inzerce, prodej, prodám, bazar

Přilba na kolo Giro Glorry vel. 52-57 cm

Kategorie: Ostatní cyklistika

Nevyužitá přilba ve výborném stavu. Nastavitelná velikost 52–57 cm, integrovaný štítek pro vyšší ochranu obličeje, bezpečnostní přezka upínací systém Acu Dial™, který tvoří úzká nastavitelná čelenka, jejím stažením lze opravdu snadno dosáhnout přesného a stabilního uchycení přilby na různých tvarech a velikostech hlavy.
Přilba na kolo Giro Glorry vel. 52-57 cm
Podobné inzeráty
Prodám 2x použitou cyklo helmu GIRO HEX a rukavice
Prodám 2x použitou (jako novou) cyklistickou helmu GIRO HEX Model HEX G206 Velikost M 55-59cm Váha 275g Barva černá matná Popis Giro Hex nabízí spojení oblého moderního designu a charakteristických rysů přilby do terénu. Přilba, která má luxusní design, ale hlavně skvělé hluboké usazení díky němuž budete mít chráněný i zátylek. Konstrukce přilby jen In-mold. Do skořepiny a výztuh typu I.C.R. nebo Roll Cage uzavřených ve formě, tlakově vstřikuje pěnový EPS polystyren. Jejich spojení vyztuží oblast ventilačních otvorů a žeber. Výsledkem je kompaktní, jednolitá, lehká, bezpečná a velmi odolná přilba. Roc Loc 5 je nejmodernější upínací systém značky Giro, který umožňuje vertikální i horizontální nastavení vaší přilby. To vše zvládnete jednou rukou pomocí kolečka. Speciálně navržené Wind Tunnely na vnitřní straně přilby přivádějí chladný vzduch přední částí, vedou jej přes hlavu a odvádějí teplý vzduch ven zadními otvory. Přilba má 21 velkých větracích otvorů pro maximální ventilaci při jízdě. a Rukavice GIRO BRAVO Výplň gelová Velikost XXL Barva černá Věci jsou nevyužity! Původní cena helmy 2600Kč a rukavice 699Kč. Ceny nabídněte!
Cyklo přilba GIRO. model HEX velikost L 59-63 cm
Přilba je v bezvadném stavu. Léta nepoužívaná, řádně uskladněná v temnu a suchu. Popis: UPÍNACÍ SYSTÉM Roc Loc KONSTRUKCE In-mold VENTILACE 21 otvorů VELIKOST L (59 - 63 cm) Součástí prodeje jsou náhradní nové výstelky originál Giro. Doklad o nákupu též k dispozici. Přilba je nevyužitá, důvod prodeje. Ručím za to, že přilba nemá za sebou žádný pád!!! 100% STAV DOPRAVA & PLATBA : Balíkovna 65,-Kč při platbě předem Balíkovna - Dobírka 85,-Kč Platba: Převodem na účet. U DOBÍRKY SI PROSÍM PLATBU 85,- Kč předem jako zálohu. ZA KVALITU RUČÍM. POCTIVÉ JEDNÁNÍ JE SAMOZŘEJMOSTÍ. KONTAKTUJTE MNE PROSÍM POMOCÍ EMAILU.
Přilba Giro Cinder Mips-nová
Prodám nepoužitou přilbu Giro Cinder Mips velikost M. Nesedí velikost máme jí ve skříni rok. Nová stojí od 2600-3900 Kč. Možné předání na trase Klatovy-Plzeň,J.Hradec,Tábor tel.423757
Přilba Giro Aether Spherical - vel. L (59-63 cm) - nová
Prodám zcela novou přilbu Giro Aether Spherical - vel. L (59-63 cm), kterou jsem si pořídil pro sebe. (M je mi úzké, ale L je proporčně velké, že dotahuju až na začátek rozsahu a nesedí mi to na 100%) Popis: Giro Aether Spherical spojuje otevřený design dokonale odvětrané přilby s revolučním systémem eliminace rotačních sil. Naše unikátní technologie Spherical (Powered by MIPS) je založená na principu kloubu a tvoří jakési odpružení uvnitř přilby. EPS skořepina se skládá ze dvou částí (polokoulí), k teré po sobě kloužou podobně jako kloub. Vnější skořepina může v případě nárazu rotovat okolo vnitřní skořepiny, čímž dojde k redukci sil, které by jinak působily přímo na hlavu a na mozek. Vnější skořepina je tvrdší – připravená na náraz, vnitřní skořepina je měkčí a připravená ztlumit náraz do hlavy. Přilby s technologií Spherical už neobsahují běžnou MIPS vložku, jak ji znáte ze standardních MIPS přileb, což má pro jezdce přínos v podobě zlepšeného odvětrání a komfortu. Unikátní je i náš nový upínací systém Roc Loc 5+ Air, který nabízí kromě standardního vertikálního nastavení i horizontální posun podpůrných týlních lopatek. Masivní odvětrání je vyváženo výztužným obloukem Aura, který strukturálně zpevňuje konstrukci přilby. MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) poskytuje zvýšenou ochranu proti působení rotačních sil na hlavu. UPÍNACÍ SYSTÉM Roc Loc® 5+ Air KONSTRUKCE In-mold, Progressive Layering, Spherical Powered by MIPS, zpevňující oblouk Aura, Nanobead EPS VENTILACE 21 otvorů, Wind Tunnel™ VLASTNOSTI port na sluneční brýle, antibakteriální výstelky Ionic+, ultralehké pásky Slimline
Přilba na kolo značky GIRO velikost 54-61cm
Úplně nová nikdy nepoužitá přilba na kolo značky GIRO vel. 54-61cm. Původní cena 1.499,- Kč
Časovkářská přilba Giro
Přilba Giro vel.M. Nová.kola185@