inzerce, prodej, prodám, bazar

Přilba GIRO Agilis W Mat Black/Electric Purple S 51-55cm

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám novou značkovou přilbu dámskou GIRO Agilis W kombinuje vzdušný design klasických závodních přileb s prodlouženou ochranou zátylku. Své uplatnění tak najde nejenom na silnici, ale i v terénu. Dokonale padne a perfektně drží na hlavě díky upínacímu systém Roc Loc 5.5, který je ve variantě s technologií MIPS integrovaný právě do vrstvy MIPS. Skořepina je krytá odolným polykarbonátem i zespoda, což oceníte jednak z hlediska designu a jednak z hlediska odolnosti přilby proti každodennímu opotřebení. Technologie MIPS dostupná ve vybraných barvách. MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) poskytuje zvýšenou ochranu proti působení rotačních sil na hlavu. Více na UPÍNACÍ SYSTÉM Roc Loc® 5.5 (integrace MIPS u varianty se systémem MIPS) KONSTRUKCE In-mold (Full Wrap) VENTILACE 32 otvorů, Wind Tunnel™ VLASTNOSTI CoolFit výstelky, ultralehké pásky Slimline VELIKOSTI Super Fit™ S (51–55 cm)

Odesílám nejpozději do 24 hod v pracovní dny
☑Balíkovna(pošta) +80Kč (dobírkou+120Kč)
☑PPL +100Kč (dobírkou +150Kč)
☑Zásilkovna +90Kč (dobírkou+140Kč)
☑Osobně Ostrava předem dle domluvy
☑DOVOZ předem dle domluvy od 150Kč
Přilba GIRO Agilis W Mat Black/Electric Purple S 51-55cm
Podobné inzeráty
Prodám 2x použitou cyklo helmu GIRO HEX a rukavice
Prodám 2x použitou (jako novou) cyklistickou helmu GIRO HEX Model HEX G206 Velikost M 55-59cm Váha 275g Barva černá matná Popis Giro Hex nabízí spojení oblého moderního designu a charakteristických rysů přilby do terénu. Přilba, která má luxusní design, ale hlavně skvělé hluboké usazení díky němuž budete mít chráněný i zátylek. Konstrukce přilby jen In-mold. Do skořepiny a výztuh typu I.C.R. nebo Roll Cage uzavřených ve formě, tlakově vstřikuje pěnový EPS polystyren. Jejich spojení vyztuží oblast ventilačních otvorů a žeber. Výsledkem je kompaktní, jednolitá, lehká, bezpečná a velmi odolná přilba. Roc Loc 5 je nejmodernější upínací systém značky Giro, který umožňuje vertikální i horizontální nastavení vaší přilby. To vše zvládnete jednou rukou pomocí kolečka. Speciálně navržené Wind Tunnely na vnitřní straně přilby přivádějí chladný vzduch přední částí, vedou jej přes hlavu a odvádějí teplý vzduch ven zadními otvory. Přilba má 21 velkých větracích otvorů pro maximální ventilaci při jízdě. a Rukavice GIRO BRAVO Výplň gelová Velikost XXL Barva černá Věci jsou nevyužity! Původní cena helmy 2600Kč a rukavice 699Kč. Ceny nabídněte!
Giro Agilis
Prodám cyklistickou přilbu Giro Agilis. Váha přilby je pouhých 250g. Velikost 55 - 59 cm. Přilba je rok stará, nošená cca 3 měsíce.
Přilba Giro Cinder Mips-nová
Prodám nepoužitou přilbu Giro Cinder Mips velikost M. Nesedí velikost máme jí ve skříni rok. Nová stojí od 2600-3900 Kč. Možné předání na trase Klatovy-Plzeň,J.Hradec,Tábor tel.423757
Cyklo přilba GIRO. model HEX velikost L 59-63 cm
Přilba je v bezvadném stavu. Léta nepoužívaná, řádně uskladněná v temnu a suchu. Popis: UPÍNACÍ SYSTÉM Roc Loc KONSTRUKCE In-mold VENTILACE 21 otvorů VELIKOST L (59 - 63 cm) Součástí prodeje jsou náhradní nové výstelky originál Giro. Doklad o nákupu též k dispozici. Přilba je nevyužitá, důvod prodeje. Ručím za to, že přilba nemá za sebou žádný pád!!! 100% STAV DOPRAVA & PLATBA : Balíkovna 65,-Kč při platbě předem Balíkovna - Dobírka 85,-Kč Platba: Převodem na účet. U DOBÍRKY SI PROSÍM PLATBU 85,- Kč předem jako zálohu. ZA KVALITU RUČÍM. POCTIVÉ JEDNÁNÍ JE SAMOZŘEJMOSTÍ. KONTAKTUJTE MNE PROSÍM POMOCÍ EMAILU.
Nová helma POC Kortal Uranium Black Matt XLX - VÝPRODEJ
Prodám novou helmu na kolo POC Kortal Uranium Black Matt XLX. Obvod hlavy (59-62cm) Běžná cena 5.600,- Kč Cyklistická přilba POC Kortal je skvěle odvětraná přilba, speciálně navržena pro agresivní jízdu na stezkách a pro enduro jízdu, kde často končí hranice bezpečí. Její design je navržen tak, aby pásek od brýlí nepřekrýval žádný z ventilačních otvorů. Polohovatelný kšilt si můžete posunout výše a uložit si pod něj brýle. Dominantou přilby je bezpečnostní prvek v podobě odlamovacího kšiltu, který se při nárazu automaticky odlomí, aby vás ochránil před zraněním krku. Rozšířené ochranné zóny kolem spánků a zadní části hlavy poskytují vyšší ochranu přesně tam, kde je to nejvíce potřeba. Cyklistická přilba POC Kortal zajistí i skvělý uživatelský komfort. 360° systém nastavení velikosti umožní každému jezdci najít přesné a pohodlné usazení na hlavě. Unibody konstrukce skořepiny zvyšuje bezpečnostní vlastnosti a integritu přilby při zachování nízké hmotnosti. I když je přilba primárně vytvořena pro horskou cyklistiku, disponuje zároveň certifikací pro helmy na elektrokola - certifikát NTA 8776. Vysoce efektivní design větracích otvorů byl testován a optimalizován ve větrném tunelu. Technický popis: lehká a výborně odvětraná přilba unikátní dravý design odlamovací kšilt při nárazu rozšířené ochranné zóny kolem spánků a zadní části hlavy 360° systém nastavení velikosti pro přesné a pohodlné usazení nastavitelný kšilt - možnost uložení brýlí pod kšiltem optimálně umístěné větrací otvory pro dokonalou ventilaci certifikace: EN 1078, CPSC 12.03, AS/NZS 2063, NTA 8776 počet otvorů odvětrávání: 10 hmotnost: 370 g (M/L), 390 g (XL/XXL)
Přilba Giro Aether Spherical - vel. L (59-63 cm) - nová
Prodám zcela novou přilbu Giro Aether Spherical - vel. L (59-63 cm), kterou jsem si pořídil pro sebe. (M je mi úzké, ale L je proporčně velké, že dotahuju až na začátek rozsahu a nesedí mi to na 100%) Popis: Giro Aether Spherical spojuje otevřený design dokonale odvětrané přilby s revolučním systémem eliminace rotačních sil. Naše unikátní technologie Spherical (Powered by MIPS) je založená na principu kloubu a tvoří jakési odpružení uvnitř přilby. EPS skořepina se skládá ze dvou částí (polokoulí), k teré po sobě kloužou podobně jako kloub. Vnější skořepina může v případě nárazu rotovat okolo vnitřní skořepiny, čímž dojde k redukci sil, které by jinak působily přímo na hlavu a na mozek. Vnější skořepina je tvrdší – připravená na náraz, vnitřní skořepina je měkčí a připravená ztlumit náraz do hlavy. Přilby s technologií Spherical už neobsahují běžnou MIPS vložku, jak ji znáte ze standardních MIPS přileb, což má pro jezdce přínos v podobě zlepšeného odvětrání a komfortu. Unikátní je i náš nový upínací systém Roc Loc 5+ Air, který nabízí kromě standardního vertikálního nastavení i horizontální posun podpůrných týlních lopatek. Masivní odvětrání je vyváženo výztužným obloukem Aura, který strukturálně zpevňuje konstrukci přilby. MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) poskytuje zvýšenou ochranu proti působení rotačních sil na hlavu. UPÍNACÍ SYSTÉM Roc Loc® 5+ Air KONSTRUKCE In-mold, Progressive Layering, Spherical Powered by MIPS, zpevňující oblouk Aura, Nanobead EPS VENTILACE 21 otvorů, Wind Tunnel™ VLASTNOSTI port na sluneční brýle, antibakteriální výstelky Ionic+, ultralehké pásky Slimline