inzerce, prodej, prodám, bazar

Přeprava koní ČR/EU - Tábor

Kategorie: Koně - služby

Nabízím přepravu nejen koní po celé České republice a EU. Výjezdním místem je Bechyně, okres Tábor, případně Lipno nad Vltavou, Český Krumlov. Nabízím bohaté a letité zkušenosti s přepravou zvířat, certifikát na přepravu zvířat je samozřejmostí (Typ 2), přepravovaní koně jsou pojištěni.

- Možnost přepravy 1-2 koní, přepravník je vybaven kamerovým systémem pro lepší kontrolu koní během jízdy, možnost zapůjčení transportek a dek

- Vlek má speciální úpravu pro převoz klisen s hříbaty, odstavených hříbat apod. Velký a bezpečný Ifor Williams

- Poskytujeme i poradenství a dopravu problemových koní

- Nabízíme i možnost dlouhodobé spolupráce za zvýhodněné ceny

- Výuka i převoz problémových koní

- Zahraniční cena dohodou

- Pronájem řidiče a čekání na závodech, cena dohodou

- Přeprava doprovodných osob zdarma

- Pro nestandartní přepravy (hospodářská zvířata) volejte

NONSTOP POHOTOVOST PRO JÍZDY NA KLINIKY

Více:

Přeprava koní ČR/EU - Tábor
Podobné inzeráty
Přeprava koní 1-8 po EU
Nabízím přepravu koní po celé České republice a EU. Výjezdovým místem je Hradec Králové. Nabízím bohaté a letité zkušenosti s přepravou zvířat, přepravujeme koníky po celé ČR a EU, certifikát na přepravu zvířat je samozřejmostí a veškerá povolení včetně Eurolicence pro nakládní dopravu. - Možnost přepravy 1-8 koní, přeprava možná transportními auty a s přpravníky na koně . Auta jsou vybavena kamerovým systémem pro lepší kontrolu koní během jízdy. Větracím systémem a klimatizací. Dále také hřebčí přepažky. GPS lokátorem, teplotními čidly, UV osvětlení, noční osvětlení, pravocní světla jak na Vleku tak autě na noční vykládání, nakládání, jedno z néjlepe upravených souprav pro přepravu koní v ČR, dále jeden nejlepší a nejmodernejší vleku MTM a Ifor Williams HB 511 vleky vybaveny kamerovým systémem větraky a klimatizací. a Další různé vychytávky pro co Nejlepší komfort vaších koní na Cestách. - Poskytujeme i poradenství a přepravu problemových koní. - Pravidelné trasy 2x do Měsíce ČR - NL - Nabízíme i možnost dlouhodobé spolupráce za zvýhodněné ceny. - Výuka i přeprava problémových koní - Přeprava balíků sena - Přeprava kočárů i s koníky - Přeprava hospodářských zvířat - Zahraniční cena dohodou - možnosti spolujízd vytežovací cesty - Pronájem řidiče a čekání na závodech, cena dohodou - Přeprava doprovodných osob zdarma. - Pravidelná trasa ČR - HOLANDSKO Více: a-Kon%C3 %AD-HK-763318/
Koňský tábor, Tábor pro malé kutily, Králičí hop
Tábory 2023 Již je spuštěno přihlašování na naše tábory a termíny se plní. 1. Tábor na koni "Prázdniny v sedle" - 5 turnusů 2. Technický tábor pro malé kutily - 1 turnus 3. Králičí hop - 2 turnusy Více informací a přihlášky najdete na Prázdniny v sedle: Jedná se o menší tábor rodinného typu určený pro děti od 8 do 15let, kteří mají rádi koně a chtějí se něco naučit či zdokonalit jak v péči o koně tak v jízdě na koni. Hlavní náplní je samozřejmě jezdecký výcvik a péče o koně. Děti se budou učit práci s koněm ze země i ze sedla, čistit, sedlat, krmit, kydat. Denně budou jezdit na koni, a to buď na jízdárně, v kruhovce nebo se půjde na vyjížďku do terénu. Děti budou v pondělí rozděleny do skupin dle svých schopností v jízdě na koni a výcvik bude probíhat každý den (po až pá) dopoledne i odpoledne se zkušenými instruktory (kromě středy, kdy je naplánovaný výlet a jezdit se bude jen jednou denně). Můžete se také těšit na různé hry, soutěže, celotáborovou hru, výlet, koupání, táborák, diskotéku a hobby závody. Technický tábor pro malé kutily: Jedná se o menší tábor rodinného typu určený pro děti od 9 do 15let, kteří se chtějí něco naučit, se zájmem o motorovou techniku, elektriku, elektroniku a práci se dřevem. Cílem tábora je naučit děti základní znalosti těchto řemesel (tj. truhlářství, strojnictví, automatizace, elektro). Děti se také seznámí se zemědělskou technikou, starší se mohou naučit tuto techniku používat. Výuka bude probíhat teoretickou a hlavně praktickou formou s vedoucím s mnohaletou praxí v oboru. Děti si také samy něco vyrobí a odnesou domů. Můžete se těšit také na výlet, různé hry, soutěže, celotáborovou