inzerce, prodej, prodám, bazar

Přijmeme automechanika nákladních vozidel

Kategorie: Doprava a logistika

MAXiTRANS přijme automechanika pro nákladní vozidla (tahače MAN, Volvo, cisterny Feldbinder) pro pracoviště Šlapanice u Brna. Přátelské prostředí, možnost flexibilní pracovní doby. Finanční ohodnocení dle zkušeností a praxe. Firemní benefity.
* práce na hlavní pracovní poměr - případně i
možnost OSVČ
* denní 8,5 hod
* dobré finanční ohodnocení
* příspěvek na stravování
* nástup možný od dubna (2023)
Požadujeme:
• Po zaučení samostatnost a spolehlivost
Kontakt: ruzicka@
Přijmeme automechanika nákladních vozidel
Podobné inzeráty
Mechanik / diagnostik s náborovým příspěvkem
Dopravní společnost KomarTrans v Ústí nad Orlicí (Hylváty) přijme automechanika / diagnostika nákladních vozidel. Budete mít na starosti vyhledat příčinu poruchy, návrh způsobu opravy a její realizaci, objednání náhradních dílů a údržbu vozů značky Mercedes – Benz, Volvo a Schmitz. Náplň práce: - Servisování, údržba a diagnostika nákladních vozidel a návěsů - Opravy a kontroly automobilů a přívěsných vozidel - Příprava nových vozidel do provozu, - Příprava ojetých vozidel na prodej - Komunikace s domovským autorizovaným servisem - Stanovení poruchy a způsobu opravy - Zpracování dokumentace k opravě - Okrajově práce na PC Požadujeme: - Praxe v oboru automechanik nebo v opravách nákladních automobilů případně zemědělských strojů výhodou - Spolehlivost, zájem o obor, ochotu se dále vzdělávat - Řidičský průkaz ¨C¨ výhodou (není podmínkou – možnost doplnění v rámci společnosti) - Technické myšlení, zručnost a fyzická zdatnost - Dobré organizační a komunikační schopnosti - Časová flexibilita Nabízíme: - Zázemí stabilní rodinné firmy, osobní přístup - Vzdělávací program profesního růst - Náborový příspěvek ve výši 20 000 Kč - Měsíční a věrnostní bonusy - Příspěvek na dovolenou - Garance výplatního termínu Naše firma disponuje kvalitním vozovým parkem s výborným servisním zázemím. Pokud jsi zodpovědný, flexibilní, samostatný člověk se smyslem pro férové jednání, tak hledáme právě Tebe. Pošlete nám svůj životopis: nebo nám rovnou zavolejte - !
Hledáme automechanika -autoelektrikáře
Přijmeme automechanika - autoelektrikáře pro zavedený servis nákladních vozidel.Provádíme běžný servisa opravy nákladních a užitkových vozidel jsme autorizovaný servis pro opravy nezávislých topení,autoklimatizací ,systémů ABS/EBS,tachografů,měření emisí atd. Perspektivní práce v mladém kolektivu s možností profesního růstu ,odborná školení .Praxe v oboru a řidičský průkaz výhodou. Jednosměný provoz bez víkendů. Plat 29000 až 43000 + benefity
správa flotily nákladních vozidel - automechanik
Přijmeme spolehlivého automechanika se zájmem o nákladní vozidla. Náplň práce je údržba, běžný servis a příprava na STK našich nákladních vozidel Scania a kontejnerových návěsů. Plat dle zkušeností, praxe a výkonu od 30.000,- (pomocné práce) do 5O.OOO,- (samostatný mechanik s organizačními schopnostmi a přínosem pro firmu). Práce na HPP, nebo dle dohody. Možnost profesního růstu, úkolové prémie, vánoční prémie. Dejte nám o sobě vědět, těšíme se na nezávazný pohovor.
Přijmeme pomocného automechanika
Přijmeme spolehlivého pracovníka na HPP. Bude se jednat o pomocné práce při opravě nákladních vozidel (Iveco, Renault, Mercedes atd.), i bez praxe. Nástup dle dohody. Požadavky: řidičský průkaz sk. B podmínkou, sk. C výhodou, chuť k práci. Pracoviště Ostrava-Kunčice. Platové podmínky 23000-35000 Kč čistého. Čistý trestní rejstřík. Životopisy zasílat na e-mail: Bližší informace na tel. .
Mechanik/servisní technik
Pro středisko Praha hledáme nového kolegu na pozici mechanik/servisní technik NÁPLŇ PRÁCE: - běžný servis stavebních strojů, nákladních i osobních vozidel - základní opravy strojů a vozidel, a to i přímo v místě nasazení POŽADAVKY: - vyučení v oboru opravář zemědělských a stavebních strojů nebo automechanik s praxí v opravách velkých vozů - odpovědný přístup k práci - ŘP sk. B, C - platný svářečský průkaz pro CO či el. oblouk - praxi v opravách nákladních vozidel či stavebních strojů min. 1 rok NABÍZÍME: - práci s moderními stavebními stroji - 30 000 - 35 000Kč,- Kč/měs. + příplatky dle ZP - možnost bezplatného firemního ubytování - možnost získání strojnického, vazačského či rozšíření řidičského průkazu - služební tel. - služební vozidlo (PAD) - nástup možný ihned Pro bližší informace volejte 422 252 ; Po-Pá; 7- 16 h nebo pište na houska@
automechanik
H. A. S. spol. s r.o. je neustále se rozvíjející převážně dopravní společností s více, než třicetiletou tradicí. Kromě vnitrostátní nákladní dopravy a rozvozu nápojů (pivo, kofola) provozujeme také skladování, autoservis, pneuservis, mycí centrum osobních a nákladních vozidel a autobusů, moderní čerpací stanici. V současné době bychom rádi doplnili náš tým a přijmeme do trvalého pracovního poměru právě jednoho automechanika. Preferujeme mladého kluka, který má chuť do práce. Nevadí nám, že nemáš až tak moc zkušeností, v praxi si Tě zaučíme. Pokud Tě to zajímá, stav se osobně (sídlíme ve Frýdku-Místku na ul. Svazarmovské za místeckým Lidlem), napiš e-mail nebo přímo zavolej: