inzerce, prodej, prodám, bazar

Přídavné topeni

Kategorie: Radiátory

Prodám horkovzdušné přídavné topeni
parametry viz foto
Přídavné topeni
Podobné inzeráty
Topení z přírodního kamene
Prodám topení z přírodního kamene 1ks 400x600mm 400W - 5000kč 1ks 900x600mm 900w - 8000kč 1ks 1150x600mm 1200w - 10000kč 3x bezdrátový přijímač BPT001 - 500kč/ks 2x bezdrátový termostat BPT710 - 500kč/ks Při odběru všeho přijímače a termostaty zdarma. Prodávám z důvodu změny vytápění. topení, kámen, mramor, přímotop, vytápění,topný kámen,elektrické topení
Elektrické topení přímotop termostat
PRODÁM Elektrické topení přímotop termostat 900W. Šikovne prostorné topení do pokoje a jiné... cena: 500kč rychlé jednaní sleva na 150kč
Plynové topení Meva relax 4,2kW
Prodám toto topení s hlídáním spalin a s termopojistkou. Topení se zapíná piezoelektricky. Používáno velmi sporadicky dvě zimy, spotřebovaná 1 plná láhev. Zánovní stav. Včetně českého manuálu, regulátoru tlaku a hadice. Výkon (kW) - 4,2 Váha (kg) - 14 Spotřeba (g/hod) - 310 Rozměry (š x h x v) - 410x440x700 Vzhledem k váze ideálně osobně ale myslím že nějaké PPL by se dalo zařídit.
Olejové topení
Prodám olejové topení značky Einhell MR715/2 na kolečkách. Topení je téměř nepoužívané, jako nové. Výborné na přitápění např. na chatu apod.
Nové digitální termohlavice Eqiva - sleva 63%
Sleva 63% oproti MOC. Ušetřete za energie ! Prodám nové, pouze vyzkoušené programovatelné termohlavice. Ideální pro regulaci teplot v každé místnosti zvlášť. Velmi jednoduchá obsluha a spousta funkcí. Vynikající uživatelské recenze. Snadno si nastavíte automatickou teplotu na jakoukoliv hodinu a den v týdnu! Nemusíte tak běhat a točit hlavicemi, sami si nastavte v každé místnosti jaku teploty kdy chcete! Není potřeba je nijak propojovat s termostatem, každá má svůj vlastní. Není třeba ani nijak nastavovat v aplikaci.Vše jednoduše podle CZ přiloženéh omanuálu nastavíte na každé hlavici zvlášť. Programovatelná termostatická hlavice CC-RT-N zajistí, že už nikdy nezapomenete vypnout topení a vy tak s její pomocí můžete svůj domov vytápět efektivně a ekonomicky. Hlavici snadno a bez použití nářadí našroubujete na stávající ventil topného tělesa bez nutnosti vypouštění topného systému a ta ihned připravena k použití. Speciální funkce LCD displej Se 7 spínacími časy Charakteristika Noční režim Funkce otevření okna Přepínání mezi ručním a automatickým provozem Funkce Dovolená Funkce Boost Zobrazení polohy ventilu Dětská pojistka Nastavení topné přestávky Ochrana proti zamrznutí Přepínání letního/zimního času Offset teploty Ochrana proti vodnímu kameni Dostali jsme je v novém domě k systému topení, nicméně měnili jsme technologii, tak je nevyužijeme. Komplet balení viz foto.. Cena za kus. K dispozici celkem 6 ks! Zakoupeno na 799,-Kč Os. převzetí Slaný, nebo mohu zaslat ideálně zásilkovna, nebo úsporný balík, vždy min. doprava placena předem. V případě potřeby jsem k dispozici na níže uvedeném tel. čísle. Rád poradím/ vysvětlím.
Prodam topeni korado 22/600/1800
Prodam topeni Korado 190cm Se spodnim pripojenim. Nove nikdy nenamontovane. Koupeny spatny rozmer