inzerce, prodej, prodám, bazar

Přeprava koní NONSTOP

Kategorie: Koně - služby

Nabízíme nonstop přepravu koní po celé ČR s vlekem značky IFor Williams vybavený kamerovým systémem, výškově nastavitelnými zábranami i pro malé koně, mříží mezi hlavami proti okusu, přední rampou pro snadné vystupování koně. Řidičské oprávnění sk. B+E, osvědčení pro řidiče přepravující živá zvířata. Nonstop pohotovost pro akutní převozy. Cena přepravy -17,- Kč/km. Minimální cena výjezdu je 1200 Kč, poplatek za čekání na závodech a jiných akcích 120,-Kč /hodina, čekání při vykládce a nakládce do půl hodiny neúčtuji, ujeté kilometry se počítají od místa výjezdu po konečný příjezd zpět.

Více informací či dotazy na telefonu 163 017 nebo
Přeprava koní NONSTOP
Podobné inzeráty
Přeprava koní 1-8 po EU
Nabízím přepravu koní po celé České republice a EU. Výjezdovým místem je Hradec Králové. Nabízím bohaté a letité zkušenosti s přepravou zvířat, přepravujeme koníky po celé ČR a EU, certifikát na přepravu zvířat je samozřejmostí a veškerá povolení včetně Eurolicence pro nakládní dopravu. - Možnost přepravy 1-8 koní, přeprava možná transportními auty a s přpravníky na koně . Auta jsou vybavena kamerovým systémem pro lepší kontrolu koní během jízdy. Větracím systémem a klimatizací. Dále také hřebčí přepažky. GPS lokátorem, teplotními čidly, UV osvětlení, noční osvětlení, pravocní světla jak na Vleku tak autě na noční vykládání, nakládání, jedno z néjlepe upravených souprav pro přepravu koní v ČR, dále jeden nejlepší a nejmodernejší vleku MTM a Ifor Williams HB 511 vleky vybaveny kamerovým systémem větraky a klimatizací. a Další různé vychytávky pro co Nejlepší komfort vaších koní na Cestách. - Poskytujeme i poradenství a přepravu problemových koní. - Pravidelné trasy 2x do Měsíce ČR - NL - Nabízíme i možnost dlouhodobé spolupráce za zvýhodněné ceny. - Výuka i přeprava problémových koní - Přeprava balíků sena - Přeprava kočárů i s koníky - Přeprava hospodářských zvířat - Zahraniční cena dohodou - možnosti spolujízd vytežovací cesty - Pronájem řidiče a čekání na závodech, cena dohodou - Přeprava doprovodných osob zdarma. - Pravidelná trasa ČR - HOLANDSKO Více: a-Kon%C3 %AD-HK-763318/
Přeprava koní ČR a EU - Nonstop Bechyně
Nabízím dopravu nejen koní po celé České republice a EU. Výjezdním místem je Lipno nad Vltavou (Český Krumlov), případně Bechyně, okr. Tábor. Nabízím bohaté a letité zkušenosti s přepravou zvířat, certifikát na přepravu zvířat je samozřejmostí (Typ 2), přepravovaní koně jsou pojištěni. - Možnost přepravy 1-2 koní, přepravník je vybaven kamerovým systémem pro lepší kontrolu koní během jízdy, možnost zapůjčení transportek a dek - Vlek má speciální úpravu pro převoz klisen s hříbaty, odstavených hříbat apod. - Poskytujeme i poradenství a přepravu problemových koní - Nabízíme i možnost dlouhodobé spolupráce za zvýhodněné ceny - Výuka i přeprava problémových koní - Zahraniční cena dohodou - Pronájem řidiče a čekání na závodech, cena dohodou - Přeprava doprovodných osob zdarma - Pro nestandartní přepravy (hospodářská zvířata) volejte NONSTOP POHOTOVOST PRO JÍZDY NA KLINIKY Více: Aktuální ceny zde:
Přeprava koní ČR a EU - Nonstop Bechyně
