inzerce, prodej, prodám, bazar

Přilba CABERG Xtrace Matt Black vel. L (59-60)

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám přilbu Caberg Xtrace Matt Black ve velikosti L (59-60). Přilba je minimálně nošená, použita zhruba 5x při jízdě na čtyřkolce. Ve stavu přilby nové! bez škrábanců a jiného poškození. Zakoupena 5/2020 v Bikers crown za 4 590,- Kč.

Popis produktu
vnější skořepina – polykarbonát
skořepina ve dvou velikostech
plexi DVT (Double Visor Tech)
dvojité plexi - vnější čiré plexi chráněné proti poškrábání připravené na Pinlock
vnitřní sluneční clona chráněná proti poškrábání
ventilace na bradě a vrchu helmy pro dobré proudění vzduchu
kompletně vyjímatelná a omyvatelná výstélka z hypoalergenního materiálu
systém zapínání – mikrometrická přezka
homologace ECE 22.05
hmotnost: menší skořepina 1500+/- 50gr větší skořepina 1550 +/- 50 gr
Trojí možná konfigurace helmy bez nutnosti použití nářadí:

integrální s kšiltem a plexi
integrální bez kšiltu a s plexi
integrální s kšiltem a bez plexi
Přilba CABERG Xtrace Matt Black vel. L (59-60)
Podobné inzeráty
Enduro přilba Caberg xtrace
Prodám enduro přilbu Caberg xtrace ve velikosti xxl 63-64,jetá jednu sezonu, velmi pěkný stav, žádné vady. Původní cena 4990,nyní 2000. skořepina: ABS plast skořepina ve dvou velikostech pro vyšší komfort plexi DVT (Double Visor Tech) – dvojité plexi: vnější čiré plexi s úpravou proti poškrábání připravené pro Pinlock proti mlžící fólii, vnitřní sluneční clona s úpravou proti poškrábání ventilace na bradě a vrchu helmy pro optimální proudění vzduchu kompletně vyjímatelná a omyvatelná výstelka z hypoalergenního materiálu systém zapínání na mikrometrickou přezku homologace ECE 22.05 hmotnost: menší skořepina 1500 g +/- 50g větší skořepina 1550 g +/- 50 g
Moto helma Caberg xTrace vel. M
Prodám helmu Caberg xTrace - pratelná vložka, používaná 4 měsíce. Bez pádu, bez poškození. PC 5000 Kč.
Výklopná helma CABERG SINTESI 17 matt black - nová
Prodám novou výklopnou helmu CABERG SINTESI 17, matt black velikost XL (61-62). Cena nové helmy 7490,- Kč.
helma Caberg tourmax Marathon matt + intercom cardo
Prodám výklopnou helmu Caberg tourmax Marathon matt se zabudovaným intercomem Cardo freecom 4+ velikost M. Pouze 2x použitá, stav nové přilby. Důvod: chybný výběr velikosti.
Výklopná přilba LS2 FF900 Valiant II Orbit Blue Matt, vel. X
Prodám: Výklopná přilba LS2 FF900 Valiant II Orbit Blue Matt, vel. XXL (63-64cm) Přilba Valiant II přináší moderní tvary, praktickou sluneční clonu 3D a jeden z nejpromyšlenějších mechanismů překlápění. Bradu včetně plexi lze jediným pohybem kompletně zaklopit dozadu, a plnohodnotná integrální helma se tak snadno změní na otevřenou s nízkým aerodynamickým odporem. Je k ní nafukovací antivibrační nákrčník, nepoužitý PinLock, obal, batoh. Přilba je jako nová, voní novotou. Mohu zaslat na dobírku. Cena: 5900,- Tel.
Caberg Horus Tribute vel. L (59-60)
Prodám stylovou, prakticky novou (2022) odklápěcí přílbu Caberg v originál italské trikolóře. Popis produktu skořepina: ABS plast dvojité plexi: vnější čiré plexi s úpravou proti poškrábání a s ultra širokým zorným polem s Pinlock Max Vision proti mlžící fólií v základní výbavě, sluneční kouřová clona s úpravou proti poškrábání kompletně odnímatelná a pratelná vnitřní výstelka z hypoalergenní prodyšné látky zapínání na mikrometrickou přezku připraveno pro komunikaci Just Speak Evo příprava pro Intercom hmotnost: 1550 g +/- 50 g dvojitá ECE homologace 22.05 P/J pro integrální i otevřenou helmu. Za každý prodaný Horus Tribute věnuje Caberg 3% z prodeje Národnímu sdružení alpských vojáků v Bergamu za velkou pomoc poskytovanou komunitě během krize covid-19. Přilba je nepadená, nepoškrábaná a čistá... Prodávám, protože už nemám Italskou motorku...