inzerce, prodej, prodám, bazar

Přilba velikosti M

Kategorie: In-lines, Skateboarding

Prodám černou nastavitelnou přilbu na kolo, kolečkové brusle, skateboard a atd. Přilba je nenošená a odpovídá velikosti M, obvod hlavy je cca.57 - 58cm. Cena přilby je 200Kč + poštovné. Upřednostňují Zásilkovnu, je levnější a spolehlivá.
Přilba velikosti M
Podobné inzeráty
Přilba velikosti S
Prodám bílou přilbu na kolo, kolečkové brusle, skateboard a atd. Přilba není nastavitelná a odpovídá velikosti S, obvod hlavy cca. 55 - 56cm. Přilba je nenošená. Cena je 1500Kč + poštovné. Upřednostňují Zásilkovnu, je levná a spolehlivá.
Freestyle přilba Worker Scully
Prodám certifikovanou přilbu pro - in-line, - cyklistiku a - skateboard. Atraktivní motiv a barevně sladěné řemínky, 11 větracích otvorů, nízká hmotnost. Přilba je ve výborném stavu. Detaily např. zde: Velikost S (52 - 55 cm) Cena: 320 Kč
-NOVÁ- PŘILBA Longus BMX / HELMA na in-line, skateboard -č
Prodám novou přilbu na BMX, skateboarding nebo in-line brusle. - Hmotnost balení: asi 0,2 kg - Velikost: S/M (obvod hlavy 54 – 60 cm) nebo L/XL (obvod hlavy 58 – 61 cm) - Barva: matná červená Původní cena: 700 Kč Prodám za: 399 Kč Vyprodáváme zboží z kamenného obchodu, od každé velikosti máme pouze poslední 2 ks. Přilba je nová, v originálním balení, byla pouze vystavena na obchodě. Osobní odběr možný v Brně, případně mohu zaslat poštou.
-NOVÁ- PŘILBA Longus BMX / HELMA na in-line, skateboard -š
Prodám novou přilbu na BMX, skateboarding nebo in-line brusle. - Hmotnost balení: asi 0,2 kg - Velikost: S/M (obvod hlavy 54 – 60 cm) nebo L/XL (obvod hlavy 58 – 61 cm) - Barva: matná šedá Původní cena: 700 Kč Prodám za: 399 Kč Vyprodáváme zboží z kamenného obchodu, od každé velikosti máme pouze poslední 2 ks. Přilba je nová, v originálním balení, byla pouze vystavena na obchodě. Osobní odběr možný v Brně, případně mohu zaslat poštou.
Skateboardová přilba HUDORA černá
Prodám novou skateboardovou přilbu zn. Hudora vel. 56-60 cm, ABS-odolná vůči nárazům, EPS-pěnová výplň, nastavitelná velikosti pomocí otočného kolečka, nastavitelný řemínek na bradu, komfortní podšívka, 11 ventilačních otvorů Přilba je originálně zabalena.
přilba na skateboard + sada chráničů
Prodám přilbu na skateboard, chrániče rukou, kolen a loktů přilba 150,-, chrániče 350,- vše ve velikosti M. Chrániče pouze jako celek