inzerce, prodej, prodám, bazar

PŘÍJMEME ŘIDIČE/KU sk."C+E" na plachtový návěs, tahač Volvo

Kategorie: Doprava a logistika

PŘÍJMEME ŘIDIČE/KU sk."C+E" na plachtový návěs, tahač Volvo Požadujeme: Řidičské oprávnění skupiny "C+E" Platný profesní průkaz Doklad o provedeném dopravně psychologickém vyšetření Platnou digitální kartu pracovitost, spolehlivost, samostatnost a aktivní přístup ke svěřené technice, trestní rejstřík nepožadujeme praxe není podmínkou C+E. Co vám můžeme nabídnout: Zázemí malé rodinné firmy s perspektivou dlouhodobého zaměstnaní Mobilní telefon k soukromému používání Zajištěné pravidelné zákonné školení profesní způsobilosti 1x ročně Hlavní pracovní poměr, pracovní smlouva na dobu neurčitou Vozový park Volvo Přepravy Praha a okolí s denním návratem Mzda vyplácena 15. a 30.dne v měsíci Mzdové ohodnocení : Čistá mzda 50.000 - 60.000,- + prémie + firemní benefity (voucher dle dohody, půjčení dodávky, osobního vozu) + náborový příspěvek 20.000,- po zkušební době. Nástup ihned!
PŘÍJMEME ŘIDIČE/KU sk."C+E" na plachtový návěs, tahač Volvo
Podobné inzeráty
Přijmeme řidiče/ku Sk. C+E na plachtový návěs, tahač
PŘÍJMEME ŘIDIČE/KU sk."C+E" na plachtový návěs, tahač Volvo Požadujeme: Řidičské oprávnění skupiny "C+E" Platný profesní průkaz Doklad o provedeném dopravně psychologickém vyšetření Platnou digitální kartu pracovitost, spolehlivost, samostatnost a aktivní přístup ke svěřené technice, trestní rejstřík nepožadujeme praxe není podmínkou C+E. Co vám můžeme nabídnout: Zázemí malé rodinné firmy s perspektivou dlouhodobého zaměstnaní Mobilní telefon k soukromému používání Zajištěné pravidelné zákonné školení profesní způsobilosti 1x ročně Hlavní pracovní poměr, pracovní smlouva na dobu neurčitou Vozový park Volvo Přepravy Praha a okolí s denním návratem Mzda vyplácena 15. a 30.dne v měsíci Mzdové ohodnocení : Čistá mzda 40.000 - 55.000,- + prémie + firemní benefity (voucher dle dohody, půjčení dodávky, osobního vozu) Nástup ihned! Preferujeme řidiče z Prahy 4,8,9,10.
Přijmeme řidiče C+E VKD kolečka z Pardubic HPP nebo brigáda
Do rodinné autodopravní firmy přijmeme řidiče CE na plachtový návěs na HPP i na brigádu. Jedná se o pravidelnou linku z Pardubic s denními návraty do Pardubic Jezdí se pravidelně z Pardubic do Prahy, Rychnova nad Kněžnou a Trutnova. Nakládka i vykládka z rampy Práce pondělí-pátek, denní návraty domů Zajímavé finanční ohodnocení Nabízíme firemní oblečení, příspěvky na penzijní připojištění a další benefity. Další informace na telefonním čísle Prosíme, volat pouze na toto číslo. řidič CE řidič c+e vnitro hpp vkd vnitro plachtový návěs plachta ce pardubice pravidelná linka denní návrat hpp brigáda
Přijmeme řidiče C+E VKD kolečka z Pardubic HPP i brigáda
Do rodinné autodopravní firmy přijmeme řidiče CE na plachtový návěs na HPP nebo na brigádu. Jedná se o pravidelnou linku z Pardubic s denními návraty do Pardubic Jezdí se pravidelně z Pardubic do Prahy, Rychnova nad Kněžnou a Trutnova. Nakládka i vykládka z rampy Práce pondělí-pátek, denní návraty domů Zajímavé finanční ohodnocení Nabízíme firemní oblečení, příspěvky na penzijní připojištění a další benefity. Další informace na telefonním čísle Prosíme, volat pouze na toto číslo. řidič CE řidič c+e vnitro hpp vkd vnitro plachtový návěs plachta ce pardubice pravidelná linka denní návrat hpp brigáda