Nabízím přepravu nejen koní po celé České republice a EU. Výjezdním místem je Lipno nad Vltavou (Český Krumlov), případně Bechyně, okr. Tábor. Nabízím bohaté a letité zkušenosti s přepravou zvířat, certifikát na přepravu zvířat je samozřejmostí (Typ 2), přepravovaní koně jsou pojištěni. Koncese a eurolicence. - Možnost přepravy 1-4 koní, souprava je vybavena kamerovým systémem pro lepší kontrolu koní během jízdy. - Souprava má speciální úpravu pro převoz klisen s hříbaty, odstavených hříbat apod. - Poskytujeme i poradenství a dopravu problémových koní - Nabízíme i možnost dlouhodobé spolupráce za zvýhodněné ceny - Výuka i převoz problémových koní - Zahraniční cena dohodou - Pronájem řidiče a čekání na závodech, cena dohodou - Přeprava doprovodných osob zdarma - bezpečný a pohodlný Peugeot Theault a velký prostorný vlek Ifor Williams HB511 - Pro nestandartní přepravy (hospodářská zvířata) volejte NONSTOP POHOTOVOST PRO JÍZDY NA KLINIKY Více:
Přeprava koní ČR/EU - Český Krumlov
Nabízím přepravu nejen koní po celé České republice a EU. Výjezdním místem je Lipno nad Vltavou (Český Krumlov), případně Bechyně, okr. Tábor. Nabízím bohaté a letité zkušenosti s přepravou zvířat, certifikát na přepravu zvířat je samozřejmostí (Typ 2), přepravovaní koně jsou pojištěni. - Možnost přepravy 1-2 koní, přepravník je vybaven kamerovým systémem pro lepší kontrolu koní během jízdy, možnost zapůjčení transportek a dek - Vlek má speciální úpravu pro převoz klisen s hříbaty, odstavených hříbat apod. - Poskytujeme i poradenství a dopravu problemových koní - Nabízíme i možnost dlouhodobé spolupráce za zvýhodněné ceny - Výuka i převoz problémových koní - Zahraniční cena dohodou - Pronájem řidiče a čekání na závodech, cena dohodou - Přeprava doprovodných osob zdarma - Pro nestandartní přepravy (hospodářská zvířata) volejte NONSTOP POHOTOVOST PRO JÍZDY NA KLINIKY Více: Aktualnį ceny:
Přeprava koní ČR/EU - Tábor
Nabízím přepravu nejen koní po celé České republice a EU. Výjezdním místem je Bechyně, okres Tábor, případně Lipno nad Vltavou, Český Krumlov. Nabízím bohaté a letité zkušenosti s přepravou zvířat, certifikát na přepravu zvířat je samozřejmostí (Typ 2), přepravovaní koně jsou pojištěni. - Možnost přepravy 1-2 koní, přepravník je vybaven kamerovým systémem pro lepší kontrolu koní během jízdy, možnost zapůjčení transportek a dek - Vlek má speciální úpravu pro převoz klisen s hříbaty, odstavených hříbat apod. Velký a bezpečný Ifor Williams - Poskytujeme i poradenství a dopravu problemových koní - Nabízíme i možnost dlouhodobé spolupráce za zvýhodněné ceny - Výuka i převoz problémových koní - Zahraniční cena dohodou - Pronájem řidiče a čekání na závodech, cena dohodou - Přeprava doprovodných osob zdarma - Pro nestandartní přepravy (hospodářská zvířata) volejte NONSTOP POHOTOVOST PRO JÍZDY NA KLINIKY Více:
Certifikovaná přeprava koní/hospodářských zvířat
Bezpečná, certifikovaná (Typ 2) a cenou příznivá přeprava koní a dalších hospodářských zvířat. Moderní přepravník zn. WÖRMANN (Milano ALU) - Certifikát samozřejmostí (Schválení pro Typ 2 - lze ověřit pod číslem CZ 32905414) - Pojištění přepravovaných osob, věcí i Vašich zvířat je již započítané v ceně dopravy - Vždy čistý vlek před každou přepravou - Přívěs vhodně osvětlený jak nočním světlem, tak i jasnějším bílým pro pohodlné nastupování za tmy - Veškeré vybavení včetně náhradních ohlávek, vodítek, uspávacích past vždy s sebou - Kamerový systém pro neustálou kontrolu - Cesty a spolujízdy po celé EU za zvýhodněné ceny - naprostá DISKRÉTNOST - NONSTOP pohotovost pro výjezd na kliniky - Přeprava doprovodných osob ZDARMA - Možnost pronájmu řidiče a čekání, asistence na závodech - INDIVIDUÁLNÍ a PROFESIONÁLNÍ přístup • Výjezdové místo PLZEŇSKÝ KRAJ - Spálené Poříčí, Domažlice, Svržno • Cena za os. auto + vlek 15kč/km • Cena za pronájem řidiče 4kč/km • Cena za čekaní na závodech atd.: 200kč/hod (první hodina ZDARMA) Pro více dotazů a konzultací volejte/pište +420 koně , kone , přeprava , vlek , doprava , skot , kozy , ovce , krávy , dobytek , ovce