inzerce, prodej, prodám, bazar

Příbor na kempování - Salida Hirschhorn

Kategorie: Turistika, horolezectví


Sada příborů Boker Arbolito Salida se skládá z nože a vidličky, které jsou umístěny společně v kvalitní kožené pochvě. Praktická sada, která je kompletně ručně vyrobená v Argentině, se skvěle hodí na venkovní vaření, pikniky a podobně. Rukojeť je vyrobena z pravého jelena.

Typ: Kempování / piknik
Celková délka: 20,20 cm
Délka čepele: 10,30 cm
Hmotnost: 168,00 g
materiál čepele: 440A
Materiál rukojeti: jelen
Vyrobeno v: Argentina

Příbor na kempování - Salida Hirschhorn
Podobné inzeráty
Ultralehký expediční stan pro dvě osoby 1,7 Kg, 40 x 13cm
Dotazy rád zodpovím telefonicky - na sms nereaguji. ****inzerát platný do smazání***** Ultralehký expediční stan v nejnovějším provedení. Rozměry sbaleného stanu - 40 x 13 cm. Hmotnost: 1.7 kg (v závislosti na variantě sestavení, viz níže) Délka: 275 cm Šířka: 150 cm Výška: 100 cm Dvouplášťové: ano Nepromokavost tropika: 3000 mm Nepromokavost podlážky: 10000 mm Určení: expediční Počet osob: 2 S moskytiérou: ano Počet vchodů do stanu: 1 Obsah balení: Transportní obal, vnitřní část stanu (moskytiéra), vnější část stanu (plachta), dodatečná podlaha (stanová celta), tyčky, kolíky, provazy Hmotnosti stanu dle variability (Stan lze postavit více způsoby, kdy se výsledek liší stabilitou, komfortem ale i hmotností. V základním balení stanu jsou obsaženy všechny součásti pro vytvoření následujících sestav:): Odlehčená sestava bez dodatečné podlahy = 1,7 Kg Expediční sestavení s dvojitou podlahou pro kempování na skalách = 2 Kg (tropiko obsahuje vlastní podlahu, dodatečnou tak využijete pouze v případě kempování na skalách, kde by mohlo hrozit její poškození, jinak je dodatečná podlaha zcela nevyužitelná)
Příbor do přírody
Skládací, lehký nerezový příbor např. na čundr či do kempu. Nepoužitý. Osobní vyzvednutí, zaslání poštou či předání v centru Prahy. Email: lapodr@, na tel pouze sms!
Skládací příbor made in France
prodám nový nepoužitý skládací příbor, ve dřevě, vyrobeno ve Francii, na dobírku neposílám, po domluvě dovezu po Praze a okolí
Nový Turistický Multifunkční příbor s pouzdrem rocktrail
Nový Turistický Multifunkční příbor s pouzdrem rocktrail. Jde rozdělit na lžíci nůž malou lžičku vidličku otvírák na konzervy a vývrtku pouzdro jde dát za opasek
Turistický příbor
Nerezový turistický příbor , nový nepoužitý
Spacák Campgo Makara (Alza)
Prodám tento příjemný spacák z Alzy, použit párkrát v létě při kempování. Důvod prodeje: pořízení kvalitnějšího.