hru, koupání, táborák, diskotéku. Králičí hop: Jedná se o menší tábor rodinného typu určený pro děti od 8 do 14let. Na programu bude hopkání s králíčky (intenzita hopkání bude přizpůsobena schopnosti králíčka), mazlení, děti se dozví i spoustu informací o chovu králíčků, králičím hopu, jak se správně starat o králíčka. Na konci tábora budou i malé závody. Dále bude možnost si zajezdit na koni (1x za turnus). Děti se také budou starat i o ostatní zvířátka na ranči. Na programu bude spousta zábavných her, celotáborová hra, výlet, táborák, koupání. Pokud by se chtěl někdo zúčastnit a nemá svého králíčka, je možné si králíčka u nás za poplatek půjčit. Letos se také můžete těšit na výlet do AQUACENTRA. Ubytování je zajištěno po dvou ve stanech s podsadou. Hygiena je zajištěna v koupelně, kde je sprchový kout s teplou vodou. Strava z domácí kuchyně je zajištěna 5xdenně (2x teplé jídlo) včetně pitného režimu po celý den.
Přeprava koní ČR a EU - Nonstop Bechyně
Nabízím dopravu nejen koní po celé České republice a EU. Výjezdním místem je Lipno nad Vltavou (Český Krumlov), případně Bechyně, okr. Tábor. Nabízím bohaté a letité zkušenosti s přepravou zvířat, certifikát na přepravu zvířat je samozřejmostí (Typ 2), přepravovaní koně jsou pojištěni. - Možnost přepravy 1-2 koní, přepravník je vybaven kamerovým systémem pro lepší kontrolu koní během jízdy, možnost zapůjčení transportek a dek - Vlek má speciální úpravu pro převoz klisen s hříbaty, odstavených hříbat apod. - Poskytujeme i poradenství a přepravu problemových koní - Nabízíme i možnost dlouhodobé spolupráce za zvýhodněné ceny - Výuka i přeprava problémových koní - Zahraniční cena dohodou - Pronájem řidiče a čekání na závodech, cena dohodou - Přeprava doprovodných osob zdarma - Pro nestandartní přepravy (hospodářská zvířata) volejte NONSTOP POHOTOVOST PRO JÍZDY NA KLINIKY Více: Aktuální ceny zde:
Přeprava koní ČR/EU - Český Krumlov
Nabízím přepravu nejen koní po celé České republice a EU. Výjezdním místem je Lipno nad Vltavou (Český Krumlov), případně Bechyně, okr. Tábor. Nabízím bohaté a letité zkušenosti s přepravou zvířat, certifikát na přepravu zvířat je samozřejmostí (Typ 2), přepravovaní koně jsou pojištěni. - Možnost přepravy 1-2 koní, přepravník je vybaven kamerovým systémem pro lepší kontrolu koní během jízdy, možnost zapůjčení transportek a dek - Vlek má speciální úpravu pro převoz klisen s hříbaty, odstavených hříbat apod. - Poskytujeme i poradenství a dopravu problemových koní - Nabízíme i možnost dlouhodobé spolupráce za zvýhodněné ceny - Výuka i převoz problémových koní - Zahraniční cena dohodou - Pronájem řidiče a čekání na závodech, cena dohodou - Přeprava doprovodných osob zdarma - Pro nestandartní přepravy (hospodářská zvířata) volejte NONSTOP POHOTOVOST PRO JÍZDY NA KLINIKY Více: Aktualnį ceny:
Přeprava koní ČR a EU - Nonstop Bechyně
Nabízím přepravu nejen koní po celé České republice a EU. Výjezdním místem je Lipno nad Vltavou (Český Krumlov), případně Bechyně, okr. Tábor. Nabízím bohaté a letité zkušenosti s přepravou zvířat, certifikát na přepravu zvířat je samozřejmostí (Typ 2), přepravovaní koně jsou pojištěni. Koncese a eurolicence. - Možnost přepravy 1-4 koní, souprava je vybavena kamerovým systémem pro lepší kontrolu koní během jízdy. - Souprava má speciální úpravu pro převoz klisen s hříbaty, odstavených hříbat apod. - Poskytujeme i poradenství a dopravu problémových koní - Nabízíme i možnost dlouhodobé spolupráce za zvýhodněné ceny - Výuka i převoz problémových koní - Zahraniční cena dohodou - Pronájem řidiče a čekání na závodech, cena dohodou - Přeprava doprovodných osob zdarma - bezpečný a pohodlný Peugeot Theault a velký prostorný vlek Ifor Williams HB511 - Pro nestandartní přepravy (hospodářská zvířata) volejte NONSTOP POHOTOVOST PRO JÍZDY NA KLINIKY Více:
Koňský tábor Úherce
Hledáte tábor kde se opravdu jezdí hodně na koni? Kde jízda na koních je hlavní náplní? Tak se podívejte na na rubriku Tábor fotografie a videa a na prezentační video Tábor je určen pro dívky 8-21 let. Začátečníky i pokročilé. Od neděle do neděle. S ubytováním v penzionu, strava 5x denně, jízda na koni 2x denně, závěrečné vystoupení, 16 dětí na turnusu, 17 koní ve stáji.