inzerce, prodej, prodám, bazar

Přijmeme traktorisu...

Kategorie: Zemědělství

Na naši farmu RV/ŽV v Příložanech, okr. Třebíč přijmeme traktoristu. Jedná se o práci se stroji v oblasti rostlinné výroby, pravidelná údržba a oprava svěřené techniky.
Ideální pro člověka s praxí s polními pracemi ( příprava, setí, sklizně, siláže...)

Požadujeme praxi, řidičský průkaz sk. B,T,

Výhodou C,E profesní průkaz, svářečský průkaz příp. schopnost svářet a strojní průkaz.

V případě zájmu volejte 7-16 na sms a email z časových důvodů neodpovídáme.
Přijmeme traktorisu...
Podobné inzeráty
přijmeme ošetřovatelku ke koním
Přijmeme ošetřovatelku do stáje v Ústí nad Labem. Naplní práce je vodění koní do výběhu a z výběhu, ošetřování koní, dekování, lonžování,chystání krmení, běžný úklid. Praxe u koní nutná Bez bydlení email: i.charlotte@ Tel.:
Traktorista
Přijmeme traktoristu. Nástup dle dohody. Mzda 35-40 tis. Kč/měs. podle pracovního nasazení. Poskytujeme příspěvky na stravování, naturálie a další bonusy. Požadujeme odpovídající zdravotní stav, dobrou pracovní morálku, samostatnost, řidičský průkaz minimálně skupiny T. Výhodou pro zájemce je vyučení v oboru - mechanizační zemědělská škola, praxe v oboru, svářecí průkaz, strojnický průkaz na manipulační techniku.
práce na farmě
Přijmeme dělníka na zemědělskou farmu na poloviční úvazek. Práce s křovinořezem, s mycím zařízením, stájník. Platové podmínky na dohodě. Pracovní doba též po vzájemné dohodě.
Přijmeme opraváře zemědělských strojů
Firma zabývající se prodejem a servisem zemědělské techniky MASSEY FERGUSON, přijme do HPP: - OPRAVÁŘE ZEMĚDĚLSKÝCH STROJŮ - POŽADUJEME: Vyučen v oboru nebo praxe v oboru Řidičský průkaz sk. B, T. Časová flexibilita – ochota pracovat přesčas, spolehlivost, samostatnost, zodpovědnost a chuť učit se novým věcem. NABÍZÍME: odborné servisní školení a motivující finanční ohodnocení. Své životopisy zasílejte prosím na uvedený email: zacek@ V případě dotazů nás kontaktujte na tel.:
Agronom
Přijmeme kolegyni či kolegu na pracovní pozici AGRONOM(KA). Požadujeme VŠ nebo SŠ vzdělání v zemědělském oboru, uživatelskou práci na PC, znalost agronomické evidence a LPIS výhodou, ale ne podmínkou, rádi zaučíme. Časová flexibilita, zodpovědnost a schopnost vedení skupiny pracovníků samozřejmostí. Nabízíme pracovní poměr na dobu neurčitou ve stabilní firmě se 100 letou historií, 25 dnů dovolené, příspěvek na dopravu do zaměstnání, služební automobil, stravenkovou kartu, možnost osobního růstu a motivující platové ohodnocení. Podrobné informace na tel.: 186605 nebo jakub.dolezal@
Mechanizátor /Organizátor rostlinné výroby /předák
Přijmeme mechanizátora pro provoz FARMY především pro plánování a organizaci rostlinné výroby – tzv. předák. SS/VŠ, řídící a organizační schopnosti. Velikost 450 ha, platové podmínky dohodou, navrhněte.