Přijmu řidiče MKD na plachtový návěs
Přijmeme řidiče MKD C+E do menší firmy se sídlem v Č.Budějovicích na plachtový návěs. Jezdíme do severní Itálie,Německo. Od pondělí do pátku. Víkendy volné. Auta Daf stáří do 3 let. Parkování Č.Budějovice. Plat 50tis čistého. Náborový příspěvek 25000,-.
Příjmeme řidiče C+E rozvoz námořních kontejnerů
Rádi přjmeme do našeho týmu jednoho kolegu(kolegyni) na tahač + návěs kontejnerové šasí. Jedná se o rozvoz kontejnerů z terminálu Praha 10 Uhříněves. Práce od pondělí do pátku. Ideální bydliště Praha a blízké okolí, střední čechy dle dohody. Práce nenáročná, žádné kurtování apod. Pravidelně se opakující práce. Dle dohody možné jízy do zahraniční / příhraničí. Jen vážní zájemci, kteří mají kladný vztah k práci řidiče(řidičky) mají prokazatelné zkušenosti v tomto oboru. Hledáme kolegu(kolegyni) do party. Nabízíme stálé a dlouhodobé zaměstnání: - mzda vyplácená pravidelně na Váš účet - staří vozidel je v průměru do 6 roků - všechna auta mají mýto na fakturu - pravidelný servis v našem servisu tahač i návěs - důchodové připojištění - benefit v podobě zvýhodněné ceny PHM - a jiné výhody - vozový park: Mercedes,Iveco, Renault, Podmínky pro přijetí: - Ř.P. sk. C+E, - trestní bezúhonost - slušné chování - praxe na kontejneru není podmínku, zaučíme!! - psych. vyšetření a odpovídající zdravotní stav - platnou zdravotní prohlídku - profesní způsobilost - karta řidiče el. tachograf - pojištění hmotné odpovědnosti pro výkon povolání řidiče, v případě zajistíme - ADR průkaz výhodou. Na nový auta nepřemlouváme a odměny jsou u nás také jasně dané. Ano, peníze až na druhém místě :-) Pro nás je důležité na první místě, že Vás práce řidiče (řidičky) baví, naplňuje a odměnou za tento koníček je Vám domluvená výplata nejpzději 18. den v měsíci. Pro více informací neváhejte volat. Platové podmínky jsou od 37 500 Kč čistého + PŘÍPLATKY na této práci (až 53 000Kč čistého). Pro více informací nás neváhejte kontaktovat telefonicky. Detailně probereme osobně na pohovoru - který je podmínka, případně posílejte životopis na vladyka@ Nástup dle dohody.
Přijmeme řidiče MKD -  Ř.P. skupiny C, E
Přijmeme řidiče MKD. Tahač Scania, plachtovy lowdeckovy návěs Krone, pokud by se našel "fanda" máme i plato. Jezdíme převážně CZ, SK, HU, PL max DE. KAŽDÝ VÍKEND DOMA. I v týdnu se šofér domů dostane. Velmi slušné platové ohodnocení. Průměrný měsíční plat se v ČISTÉM pohybuje kolem 40.000 Kč..!!Neplatíme od KM!!..Jsme malá dopravní firma, pro kterou je řídič člověk a ne jen číslo na pracovní smlouvě. Praxe vítána.. požadujeme čistý trestní rejstřík, ř.p.skupiny C,E a kartu do tachografu. Bližší informace rádi poskytneme na tel. čísle Firma sídlí ve Vsetíně, práce vhodná pro řidiče z okresu Vsetín, maximálně ze Zlinskeho kraje.