inzerce, prodej, prodám, bazar

Přijmeme řidiče sk.C na pravidelné trasy

Kategorie: Doprava a logistika

Přijmeme řidiče/řidičku sk. C na pravidelné trasy Morava - Praha a zpět.
Obden doma.
Práce pondělí-pátek, víkendy a svátky nejezdíme.
Požadujeme ř.C, profesní způsobilost, kartu do tachografu.
Nabízíme 25dní dovolené, stabilní práci, fixní mzdu, služební tel nebo příspěvek na osobní, příspěvek na dojíždění.
Stanoviště vozidla - Šternberk.
Nástup možný ihned.
Více info prosím na tel nebo mailem.
Čistá mzda 33-35000
Přijmeme řidiče sk.C na pravidelné trasy
Podobné inzeráty
Přijmeme řidiče skupiny C - VÝZVA
Přijmeme řidiče skupiny C - VÝZVA Z důvodu pořízení nového SÓLA skupiny ,,C"" hledáme řidiče, který s námi začne tuto novou etapu. Zakázky máme a jezdí se hodně Německo, BENELUX a postupem času se podíváte, kam bude potřeba. Tedy žádné stereotypní trasy, ale každý den NOVÁ VÝZVA. Práce zpravidla od PO do PÁ, avšak říkáme předem obšas je potřeba nedělní večerní odjezd a návrat v pátek a připadně pondělí odjezd a možný sobotní návrat. Říkáme tomu krátky a dlouhy týden, který si hlídáme a dodržujeme. Je potřeba počítat, že se jezdí i víkend, ale je to předem na dohodě vždy. Jen vážní zájemci, kteří mají kladný vztah k práci řidiče(řidičky) mají prokazatelné zkušenosti v tomto oboru. Hledáme kolegu(kolegyni) do party. Nabízíme stálé a dlouhodobé zaměstnání: - mzda vyplácená pravidelně na Váš účet - staří vozidel je u nás průměru 3 roky - všechna auta mají mýto na fakturu - pravidelný servis v autorizovaném servisu (tahač i návěs) - důchodové připojištění - a jiné výhody - vozový park: MAN - nový model, menič a mikrovlnka Podmínky pro přijetí: - Ř.P. sk. C, - trestní bezúhonost - slušné chování - praxe na kontejneru není podmínku, zaučíme!! - psych. vyšetření a odpovídající zdravotní stav - platnou zdravotní prohlídku - profesní způsobilost - karta řidiče el. tachograf - pojištění hmotné odpovědnosti pro výkon povolání řidiče, v případě zajistíme - ADR průkaz výhodou. Na nový auta nepřemlouváme a odměny jsou u nás také jasně dané. Ano, peníze až na druhém místě. Pro nás je důležité na první místě, že Vás práce řidiče baví, naplňuje a odměnou za tento koníček je Vám domluvená výplata nejpzději 15. den v měsíci."" Pro více informací neváhejte volat. Platové podmínky jsou od 44 000 Kč čistého + PŘÍPLATKY na této práci. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat telefonicky. Detailně probereme osobně na pohovoru - který je podmínka, případně posílejte životopis na info@ Pokud bude zájem je možné nechat rozšířit o E a přejít na C+E. Nástup možný dle dohody
řidiči pro různé trasy po ČR
Přijmeme řidiče, ř.sk.C pro různé trasy po ČR - dle dohody. 5-9 hodin/noc, dle trasy cena za trasu 1300 - 1700 Kč dle délky. HPP nebo DPP. Pro více informací tel.:
Prijmeme ridice CE vnitro
Prijmeme ridice na vnitro, nejlepe z Prahy, start Praha, konec Praha, pravidelne trasy, naves skrinovy
Přijmeme řidiče ADR tř. 9 - Bitumen
Přijmeme řidiče na ADR cisternu. Práce dle dohody pondělí až pátek. V případě zájmu možno nastavit i jiný týden např. út-so, st-ne, dle dohody s dispečerem. Požadujeme: Řidičské oprávnění skupiny C +E, ADR průkaz ( skupina 9 ), digitální kartu řidiče, profesní způsobilost, psychotesty, chuť pracovat, spolehlivost. Nabízíme: Zázemí firmy která je na trhu 22 let, dobré platební podmínky - individuální dle schopností řidiče,přidělené vozidlo Volvo, MAN - bez střídání, individuální přístup k jednotlivým řidičům, pravidelné opakující se přepravy, vlastní servis, zaškolení. Nástup možný dle dohody. Tel:
Řidič MKD+VKD (Ml.Bol.-Vrchlabí, Ml.Bol.-Jablonec n.Nis.)
Hledáme řidiče na MKD a VKD řiď. sk. C/E Co nabízíme: převážně stabilní trasy moderní vozový park po dohodě možnost parkování doma nadprůměrný plat vlastní servis vozidel převážně realizujeme stabilní trasy: ES, NL, BE, dále jezdíme: DE, FR, AT ČR - pravidelné trasy 1) Mladá Boleslav/Vrchlabí 2) Mladá Boleslav/Jablonec n. Nisou Nástup možný ihned. Hledáme a nabízíme i možnost realizovat přepravy s dvojkaři na pravidelnou linku Plzeň-Španělsko. Požadujeme: trestní bezúhonnost, spolehlivost a loajalitu řidičský průkaz sk. CE + profesní průkaz Pro více informací v případě zájmu volejte na . Typ úvazku: Práce na plný úvazek
Příjmeme řidiče C+E rozvoz námořních kontejnerů
Rádi přjmeme do našeho týmu jednoho kolegu(kolegyni) na tahač + návěs kontejnerové šasí. Jedná se o rozvoz kontejnerů z terminálu Praha 10 Uhříněves. Práce od pondělí do pátku. Ideální bydliště Praha a blízké okolí, střední čechy dle dohody. Práce nenáročná, žádné kurtování apod. Pravidelně se opakující práce. Dle dohody možné jízy do zahraniční / příhraničí. Jen vážní zájemci, kteří mají kladný vztah k práci řidiče(řidičky) mají prokazatelné zkušenosti v tomto oboru. Hledáme kolegu(kolegyni) do party. Nabízíme stálé a dlouhodobé zaměstnání: - mzda vyplácená pravidelně na Váš účet - staří vozidel je v průměru do 6 roků - všechna auta mají mýto na fakturu - pravidelný servis v našem servisu tahač i návěs - důchodové připojištění - benefit v podobě zvýhodněné ceny PHM - a jiné výhody - vozový park: Mercedes,Iveco, Renault, Podmínky pro přijetí: - Ř.P. sk. C+E, - trestní bezúhonost - slušné chování - praxe na kontejneru není podmínku, zaučíme!! - psych. vyšetření a odpovídající zdravotní stav - platnou zdravotní prohlídku - profesní způsobilost - karta řidiče el. tachograf - pojištění hmotné odpovědnosti pro výkon povolání řidiče, v případě zajistíme - ADR průkaz výhodou. Na nový auta nepřemlouváme a odměny jsou u nás také jasně dané. Ano, peníze až na druhém místě :-) Pro nás je důležité na první místě, že Vás práce řidiče (řidičky) baví, naplňuje a odměnou za tento koníček je Vám domluvená výplata nejpzději 18. den v měsíci. Pro více informací neváhejte volat. Platové podmínky jsou od 37 500 Kč čistého + PŘÍPLATKY na této práci (až 53 000Kč čistého). Pro více informací nás neváhejte kontaktovat telefonicky. Detailně probereme osobně na pohovoru - který je podmínka, případně posílejte životopis na vladyka@ Nástup dle dohody.