inzerce, prodej, prodám, bazar

Příčníky (zahrádka/nosič) na VW Passat B5

Kategorie: Příslušenství

Prodám uzamykatelné příčníky na střechu pro Passat B5. Údajně by měly sedět i na Passat B5.5 a Škoda Superb I. Za ta léta používání jsou opotřebované, ale stále funkční. K příčníkům mám 2 klíče.
Jedná se o hliníkový profil s drážkou s gumovým pásem (místo pásu je možné do drážky po gumě vložit úchyt pro různé typy nástavců a držáků). Uchycují se na střechu a pod dveře - snadné a rychlé upevnění pomocí imbus klíče.
Předání je možné ve Smečně nebo v Kralupech nad Vltavou. Případné odeslání přepravní službou je nutné předem domluvit (vzhledem k délce není moc možností, jak poslat a vyjde to na dost peněz).
Příčníky (zahrádka/nosič) na VW Passat B5
Podobné inzeráty
Land Rover-Příčníky, nosiče na lyže, nosič na kolo
Nabízím k prodej: 2x Příčníky pro Land Rover Freelander 1 1x Nosič na kola Thule 2x Nosič na lyže (jeden pár) Příčníky na LR jsou na několika místech poškrábané a šrouby jsou orezlé. Nosič na kola a lyže v pořádku. Cenu nabídněte
Příčníky nosníky Hyundai Tucson ix35
příčníky nosníky originál hyundai příčníky mají nastavitelné rozmezí na hagusy od 77cm do 113cm (vnější strana hagusů), příčníky mají pojistné kolíky pro lepší fixaci na hagusy. rozteč kolíků je 6cm. příčníky jsou vhodné pro všechny vozy Hyundai a některé modely Kia, používány na voze IX35. jsou tvaru wings pro lepší aerodynamiku, za jízdy nepískají. navíc dvě sady protiskluzových gum. snadná montáž bez nutnosti nářadí zamknutí proti krádeži speciálním klíčem, malý a lehký klíček (používaný jako přívěšek na klíčích)
Univerzální příčníky Atera
Prodám příčníky na auto Atera. Osobní odběr Klatovy či Horažďovice. --- Zahrádka hagusy příčníky nosič na střechu
Originální PŘÍČNÍKY na střechu ŠKODA SUPERB VW PASSAT B5
Prodám uzamykatelné příčníky, nosič na střechu. Jde o originální příslušenství na Škoda Suberb I. Zcela sedí i na VW PASSAT B5 a B5,5 Včetně klíčku. Materiál: hliníkový profil s drážkou pro vsunutí gumového pásu (zabraňuje smekání) nebo čtvercového úchytu na různé typy nástavců a držáků Uchycuje se na střechu a pod dveře Snadné upevnění pomocí imbusu o velikosti 6 Aero profil se zaoblenými rohy. Rozměry: délka příčného profilu: 109 cm výška profilu: 3 cm šířka profilu: 5 cm Zboží bylo použité cca 3x. Příčníky jsem na střechu osadil jen po dobu kdy se mělo někam jet se střešní rakví, jinak ležely na půdě. Včetně dvouleté záruky. --- Osobní převzetí Turnov. Možnost zaslání Poštou. Poštovné a balné 250 Kč. Na dobírku nezasílám. Platbu za zboží zašlete na účet 2500243948/2010, jako variabil uvádějte své mobilní číslo.
MENABO příčníky a držáky kol pro VW, Škoda aj.
Dobrý den, nabízím k prodeji kompletní sestavu na převoz 4 kol na střeše vozidla. Kola drží pevně, na střeše neplavou. Rychlost vozidla nebylo potřeba nijak omezovat. Použité na 3 cesty do zahraničí, po zbytek doby skladováno ve sklepě. Kola nám před rokem ukradli tak nemá smysl dál skladovat. Sestava se skládá z: Střešní nosiče/příčníky MENABO Dozer ALU 120 cm - 2ks Držáky kol - MENABO HUGGY nezamykatelný Příčníky: 1200 Kč Držáky kol: 600 Kč/kus Kompletní sestava: 2900 Kč Ještě pár dní nechám složené kdyby se někdo ozval rychle. Následně dodání v rozloženém stavu. Vyzkoušeno na VW Passat. Příčníky jsou vhodné na téměř všechny profily podélných střešních nosičů. Ideálně osobní vyzvednutí s možností vyzkoušení.
STŘEŠNÍ NOSIČ - ZAHRÁDKA - NISSAN PATROL Y60, Y61, GU4
Střešní nosič pro NISSAN PATROL Y60, Y61, GU4 LWB - DLOUHÁ VERZE bez sítě. Zahrádka je vyrobena z trubek o průměru 25 mm a potažena práškovou barvou. V přední části zahrádky je pásovina pro snadnou montáž rampy. Podobná řešení jsou k dispozici na bocích a v zadní části zahrádky. Markýzu bude také možné bez problémů namontovat. Zahrádka se snadno sestavuje a rozebírá. Určitě to usnadní dlouhé cesty spojené s přepravou více zavazadel nebo střešního stanu. Před zadáním objednávky nás prosím kontaktujte, abychom potvrdili shodu objednaného zboží a možný termín dodání. Všechny naše výrobky jsou standardně lakovány černou matnou jemnou strukturou RAL 9005. Z palety RAL je možné objednat v jiných barevných variantách. Sada obsahuje všechny potřebné prvky pro montáž. MOŽNO OBJEDNAT SE SÍTÍ VIZ POSLEDNÍ FOTO 250x125x8,5 36 kg