Co kdyby" v Ostravě - Porubě na ulici Porubská. Součástí nabídky přenechání pronájmu je i možnost předání know how, odkoupení vybavení a odkoupení zásob baru za dohodnutou cenu. Bar disponuje vnitřními prostory o velikosti cca 162 m² pro 75 sedících hostů a venkovní zahrádkou o rozloze 30 m² pro 20 lidí. Využijte možnost prohlídky. Čas a den si rezervujte předem. Pro více informací kontaktujte makléře. Lokalita: Porubská, Poruba Informace o ceně u makléře Evidenční číslo: 820141 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Přenechám do nájmu prostor za odstupné
Přenechám za odstupné prostor na adrese Libušina třída 2, Brno - Kohoutovice. Minimálně 20 let se zde nachází sport bar a bývalá herna. Bar má wc, zadní prostory, bar a cca 30 m2 prostor k sezení a zábavě. Celková plocha je přes 100m2. Bar je v nájmu a nachází se u nákupního střediska Lipsko, hned u zastávky 37. Částka celkem za pronájem, vodu, elektřinu a teplo je cca 35 000 Kč za měsíc. Jedná se o prostor který má zřízené vlastní topení. Přenechám za odstupné 200.000,- Kč včetně veškerého zařízení .Při rychlém a slušném jednání jsem ochotna se domluvit i na slevě. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat na tel čísle .
Pronájem restaurace 120 m²
Přenechání nájemní smlouvy zavedeného baru - Praha - Vinohrady Dovolujeme si Vám nabídnout postoupení nájemní smlouvy na zavedený bar v lokalitě pražských Vinohrad. Tematický interiér v motorkářském stylu nabízí 40 míst k sezení na ploše 120 m². Dalších 25 míst poskytne venkovní předzahrádka. Samozřejmostí je kuchyňka a přípravna. Bar získal vysoký rating na Tripadvisoru 5.0 a Googlu 4.9. Bar se nachází ve frekventované části Prahy, na rozhraní Vinohrad a Žižkova, nedaleko náměstí Jiřího z Poděbrad, nebo fotbalového stadionu Viktoria Žižkov. Moto Burger Bar je umístěn v přízemí budovy s vchodem přímo z ulice. Měsíční nájemné činí 25 000 Kč, zálohy na služby jsou ve výši 12.050 Kč/měsíc. Za rozběhnutý byznys, rekonstrukci prostoru a veškeré kompletní vybavení, včetně nábytku, nádobí, spotřebičů atd. bude požadováno přiměřené odstupné. K ukončení činnosti dochází ze zdravotních důvodů. Bar je připraven k okamžitému převzetí a pokračování v činnosti.